183

slav

преди 3 години

най-общо казано, основната причина хитлер да загуби войната е заради неправилен разчет на ресурсите

182

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

БОРИСОФ Е ТИКВЕН АРИЕЦ !

181

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 201Добре,че САЩ ги спаси!Вече и самите руснаци го признават!

180

Анонимен

преди 3 години

Червената армия смачка нацистката гнида.Точка.

179

Анонимен

преди 3 години

70 години по-късно виждаме, че хитлер беше прав.

178

Анонимен

преди 3 години

Теорията на Хитлер не е точно това което се влага днес в понятието расизъм, а е поскоро езотерична. Нещо като зооастризъм, идеята е, че зад всяка раса стои Дух, който се въплъщава в тяло. Родовите духове на различните раси са различни и от там, теорията за несмесването за да е силен родовият дух. Нещо такова. Иначе е бил в уважителни отношения с тибетци и перси, имал е сс хърватски полк, а майн кампф, казват е почти копие на теорията на един египетски учител по математика, забравих му името.

177

реалнафантазия

преди 3 години

Онзи ден попаднах на предаване в телевизията на Сидеров, и той излезе с доста интересна теза, че всъщност Хитлер далеч не е искал да завзема целият свят, както го обвиняват, но и е нямал избор да воюва с толкова противници накрая. :)

176

шанаджия

преди 3 години

До БългаркаТова,да накараш тия тарикати да работят като останалите си е постижение от всякъде!Мразят го и в червата си!

175

Ариец

преди 3 години

Чичо Ади беше прав!!!

174

Българка

преди 3 години

Адолф Хитлер е най-мразения от евреите човек от Иисус Христос насам. Близо век след смъртта му, не го оставят на мира! Не мине ден-два и заливат контролираното от тях медийно пространство с лъжи и пропаганди.

173

Анонимен

преди 3 години

До До 179Сигурно са казвали, колко добри и мили хора са били, че са убили ранени войници, които не са се сражявали. Типична сеска простащина.

172

Х

преди 3 години

Болни мозъци навсякъде!

171

До 179

преди 3 години

В заблуждение си. Единствената мащабна акция на партизаните в България е Жабокрек. В санаториум са избити са немски войници, възстановящи се от наранявания на източния фронт.

170

Анонимен

преди 3 години

прогонва учените физици и математици германски евреи които са могли да направят атомната бомба.Те я правят в сащ.------ В Германия е имало много повече учени и то от немски произход и устройството на бомбата е било ясно на всички. Проблемът е бил да се добие/рафинира достаъчно количество радиоактивен уран.

169

OS

преди 3 години

Безсмислена статия с нито един ред истина написан в нея.

168

наблюдател

преди 3 години

Сега целта е да се създаде мултикултурна арабско-негроидна мюсюлманска Норвегия.

167

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180Може да се каже И обратното: Ако си беше концентрирал силите върху СССР, вместо да удовлетворява амбициите на Мусолини - да напада Гърция, да праща войски на юг чак по Африка, тогава също светът щеше да е друг... поне за източна Европа.

166

Петю

преди 3 години

Необходимостта на Германия да се намеси в Гърция и Югославия забавя нападениято над СССР с 7 седмици.Операция Барбароса е трябвало да почне на 15 май.

165

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180Били са на ръба да сложат на колене СССР, но лудия човек не е тактик, просто един ефрейтор от ПСВ :)))Фюрера е нямал почти никаква правилна заповед, що се отнася за армията, Дори преди да нахока генералите си и да стане главнокомандващ, тоест блицкрига в Нидерландия, Белгия и Франция ( идея на Майнщайн ) не е постъпвал както трябва:)

164

Анонимен

преди 3 години

Най голямата Му грешка е, че напада СССР. Ако не беше нападал светът сега щеше да е друг. С гаранция Англия и САЩ нямаше да ги има