151

Иво

преди 3 години

"Индийците" колко хора убиха, колко момичета изнасилиха, колко селски къщи разкостиха, колко апартаменти окрадоха, колко правителства избраха с купените си гласове? ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ???

150

Анонимен

преди 3 години

Не се учим от историята от векове не могат да се интегрират ромеите .....Май те са много по интегрирани откъм закона отколкото "умните" българи.

149

Анонимен

преди 3 години

На бойко хората. Той го храни с наши пари.

148

Анонимен

преди 3 години

Калин го вижда на видеокамерите и излиза да му потърси отговорност. При възникналото пререкание Калин удря няколко шамара на младия мъж, който пък го заплашва, че ще го заколят..... Този текст красноречиво доказва че Калин е природно ...българин защото решава да се саморазправа вместо да уведоми полицията. Хем бой е хапнал хем сега ще обере калая защото той е посегнал пръв!

147

Анонимен

преди 3 години

Това са на Бойко избирателите!

146

К6

преди 3 години

Не се учим от историята от векове не могат да се интегрират ромеите

145

BG-то

преди 3 години

Отдавна е само София, Пловдив и остналите 90% пустош. Никакъв контрол, никаква защита за гражданите. Идват цветнокожите и крадат къде какво видят. Нападат всичко от пенсионери до деца. Осъдени няма. Държавата не ги закача понеже всичките са платени гласоподаватели. А българина е овца и позволява всичко.

144

Анонимен

преди 3 години

Процесът вече е необратим. Унгарците още по време на соца ни се подиграваха, че сме имали много pоми. Руснаците ни се смеят, че сме един рoмcки кaтyн.

143

Дядо ви

преди 3 години

Сатър му се вика на това "мачете", а на ромите знаете как.

142

anon

преди 3 години

ако извадиш пистолета трябва да стреляш. иначе ти го завират в... това е стара истина която ти я набиват в главата от както се помниш че имаш разрешително.

141

Анонимен

преди 3 години

Ами много ясно, че ще го е страх човека да застреля рома. Нали след това ще го изкарат виновен и ще лежи в затвора, такива са ни неадекватните закони. Ако имаш свободата да притежаваш оръжие и да се защитиш в къщата всеки човек ще ги направи.

140

КРАЙНО ВРЕМЕ Е

преди 3 години

Закона за защитата на частната собственост да бъде променен изцяло!!! До кога ще продължават зверствата на "римляните" ??? По селата и крайните квартали е дива Индия. Грабежи, нападения, ще ти откраднат и тухлите от бащината къща. ДО КОГА държавата ще позволява това?

139

Анонимен

преди 3 години

В САЩ някой като ти влезе в къщата имаш право да го застреляш, а в БГ някакъв те напада с мачете и ти не можеш да се защитиш. В България (и цяла Европа) законите са писани от комунисти-левичари, които са твърдо против притежанието на оръжие и твърдо против човек да има свободата да защити дома си и себе си. Те искат да контролират хората и да им отнемат правата, държавата трябвало да се грижи за нас като стадо. И докато чакаш държавата, престъпника те е ограбил, убил и опънал жена ти.

138

Няма ли, няма ли

преди 3 години

Няма закони, няма правосъдие. Колят не само възрастни ами и младежи........................................................Скочи на банките, "ромите", джендарите, "бежанците", кучетата... да видиш дали "няма". Какви "медии" ще завият какви социолози и психолози ще се разлаят какви дознатели, следователи, прокурори, полиция и джандармерия ще ти се изсипят. Да видиш няма ли закони, няма ли правосъдие.Акъл нямате 80-те%. Това е главното, което ни обрича, всички българи.

137

Анонимен

преди 3 години

От прочетеното виждам, че охранителят го е страх да се защити. Тъжно. Дядо ми на 78 простреля с личното си оръжие двама *** в двора на вилата си. Съдията не беше вчерашен и го оправда- неизбежна самоотбрана. А млад и корав мъж не смее да стреля в краката?! Не познава законите. Не знае къде да стреля. Какво ще стане, ако простреля и тримата? Нищо. Шанс да го оправдаят или в най-лошия случай средна телесна (ако не знае къде да стреля), която ще му донесе максимум пробация. Странна новина.

136

Бай Иван

преди 3 години

Когато я няма котката, мишките царуват.

135

Истината

преди 3 години

До кога ще търпиме това беззаконие? Откъде накъде някакъв ще идва да ме краде? Ей, помнете че накрая народа съвсем ще изтеряса и справедливост точно народа ще наложи! Защо ги пазите тези индивиди? Искаме справедлисвост, ясно ли ви е?

134

,

преди 3 години

Аз съм за ДЕЗИНТЕГРАЦИЯ, на тия "маргинални групи". Да отиват Меркел да ги "интегрира", тя е майсторката.

133

До 123

преди 3 години

Да, може да надвие леопард. Само че за целта въпросния леопард трябва да е с 2 счупени лапи!

132

Анонимен

преди 3 години

Не бива да забравяме че те са избирателите на управляващите, така, че няма как да очакваме нещо да се промени.