191

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 225,За какви тела говориш ве, не виждаш ли, че съм писал да им надупчи краката, а не главите! Води се неизбежна самоотбрана и също писах и да се погрижи да осигури медицинска помощ на ранените роми впоследсвие.

190

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонникДа бе! Може да замъкне телата и ги запали! Или го изкарат невменяем! Или се покрие за 2-3 години, докато отшумят нещата?Или подкупи съда!Или добри хора "помогнем" даго стори и "покажем на свидетелите, грешката в показанията им" ;)ТАКА че - ПОДРКРЕПЯЙТЕ ВСИЧКО против ***. иски помощи, лиспа на имунизации, тежки условия на живот, изритване от държавата и така, доакто не остане и един!!!

189

Анонимен

преди 3 години

И сега този пистолет за какво му е?

188

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 222,Да, и едни 20+ не му мърдат! Достатъчно е било само да им надупчи краката и да викне една линейка, че да не би някой ром случайно да вземе да се гътне я от загуба на кръв, я, както каза колегата по-долу!

187

Анонимен

преди 3 години

Ама и *** прави забележка като удря няколко шамара. Държава на мутри, борци, милиционери и малцинства.

186

мнение

преди 3 години

... стига с тази простотия, с това безумие срещу малцинствата в България.... до кога новите ще се пълнят с тези простотии ..?... до кога ..?... имайте поне, малко морал ..!

185

Marto

преди 3 години

Това си е за доживотен затвор за тези ***. Опит за убийство...да видим докъде ще стигне делото.

184

Анонимен

преди 3 години

Ама и наши голям будала. Имал пистолет ама излязъл да се разберат......Стреляй бе момче. Просто стреляй. Друг начин няма.

183

антизападопоклонник

преди 3 години

Чакай ти да им изнасилят бабите! Техните баби, най-вероятно, живеят в комплекси от затворен тип със стабилна охрана, пък децата им учат в частни училища, които се подпомагат от държавата. Така че недей лежа на тази кълка! Единствената ни надежда е да ги свалим тези тарикати, дето изобщо не им дреме какво реално се случва по територията на държавата, за което уж те трябва да носят отговорност!

182

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 208Лошиото е, че акод действа, сосбствените му братя българи, са против него и нему помагат!

181

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонникИ стига си прилагал холивудска логика. Има хора, дето са попадали в болницата, защото са се порязали с нож, и са згубили половин литър кръв ...

180

Анонимен

преди 3 години

Ако *** убие българин - няяяяма проблемАко българина хване и пребие някой *** - събират се 2 тумби, почват да го тормозят, а ако дойде полиция, българина се озовава в Хага, с овбинения за престъпления, против човечеството....

179

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонник"Този, след като работи като въоръжена охрана, би следвало да знае къде да стреля, без да е смъртоносно за нападателя!"Мечтай си. Да не мислиш, че имат военно обучение. Изтрелват по един пълнител, минават психото и това е. Ако беше от тея, "елитните" и добре обучени охранители, нямаше да се стигне до това проблем, а въпросните нападатели, щяха да са в болницата със счупени крайници, твърдейки, се са паднали по-стълбите.

178

Анонимен

преди 3 години

До ДаринаДа ти кажа, няма да е вечно. Ей тея набори след 91-92-а израснаха с огромна омраза към тоя етнос. Песни от рода на "Жиганите газя с БМВ", се дъниха доскоро от всяка кола. Има доста бългаир, дето са готови на саможертва, за да се справим с проблема!

177

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 203,Я обясни, как по-точно, ще го уцелиш в дланта и ще умре? Този, след като работи като въоръжена охрана, би следвало да знае къде да стреля, без да е смъртоносно за нападателя! Като им надупчи краката, едва ли ще смеят друг път да припарят. Друг е въпроса, че повечето хора в България днес, дори които законно притежават оръжие, ги е страх да го използват. Затова д-р Димитров от Пловдив получава адмирации от мен! Да беше си изкарал развешително за оръжието само.

176

Анонимен

преди 3 години

Искам да стрелям по ромски тикви с калашник ! Искам и ще го направя скоро!Само приказки, сказки, анегдоти и файлетоните! По добре седни и проучи как да мяташ техните камъни по техните глави или за теб е прекалено сложно.Българинът е една голяма приказка и тотално шубе но най негативното за самия него е че не ползва мозъка си защото му се вижда сложно или просто го няма.Другото което е че много приказва, малко върши или като го свърши разбира кьорсво и глухо!

175

Дарина

преди 3 години

До антизападопоклонникНадявай се колкото си искаш, но на абсолютно нищо няма да им се направи, да не говорим пък да получат правосъдие...а това да лежат в затвора е пълен абсурд! Защото от еврейските организации веднага ще им пратят най-наглите и корумпирани адвокати да ги защитават. А и никой съдия не би искал да си разваля службата, прилагайки законите към "", защото знае, че това ще му доведе само неприятности с еврейския елит и слугите им в София и Брюксел.

174

Анонимен

преди 3 години

До Лудо младоВреме е, да се събереме една голяма група хора, да имаи паралии вътре и да изринеме БХК-то и готово.

173

Лудо младо

преди 3 години

"Той работи като охранител и е въоръжен с огнестрелно оръжие. Въпреки това не използва пистолета си, знаейки какви последствия може да има това за него."=====Знаел е я, стига да се замисли какво сполетя пловдивския анестезионог д-р Димитров, който въпреки, че беше оправдан от съда, сега под еврейски натиск (от БХК) върнаха делото на апелативен съд.Ето тук е проблема. Еврейските организации натискат обикновения Българин да няма право на самозащита, законите са в защита на престъпниците. Това е

172

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 201,Кой ще се защити ве, ти видя какво стана, когато онези ромчета пребиха командоса! Много шум и накрая нищо! Така ромите не само, че остават безнаказани ами и не им се взема страха.