211

...

преди 3 години

прокурори?!!?!? полиция?!!?!? докога ще се търпи ( не се търпи) това по СЕЛА И малки Градове?!?!!? друго си е на Витошка на слънчице да се прозяваме и да пазим разхождащите се граждани

210

Анонимен

преди 3 години

Въпрос - защо, като си направих хбавата къщичка, в едно село, в коеот на адресна регистрация се водят 7 души, вдигнах си 2.5 метра ограда и сложих бодлива тел, получих заповед от местанта община, да мхна бодливата тел?Друг върпос - защо, когато имаше кражба, по времето на стреожа, но с камери ясно се видаха лицата на извършителите, след което ги установих, защото глупаците имаха публични снимки във FB, полицията каза, че това не било доказвателство?Време е за промяна!!!

209

Анонимен

преди 3 години

8000 полицаи пазат 240 ...А гарадове и села със стотици и хиляди хора, имат по 2ма полицай за целия район.

208

Анонимен

преди 3 години

До НикиДа ти кажа, ако почнеш да гърмиш и ония усети, ка му прихвърча на 2 санта от главата куршум от главата, започват да си мислят, повече за оцеляване, отколото за отмъщение. Цяката е, да пуснеш молба в полицията, перди тях.

207

Ники

преди 3 години

До животен и за тримата!Ако беше стрелял, за да ги сплаши, нали утре ще го изфебнат да го убият.

206

Оня с коня

преди 3 години

До антизападопоклонникКак - лесно! Стреля в земята, стреля в краката с гумен и те се ***! И нищо - максимум една условна или самоотбрана по правилата... Ако няма убити - няма да лежи това е 100% сигурно, ама е нямал кураж, това е... тръгнал е да ги бие с шамари, ама не е преценил, че имат саби!

205

Оня с коня

преди 3 години

До АнонименКато викне полиция, какво ще устонвят, че е искал да ги застреля, а те в положение на неизбежна самоотбрана го ударили с мачете?!Ей, като не сте имали такива ситуации, айде не давайте акъл!Влез един път в меле с и после ела да ми разкажеш, какво е правилно и какво не.Аз съм бил в такава ситуация и ти казвам, че единствен правилен ход е - първият да бъде ударен с дърво, или каквото там, ако искаш да не си сакат после!

204

Оня с коня

преди 3 години

Пистолет не се вади за парлама! Сложи няколко стоп патрона, па гръмни в краката, па ако не се разбират - гръмни в тях. Ще има дело, ще ти дадат условна, но няма да си сечен с мачете и да си обезобразен до живот.Не говорете за вендета и отмъщение - бой и не се връщат!Не познавате района - това не едно семейство, става дума за 100 - 200 човека и е ясно, че няма как да бъдат пребити, убити, запалени.

203

Сот

преди 3 години

Ако го беше използвал, сега град Роман, щеше да е един по-спокоен град!

202

Анонимен

преди 3 години

Щом не е викнал полицията барем да впишат случая та след това да има оправдание че не се е саморазправял не е много с акъла този охранител Калин.Без пипе боли глава и !

201

Христо Христов

преди 3 години

Както казва тиквата, ес е най-доброто място за живеене.

200

имигрант

преди 3 години

Ама тия са същите като *** в Америка. За нищо не стават, само крадат и гледат от къде може пари да гепат. Ама разни организации ги защитават и права им дават на тия параз. ити. Нали видяхте с правата в Щатите до къде стигнаха. Да не стана и в БГ нещо подобно *** Lives Matter, че тогава май ще се събуди народа и ще наизвади кой каквото има за самоотбрана.

199

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 228,Какъв продажник, какви 5 лева, говорим как може да стреля по тях и да му се размине кауша! То иначе и аз съм "за" да им беше светил маслото и на тримата, ама след това от БХК и тем поробни ще му разкатаят фамилията на човека!

198

Анонимен

преди 3 години

къде са сега копоите на банкянския

197

Анонимен

преди 3 години

Да имаш пистолет да го носиш с теб и да не го ползваш при неизбежна самоотбрана 3 *** срещу един е глупост. В такъв случай пистолета не се взима бой с юмруци и който надделее....... Просто се е досетил че ще търка нара десетилетия наред тъй като той самия е почнал конфликта. Явно е имал бая повече пипе от теб!

196

Анонимен

преди 3 години

Ами крайно време е да се въведе смътно наказание!

195

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонникДа бе! Неизбежна самоотбрана щеима, и няма да ги изпозастреляш, па после, и помощ ще им се оказвало.... тц тц ... продажник роодостъпнически си ти ми ....

194

Анонимен

преди 3 години

Да имаш пистолет да го носиш с теб и да не го ползваш при неизбежна самоотбрана 3 *** срещу един е глупост. В такъв случай пистолета не се взима бой с юмруци и който надделее.

193

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонникТи Северозапада ли имаш предвид?

192

Анонимен

преди 3 години

Ако някой тyп *** ми посегне - няма значение к'ъф е етноса му. Ако ще оня от хелзингския факултет да го пази и да иска да ми свири на кларинета. Ще ходи да се оплаква на светиите. И да краде от Рая.