11

НЙД

преди 3 години

Напълно подкрепям ВМРО - "При тази демографска криза е въпрос на десетилетие българите да станем малцинство в България"Да се вземат наистина адекватни мерки за тези ... В България те са "роми" и притендират за правата си на роми.Излизайки от България навсякъде в Европа пък се предствят за българи и така компроментират и петнят цялата българска общност от истинските етнически българи.

10

наказателен екип

преди 3 години

трябва да има наказателна група в бг за такива прояви, нещо като бивши спец части или бивши полицай

9

До аз-ът

преди 3 години

Не се прави на отворен! Не ти пожелавам да си на негово място! Само да беше ранил някого от тия, Кънев и компания щяха да ореват цяла Европа. Карадайъ пак щеше да подхване от парламента любимата си тема за омразата и този човек щеше да отнесе максимална присъда за опит за убийство на повече от едно лице. От ден на ден се превръщаме в чужденци в СОБСТВЕНАТА си страна!

8

И.Б.

преди 3 години

Наглостта на тази група не се влияе от каквито и да било "мерки".Правят се на християни, а крадат, колят и лъжат като ..

7

Батман

преди 3 години

Стреляй бе момче, какво му мислиш. Влезли в имота ти с мачете, стреляй бе.

6

Анонимен

преди 3 години

Ромите твърдят, че вирус няма, бил измислен да им затварят махалите и да не ходят на работа. За ромите лекарите са бок*уци, учителките к*ви и те винаги са прави, а ако изискате да спазват закона ви наричат фашист и скачат да се бият!

5

Милен

преди 3 години

Това същото ВМРО дето е в управлението от години ли е? ***, само лаят да трупат дивиденти а не са свършили за 5ст работа в парламента (освен че Воеводата си удвои шкембето).

4

Анонимен

преди 3 години

Вкарай римляните за по 20 години.

3

И

преди 3 години

как точно ще стане тази интеграция?

2

Анонимен

преди 3 години

Направо да ги беше застрелял.

1

Анонимен

преди 3 години

Това ще е все по-често срещано мероприятие.