84

Pen

преди 3 години

Мдааа не вървят добре нещата.Затова трябва гледането на телевизия и медии за масова дезинформация да се намали.

83

Див Петел

преди 3 години

Тия пичове дори не подозират как виждаме ние инфантилизацията им. Те се опитват да налагат цензура и правила за правенето на изкуство - нещо което ние, преживелите комунизма, сме го виждали вече и знаем че убива изкуството. Да слагаш правила на твореца е убийство на виталността. Изкуството не търпи правила. Затова и е толкова зашеметяващо, когато някой сътвори интересна картина, сценарий, кадър, мелодия, текст. Тия строят развития социализъм с бесни темпове, а президента им говори като бай Тошо

82

пикльо

преди 3 години

да им пикая на церемониите. да си гледат тъпите филми сами!

81

Анонимен

преди 3 години

Сещам се за онзи стар комунистически виц за младия поет, който написал любовно стихотворение, но цензурата все му го връщала, защото не било достатъчно идеологически издържано. И накрая се получил следни текст: "Аз почуках, тя отвори и така започна любовта. Под прозореца двама работници с червени потници копаеха канал. По едно време Киро хвърли лопатата и каза:- Еб*л съм му майката, и утре е ден!"

80

Анонимен

преди 3 години

За малко холивудската (чиф)киногилдия привлече такова внимание, което на предстощите и по-нататъшни оскари няма да получи. На бас!

79

Анонимен

преди 3 години

Оххххх, боже, тази е куха лейка. Хората мислели че този феминизъм ставал банален, обаче никои не се замислял за държавите, където жените нямали никакви права.В тези държава там не се говори за феминизъм по медиите, нито пък гледат "феминистки" филми. Да бяга там и да се опита да ги прави тезии "филми", много бързо ще иска да се върне от където е дошла.

78

Анонимен

преди 3 години

Сериал за събития през 16 век в Британия и о,изненандааа,един от приближените на краля африканец,не е смешно а е страшно!Искам да видя как ще се направи филм за набезите например на викингите в Британия и какви точно ще са афроамериканците,говоря за холивдска продкция!Какви афроамериканци ще има във филм за първите заселвания на британци в Северна Америка,хайде индианци добре,но афроамериканци,латиноси?!Вече ме е страх да гледаме семейно филм. във всеки трети има гейдвойка,отврат!

77

грозника

преди 3 години

Никога не съм си падал по "Оскарови" филми. Така де, номинирани и наградени от "богоизбрани" не ме вълнуват!

76

вярно!

преди 3 години

До Анонимен 81 Напълно си прав! същото се отнася и до Нобеловите награди. Станаха за смях и подигравки!

75

глупости

преди 3 години

Няма да е изкуство, ако се съобразява с правила! Истинските творци не позволяват да им налагат норми, ограничения и правила! Все едно някой да беше наредил на Леонардо да си прерисува Мона Лиза, защото не харесва цвета на кожата й, или защото не е достатъчно красива....!!!!!! Смях! Тези от академията са просто едни ***!

74

Свободен

преди 3 години

Педофили те , автоматично получават оскар !

73

Krom

преди 3 години

Щрак, и Прозорецът на Овъртон се премества стъпка напред Новото "нормално" вече е процентно свързано с това най малко 30% да са "не нормални". Скоро расовото и цветното "многообразие" ще наложи нормалните да са "не повече от 30%". Щрак и нова стъпка на Прозореца. Така драги мои се гради или по скоро се разпада общество. Тогава, когато едри финансово властови акули го побутват към предварително определен от тях финал. Та пеер...стията на Оскарите е просто брънка в общия план.

72

превод от еврогейс

преди 3 години

Забранено за бели мъже, хетеросексуални, християни.

71

Йосарян

преди 3 години

Сега значи е времето някой да направи римейк на великия филм "Бой на нeгpи в тъмна нощ".

70

Анонимен

преди 3 години

Имам си аз един пресантиман, че много скоро ще се появи друга филмова награда в САЩ, която да отбелязва истински стойностните филми, а Оскарчето ще се преформатира в нещо като "Ален мак"...

69

Феликс

преди 3 години

Ще те направя лауреат на Оскар! - преди беше бе чудесно обещание, а днес е страшна заплаха!

68

Анонимен

преди 3 години

Простотията ражда разруха - това е типечен пример. Неприкрит расизъм спрямо бели нормални хора!

67

Хора, Бдете

преди 3 години

Хора, Бдете ! Това е по-страшно от фашизма, от всякакви политически уклони, от всякакви спортни и подобни мании !БДЕТЕ, ХОРА, БДЕТЕ Е СЕ БОРЕТЕ ЗА ПРАВАТА НА МНОЗИНСТВОТО !!!!!!!!!!!!!НЕ МОЖЕ 1-2% ИЗКРЕЙ ЗИЛИ ТИ ДА КОМАНДВАТ ЦЯЛАТА НИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ!За това навсякъде при каквото и да е гласуване се гледа МНОЗИНСТВОТО, а не малцинството от гласовете !Това , ако не е смешно е МНОГО, МНОГО С Т Р А Ш Н О !!!!!!

66

Анонимен

преди 3 години

До .!.забравяш, че требва да има и некой я без крак, я без ръка

65

Какво излиза,

преди 3 години

че американците вървят след нас!? Това което сега правят, тук вече го правихме. Ще имат квоти за награждаване на чернокожи и обратни, иначе се смята за дискриминация!? Същите квоти навремето имаше и за нашите турци, имаха определени бройки само за турчета. Когато аз кандидатствах, за едно място се борихме 100 българи, а за едно място в университет се състезаваха 3 турчета. И сега все права и свободи търсят, както през "комунизъма". Той и Доган така стана висшист, като агент на ДС!