64

китаец

преди 3 години

не знаех, че думата пат лад жан е некоректна - моля, цензорите да напишат кои зеленчуци и плодове са забранени в този форум :)

63

Китаец

преди 3 години

ами в нашите филми откъде да намерим тъмно син *** или някой обр атен - тук вси сме жъл тави , а да си обр атен е рестъпление

62

Поручик Ржевски

преди 3 години

Филма "триста" трябва малко да се пипне. Спартанците трябва да бъдат представени като кресливи ксенофоби, които воюват безуспешно срещу силната войска идваща от Азия и Африка, съставена от гейзери и транзистори. Техния крал Ксеркс е черен пансексуален човек с неопределен пол, точно както е било типично за по-развитите държави в африка и азия. Ксеркс печели, ксенофобите съжаляват за тъпотията си и стават полово неопределени.

61

Обективен

преди 3 години

А,едно време имаше такъв лаф - филма хубав ли е или е руски? Сега ще звучи така - филма хубав ли е или е номиниран за Оскар?

60

Обективен

преди 3 години

Значи филм в който играе ***-гей с ампутиран крайник,задължително ще печели Оскар.

59

Анонимен

преди 3 години

Идеята е, че джендериите и феминизма са по- доброто от класовата борба. При класовата борба се бореха нормални хора за права и достъп и равен шанс до благата, а сега от едната страна има нормални /мълчаливото мнозинство/, но от другата не е ясно какво има и така става невъзможна борбата. Модифицираният човек вече не се бори за социални и материални блага, а за фалшивите каузи- джендерии, феминизъм и митутки, екоекстеремизъм и климатична истерия.

58

Анонимен

преди 3 години

Само се опитвам да си представя някаква военна бойна сцена с черно-жълти куци, безръки, слепи или глухи, в инв. колички гейове, лесбоси, трансове и пр. фрийкове... Някога такива са ги показвали по панаирите.

57

Поручик Ржевски

преди 3 години

Вече не гледам Педровизия, сега няма да гледам холивудски бози и Оскари и цялата пропаганда на джендърите.

56

Анонимен

преди 3 години

Няма как да задушиш един фестивал, който почти се самоуби с решенията си да:1. Награждава правилни про-американски филми (залавянето на Осама Бин Ладен)2. Награждаването на гей филми (Планината Броудбек, Форната на водата)3. Награждаването на "расово толерантни" (не случайно е в кавички) филми.4. Награждаането на откровено глупави и лошо наравени филми, но за сметка на това по "модерни" теми.Не случайно рейтинга на Оскарите пада непрекъснато. Аз спрях да го гледам преди 4 години. Точка.

55

Време е

преди 3 години

Да се каже ясно и на висок глас на обратните : Ако този свят наистина зависеше от вас (както нагло претендирате), той отдавна вече нямаше да съществува !

54

от Германия

преди 3 години

До ХомосексуалистТакива като тебе сте следващите с който ще се разправим. Това, че си хомосексуалист не означава, че отговаряш на съвременните ценности за gender diversity. Много хомосексуалисти продължавате да се възползвате от привилегията на бялата раса. Точно това скоро ще бъде прекратено.

53

Анонимен

преди 3 години

преди търсих кой филм има оскар за да го гледам, вече търся кой няма оскар за да го гледам да ги фалираме гадните педо-пропагандисти

52

до нетфликсзапретено

преди 3 години

По големи фекаллийкив от Нетфликс едва ли човек ще открие и в най пропадналата дупка.Спрях в щатите нетфликса изрично и ги изхвърлих като мръсссссни котета.Такава деградирала свинщина набедена за медия няма.Ърябва да си слабо слабо в главата по рождение да виждаш нетфликс за м3дия или алтернатива на нормален канал.

51

.!.

преди 3 години

Значи аз искам да се снима филм по романа Том Сойер на Марк Твен! Значи тоя филм, по новите правила нема как да стигне въобще до оскар! Щото трябва Хъкълбери Фин да е гей ама черен гей! Лелята на Том Сойер трябва да е лезбийка! И някъде във филма требе да се покаже масова оргия кой с когото и както завари! Мдааа! Ще е интересен филм! Верно ще прилича повече на порно, и няма да има нищо общо с романа ама ще има оскар! Толерастията е едно от нещата дето ще ни затрие!

50

Хомосексуалист

преди 3 години

До 52Аз съм обpaтен и не гледам филми на гей тематика, разбира се, ако не броим порното.

49

Анонимен

преди 3 години

Е много важно, то оскарите са на доизживяване вече. Масово се гледат продукциите на Нетфликс и корейско кино, те са напред с материала сега. А на тях не им пука дали ще вземат Оскар, просто щото си имат достатъчно публика, за да не им нужно да си повдигат самочувствието с наградка.

48

Анонимен

преди 3 години

Резултатът ще е следния : нито един филм с Оскар няма да е касов , а касовите филми няма изобщо да се напъват за Оскар. Пазарната икономика ще прати Оскарите там където им е мястото , в г ь за на транс сексуалните им статисти.

47

Анонимен

преди 3 години

Между другото не знм защо пищят - ЛГБТ-то да си праявт филми за ЛГБТ-то и да си ги гледат сами. Ама така публиката им ще е 3% от световната :))) Нещо няма да им излязат сметките.

46

реалнафантазия

преди 3 години

Сестрите Лачалски прокарват идеята, че Матрицата е бил винаги филм за транссексуалните. И наистина има такива елементи в него. Значи през 2022г. като излезе продължението вече виждам кой ще обере Оскарите, защото почвата вече в подготвена и няма кой да им забрани да вкарат такива персонажи под предлог, че света не е готов..... страшно е, хора. :)

45

Анонимен

преди 3 години

Хората обичат да се асоциират с главния герой на филма, това е от време оно.Кажете ми - аз как ще се асоциирам със транссексуален? Който има дружинка приятели чернокожи, а братовчедите му са азиатци? Никак. Съответно филма няма как да ми е интересен... И това не го казвам ей така - правени са изследвания и изследвания.Филм с чернокож главен актьор имаше около 30% одобрение от филм със същия жанр, сценарии, но със бели актьори - който над 90% одобрение...