44

Некъф

преди 3 години

На сила ли ще ни се налагат идеи и виждания !?!Никой не може да ми забрани да презирам и мразя меките китки и пEдoфилиTE !!!

43

Писател

преди 3 години

"Произведението "Десет малки негърчета" вече се казва " Десет *** комунистчета". Ееее, така поне ще сме изпълнили замисъла на автора .

42

Таня

преди 3 години

Явно според артистите ако не получиш награда няма смисъл от изкуство. Така или иначе в повечето случай Оскари се раздават на филми не особено интересни за повечето хора. Както някой по-надолу в коментарите отбеляза само артистите ги вълнуват тези награди. На мен лично филми с Оскар не ме вълнуват - нещата от живота си ги виждам и без те да ми показват

41

Спеца

преди 3 години

Изкуството не търпи политически ***!В случая точно това става в Холивууд, политически *** слагат рамки по които ще се класират филми !Фрапиращото е , че това са рамки срещу религия , морал и обикновенния живот , политически рамки , които да държат хората в слепота и невидение!САЩ вече напускат нормалното !

40

Анален изследовател

преди 3 години

,,Киноизкуството е мъртво, така следващ етап- да... и на спорта- и там настоява ме за квоти''

39

жури

преди 3 години

Абе, черен ***, ислямист, в инвалидна количка, със сигурност грабва оСкара, без да играе филми милми.Ако се изкаже и в подкрепа на Байдън, на "церемонията", вече допълнително някой долар.

38

Анонимен

преди 3 години

Всяка цивилизация залязва след като навлезнат елементинотвън.Едно население не е ли еднородно е свършено с тази цивилизация.

37

Анонимен

преди 3 години

Реално, малцина се интересуват от тези филми. Тази церемония я гледат актьорите, роднините и приятелите им. Но все пак, това е отвратително. То няма как да доведе до нещо добро. Актьори, които иначе никой не би искал да гледа се натрапват изкуствено на аудиторията, колкото и малка да е тя. Има все по-явна дискриминация към по-добрите, способните, красивите, умните и т.н. в услуга на некадърните, грозните, дебелите, странните и т.н. Интересно докъде тази наглост ще продължи.

36

дедовият ми

преди 3 години

,,Филмът хубав ли е , или има ,,Оскар''?

35

пияница мистик

преди 3 години

Преди имаше диктатура на пролетариата, сега има диктатура на лумпениата

34

Анонимен

преди 3 години

Така става като експериментираш с гмо на хора.

33

хроно граф

преди 3 години

В началото, на американското кино, бяха гангстерите и каубоите. В края му ще са черните джендъря.

32

Айде бе

преди 3 години

До Анонимен 32Има три раси - бяла, жълта, чернаБез маврите и монголите, останалите които си изброил - перси, араби и османци са все от бялата раса. Апропо в основата на османската експанзия са Селджукските турци. При тях са били доста често срещани червената коса и сините очи :)

31

ДДРОнег

преди 3 години

Цитат от статията:"От друга страна, специално за ЛГБТ обществото смятам, че вече има доста казано, доста направено. и все пак винаги има какво още да се покаже", обясни Траянова ..."О, и аз смяам, че общестовто на ле-сбо-сите има още какво многоооо да ни покаже :):):)

30

до 34

преди 3 години

Следващи Лидери няма да има - следва Завръщане в Джунглата!

29

Арсенал

преди 3 години

Ех, а помна едно време на видеокасетите когато препечения първи даваше фира...Иначе от доста време си мисля, че това което налагат сега като задължително(ама уникална глупост),просто си беше задължително.Тази статуетка е обезмислена от време оно.Нямам нищо против черните, дори слушам хип хоп, Арсенал е пълен с тях, НБА ме кефи и т. Н,но вече става прекалено,след всичко това. Същото е с пидирастията, да си се чиластрат ама да не ми я натякват. Някъде ще избие всичко това, ще видим.

28

Анонимен

преди 3 години

Тоест очаквайте по подиумите вече да се развяват инвалидни колички, черни *** албиноси с по едно око и други подобни индивиди. Да живее толерантноста

27

Анонимен

преди 3 години

Англосаксонската цивилизация залязва да видим кои ще са следващите лидери.

26

Сделано в Китае

преди 3 години

При Комунизмът е Така - Всичко е на Квоти, а не по Индивидуални Качества!

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Колин Пауъл бял ли е? Обама бял ли е? "Тринадесетият войн"има за основа историята с набезите на маврите по северозападното крайбрежие на Европа в средновековието и отвличане на БЕЛИ хора в РОБСТВО! Монголите бели ли са? Персийците бели ли са? Арабите бели ли са? Османците бели ли са? И т.н. Хайде принципа на махалото. От една крайност в друга.