104

мак

преди 3 години

Пълни гл.пости. Не може някой да диктува на режисьора, кого да вземе в екипа. Всъщност, може, както се оказва в днешни времена. Бойкот на оскари им трябва.

103

Анонимен

преди 3 години

До Бостан гардънХахха, да! Боко ше отпусне малко от съдържимото в чекмеджето за изработване на позлата на чехълчето (агейн)

102

Бостан гардън

преди 3 години

Българският парламент има всичко нужно за оскар вече . По новите правила на наградите , нашите 240 ще са номинирани, и с маса оскари всяка година .Роско Плевнята може да играе статуетка

101

готов Оскар

преди 3 години

Транссексуална жена - бивш военен, осъзнава, че всъщност харесва жени и става лесбо. Влюбва се в печка от Сенегал с ампутирани крака, защото лошите 'талянци не са я спасили достатъчно бързо от корабчето, с което пристигнала от Африка да си търси щастието в Европа (т.е. да краде и проституира). Следва масова еротика в бежански лагер, където е пълно с положителни герои - мустакати арабски непридружени деца. Заглавие 50 нюанса кафево.

100

Анонимен

преди 3 години

До Proud GayХахахахха, най-вероятно баща ти се срамува от теб и му се иска да беше вдигнал килима навремето. :)

99

:

преди 3 години

В САЩ изглежда имаме първия по рода си *** раски фашизъм, всичко което не е в посоката на болните , решили че света се върти около тяхната спалня, автоматично не е хубаво и не може да спечели оскар, не може да поставяш такива условия, киното е изкуство, не политика.

98

Анонимен

преди 3 години

По отношение на транссексуалните българина не знае какво е туй и не го интересува камо ли да ги различава където и да е било пък дори и по филмите..

97

Анонимен

преди 3 години

МИ ТО И СЕГА Е ТАКА ЦВЕТНОКОЖИТЕ И АЗИАТЦИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ КАКТО И ОБРАТНИТЕ

96

Анонимен

преди 3 години

ПО РАДИОТО ЧУХ ЕДНА ПИАНИСТКА ДА РАЗКАЗВА ЧЕ КОНЦЕРТА МИНАЛ МНОГО ДОБРЕ, ВСИЧКИ БИЛИ С МАСКИ И СТАНАЛО МНОГО ЗАДУШЕВНО...

95

Гневен

преди 3 години

Светът наистина е полудял!!! А "Оскарите" не от вчера се присъждат не на когото трябва за наистина постигнати високи резултати,а на когото нареди ЗАДКУЛИСИЕТО! Същото това,което налага занапред шизифренните правила,за правенето на филми по калъп!Носителите на "Оскари" доста отдавна са филми,които не струват! Не е ясно дали и тези,които ще правят новите филми по правилата,ще искат да си ги гледат самите те! Защото е сигурно,че ще бъдат пълен ***!!!

94

Анонимен

преди 3 години

До ха-хаАми много просто- Ето ти един роден пример. Куркински до де беше нормален никой не го броеше за нищо, стана гей и се прочу.

93

Анонимен

преди 3 години

Да направят отделна категория номинации само за LGBTQWERTY и да не занимават хората с проблемите им.

92

Анонимен

преди 3 години

ЯКО!Това заби последния пирон :) Я да видим-Снежанка(мургавелка),Хензел и Гретел(афро),крал Артур(тъмничък),Робин Худ(японец)-дружинката му(хомо)!!Че то става МНОО ЯКО!!

91

Гошо Софийски

преди 3 години

Според последните изисквания от всеки 8 бели пешки на дъската 2 трябва да са черни и една - гей

90

Анонимен

преди 3 години

Тоест лека му пръст на Холивуд.Ще дойде време и турските сериали ще имат повече стойност от новите американски глупости.

89

Веско

преди 3 години

Миналата седмица си пуснах "Фирмата", че беше приятно филмче, а отдавна не са го давали. И разбрах защо. Ми те всички бяха бели! И семействата бяха от мъж и жена. и жените си гледаха децата. *** той направо вреден и мисля Гришам трябва да направи редакция на книгата.

88

Анонимен

преди 3 години

...новите правила ще задушат изкуството..."-КОЕ? Кое ще задушат? Изкуството?Че то, киното от много отдавна не е изкуство, а фабрика за пари и "звезди"! А сега, с тези "правила" ще стане и само за ******** .... По-добре да го няма!

87

Анонимен

преди 3 години

Това ще ограничи изкуството в рамки и ще го задуши,а от друга страна,ще предизвика неприязън и дори омраза към различните,защото никой не обича да го насилват какво да прави или с какви хора да го прави !

86

ха-ха

преди 3 години

съвсем изнагляха,никой не ги закача ама те паради искат да има да ги видим,чудя се само като тези не се размножават,защо се увеличават

85

анти

преди 3 години

Комунизма чие дело беше, Холивуд кои го притежаваха, банките, модерното изкуство, Тръмп и още и още много злини. Значи е време да определят новата световна тенденция, защото им се позволява. Това е горчивата истина...