27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Има предложение *** да остане само ПП.ХОРАТА ОТ КЪРДЖАЛИ С НИЩО НЕ СА ВИНОВНИ.ТЯ ТАМ Е САМО СНАХА

26

Гробокопач

преди 3 години

Проблемът на такива като Велчев е, че обвързват бъдещето на България с една определена личност, а не идея или идеология, визия и т.н. и в този ред на мисли, тяхното притеснение е повече притеснение с тях какво ще стане "след", а не какво ще стане със самата държава. Ако след Бойко дойде Бойко, те са спокойни, но сега вече нещата не са сигурни;))) и затова не подават оставката. Какво ще стане "след"? Ами ще берем плодовете на вашето управление, г-н Велчев! Нима, досега е било по-различно?

25

Курти

преди 3 години

На Държавата или В Държавата.

24

Анонимен

преди 3 години

Методи Лалов е пуснал записи на физиономиите,подкрепящи избирането на Гешев и на младежите от протеста.Два паралелни свята.А някои нямат срам от Бога!

23

Анонимен

преди 3 години

Пуснете си днес записа от тържеството по откриването на нова църква от премиера Борисов и там ще видите дали народа му иска оставката или не. Почти в всички му ръкопляскаха и го поздравяваха.

22

Анонимен

преди 3 години

Провал на САЩ в Белорусия.

21

Анонимен

преди 3 години

Рекордно търсене на злато.Ръст на недоверието към долара.

20

КЪВ Е ТОЯ?!

преди 3 години

ВЕДНАГА ОТЧЕТ НА ЦЯЛАТА ДЕПУТАТСКА КАРИЕРА, ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ!ВЕДНАГА! АМА ВЕДНАГА!

19

Анонимен

преди 3 години

Вучич приехал в Вашингтон, и при посредничестве Трампа заключил экономическое соглашение с Косово.влиянию Москвы на Балканах (как его видят путинцы сегодня) окончательно придет конец. Строить политику со странами, имеющими с Россией исторически хорошие отношения (Болгария) в Кремле не умеют.

18

Спокоен българин

преди 3 години

Ох, кога ще ни дойдат едни обствоятелства в Света където животът да е сигурен и спокоен, да живеем сигурно и спокойно при демокрацията и капитализма, които както знаем са най-добрата система, да се радваме спокойно на живота, да нямаме грижи и да си угаждаме на желанията и да се забавляваме, ох!

17

Селго

преди 3 години

Такъв страх ви тресе, че не знаете какво да правите, сами си го надробихте.

16

ГРАЖДАНИН

преди 3 години

КЪФ Е ТОЯ?! КАТО КЪФ СЕ ЦАНИ? ЗАЩО НЕ СМЕ ГО ВИЖДАЛИ НИТО ВЕДНЪЖ ЗА 10 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ?ДЕПУТАТ АНОНИМНИК?

15

Анонимен

преди 3 години

До Рита ТумбергА твоята цел май е да напълниш своето, а?

14

Анонимен

преди 3 години

Какво може да очаквате от Държава, която си трови собствените граждани , които критикуват кремъл. Русия не може да преглътне още, че България е в ЕС и НАТО и затова си назначи пРезидента Радев. Това е жестоката истина. Затова няма Борисов да подаде оставка.

13

Анонимен

преди 3 години

Истината е че в момента ГЕРБ нямат алтернатива. Останалите са политикани жадни за власт на принципа- стани да седна аз. Аз не си спомням такава лумпенщина и хулиганщина в центъра на София за тези години, което показва нивото на опонентите на ГЕРБ и Борисов.

12

Анонимен

преди 3 години

Просто е - оставката или отстраняване на Радев няма да повлияе на протестите, напротив - тогава няма да ги обвиняват, че вдигат юмрук против Свещените тикви! Оставката на Боко тиквата ще доведе на секундата до успокояване на напрежението! На Гешев - просперитет!

11

Анонимен

преди 3 години

Преди да има избори трябва президентът да си е подал оставката, а БСП да бъде закрита и забранена. За да няма опасност на власт да дойдат антибългарски елементи.

10

Хмммм....

преди 3 години

ПАЛЕЦ НАГОРЕ, ако НЕ СТЕ виждали този човек НИКОГА.Палец надолу, ако сте го виждали някога.

9

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно е прав. българските социалистически *** ще доведат до нова катастрофа.

8

Рита Тумберг

преди 3 години

Целта е Борисоф да напълни още едно чекмедже