67

@#65

преди 3 години

До АнонименПрестани с тези лъжи! Ако А.Бабикян е купил вила в Гърция, Гешев веднага щеше да го арестува, а всички медии щяха на първата си страница да гърмят за "покупката"! Ама *** гербаджия не може да различи гербер от протестър. Много сте прости, но не смятайте, че другите са като вас. Само Кире Добрев от БСП би се полакомил за такава аванта и половината авантаджии от управляващите. Само че аванта йок!

66

Анонимен

преди 3 години

Най после има резултат от т.н. протести. Др. Бабикян си купи вила в Гърция за скромните няколко милиона. Браво аркадаш . Все пак и ние балъците намазихме по една биричка за 0.80 лв. Благодарим др. Радев и др. Божков. Ура..а...а венсеремос

65

Анонимен

преди 3 години

Кой краде и кой нарушава закона си има прокуратура и съд. Висшия съдия е от страната на метежниците, но и неговите имоти не могат да се докажат от заплатата в съдебната система.

64

Вълчев, не лъжи!

преди 3 години

Божее, вие да осигурите спокойствие на хората?! Нали БГ олекна с 4 млрд. лева заради Пеевски, който фалира КТБ! Парамов и още един икономисВът обосновано доказаха, че наливането на 600 млн.лв в КТБ ще я стабилизира и няма БГ да се ръси с милиарди лева. Да, ама ББ играеше комбина с Пеевски, не даде парите и КТБ фалира, но 2 дни преди това магистратите си изтеглиха депозитите и отърваха фалита.Което означава, че ББ ги е предупредил за готвения банкрут. И сега Вълчев се прави на миротворец!

63

Анонимен

преди 3 години

Значи отровното трио и Радев могат да получават пари от поръчковия убиец Божков-черепа и това не е мафия. В последната седмица с кървавите пари на Божков Бабикян е купил вила за милиони в Гърция. Ашколсун на БСП и червените убийци.

62

Анонимен

преди 3 години

Фондовете си имат управителен и контролен орган по развитието им в инвестиционните програми заложени с възвращаемостта от изчисленията определени как стимулиращи дейностите насочени за изпълнение на програмите по сфери на развитие,освен туй участват на фондови борси за имидж изразен в котировки от времево представяне на развитието в избраните програми с индексиране,рейтинги за което ползват услугите на борсите с техните съответстващи органи,че съвместно правят оценки за усвояване с изпълненията.

61

Анонимен

преди 3 години

Единствената ви грижа е да си осигурите спокойствие,за да можете спокойно да продължите да крадете.Не сте познали.

60

Анонимен

преди 3 години

Е то спокойствието,осигурено от вас се вижда всеки ден на площадите.

59

Ха-ха-ха...

преди 3 години

И защо 11 години и за миг помислихте да осигурите спокойствие, а едва сега, когато ви показаха червен картон се сетихте да търсите спокойствие. 11 години основната ви мисъл беше как да откраднете повече, как да не ви хванат и как да крадете още.

58

до скептик

преди 3 години

При Живков...----------------Тези времена отминаха безвъзвратно преди 31 години и никога повече немъ дъ съ върнат!Немъ го СССР-го, Соц. лагера, Варшавския договор и СИВ, немъ го и бай Тошо!Днес, Носталгията по онуй време е опасна за Бг...

57

Скептик

преди 3 години

Какво изграждате бе ***. При Живков България ползваше много по-малко средства по разните споразумения със СССР, но постигна много по-добри резултати. Разликата в стандарта е огромна. Причината е че крадете, ***. Но тогава имаше контрол. Сега имате дави пази един Каскет.

56

Анонимен

преди 3 години

Този президент даде ЛОШИЯ ПРИМЕР, следващите президенти не трябва правят така.

55

до чичо

преди 3 години

Сега, в тая заформяща се криза и Коронни времена не е момента да се прави положението по-лошо!---------------Напротив!Колкото повоче отлагат "неизбежното" толкова повече Болшевиките ще се възползват и ще изострят ситуацията.Колебанието на бат Бойко може да докара БКП и ДПС на власт!И тогава дори "скачащите" по протестите днес ще видят "Кон, боб яде ли???Но ще е късно...

54

Чичо

преди 3 години

Прав е! Сега, в тая заформяща се криза и Коронни времена не е момента да се прави положението по-лошо! Е, напролет има избори - тогава ще преизберете ГЕРБ (поради липса на по добър вариант, за който да гласуват хилядите, маса народ). Защо се напъвате да стане сега - все същото ще е, няма да стане по-различно?!

53

Виниту

преди 3 години

"Не може да тръгнем просто ей така, подавайки оставка..."-------Може!И дори е нужно!Как????Ами, бат Бойко "фърля" оставка и обявява Предсрочни избори!Никакво "Експерно Правителство", а Избори, в най кратък срок - края на ноември.Герб печели!Следват БКП, ДПС, Дългия и Патриотите.Създава се ново коалиционо правителство Герб, Патриоти може и Дългия, и БКП, ДПС и Радко Фърчилото отново "Аут" от власта.Туй-то...От две "злини" избираме в пъти по-малката!

52

Анонимен

преди 3 години

БОРЕТО ХИЧ НЕ ИЗГЛЕЖДАШЕ ДОБРЕ ТАЗИ СУТРИН ДО ***.ТОРБИ ПОД ОЧИТЕ,НЕДОСПАЛ,БЕЗ НАСТРОЕНИЕ....НЕЩО ГО МЪЧИ.

51

Анонимен

преди 3 години

Точно така... НИКАКВА ОСТАВКА !Подадете ли оставка и заминавате в небитието заради предателството си към избирателите на Герб. Варианта е само един... Управление до редовните избори...

50

1

преди 3 години

Кмета на Бургас- Крадливия Митьо ходи да краде желязо отнякъде и после го продава на Общината и правят метални огради... Кмета и тия около него, ЯВНО доста са стояли по Затворите, щото сега са почнали да превръщат и Бургас на затвор с тия огради...

49

Анонимен

преди 3 години

До НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕАбсолютно си прав, че комунистите не са в състояние да управляват територията, некадърниците комунисти от ГЕРБ го доказват вече 11 години.

48

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 3 години

ГРИПЕНА ВИ ЛЪЖЕ И *** ...!"ПРЕЗИДЕНТСКАТА РЕПУБЛИКА "--ОЗНАЧАВА ОТКРИТА "ЧЕРВЕНА ДИКТАТУРА"!КОМУНИСТИТЕ --НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА УПРАВЛЯВАТ В УСЛОВИЯ НА "ДЕМОКРАЦИЯ"!/....ИСКАТ "ПУТИНСКИ ВАРИАНТ"---НА УПРАВЛЕНИЕ/ТОВА Е ОСНОВНАТА ЦЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!