47

Анонимен

преди 3 години

Тия вече стават смешни с популизма си в стремежа си да останат на власт! Президентът виждаш ли щял да обяви извънредно положение октомври,щял да блокира всякакви избори и за известно време България щяла да стане президентска република!Ами какво да кажем като повече от десет години България е Тиквена република ръководена от мутра-крадец!

46

Анонимен

преди 3 години

Искам оставкаИскам мое правителствоИскам тоест имам конституцияИскам аз да съм на власт

45

Анонимен

преди 3 години

Какво иска Фигуранта е без значение вече.Той е за затвора.Затова, че иска с бунт да свали легитимно правителствоза това, че скри докеументи, които се канеше да предава на руското посолство,за това, че насъсква българи срещу българи.Няма място в политическия живот.

44

Анонимен

преди 3 години

НЯМА ЧЕКМЕДЖЕТА ВЕЧЕ , БЕ СЕЛЯНИ....ИМА САМО ШВЕЙЦАРСКИ БАНКИ И ОФШОРКИ!!ПИТАЙТЕ Е.МИЛИОНЧЕВА , АКО НЕ ВЕРВАТЕ....!

43

Ментора бай Иван

преди 3 години

Спокойствие ще има само когато лидерите на ГЕРБ се приберат в пандиза , тази партия се забрани , като най.крадливата и бъде изключена завинаги от ЕНП!

42

Забелязахте ли?

преди 3 години

"Ако има извънредно положение, ако по една или друга причина се забавят изборите, може да стане така, че да поискат да направят следващите избори заедно с президентските."Това как го разбирате? Че гербавите могат да си измислят повод за отлагане на изборите ли?

41

Анонимен

преди 3 години

До 41На всеки 4 години има избори ако не си разбрал. За какво доброволно отказване на властта говориш ?! Изборите са неизбежни!

40

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ВЛАСТ ---ЗА КОМУНИСТИТЕ НЯМА!НЯМА И ДА ИМА!ЗАБРАВЕТЕ!

39

До Спеца и Читател

преди 3 години

До Спеца и ЧитателТа викате да дадем възможност малко и на другите да понатрупат в чекмеджетата, така само едните не е честно. Прави сте, трябва да се редуват! Трябва равенство да има!

38

ВЛАСТТА НА БКП/БСП

преди 3 години

БЕ РАЙСКО ВРЕМЕ ЗА ПРИВАТИЗАЦИИ ЗА ПО 1-ДОЛАР/ ПРЕДПРИЯТИЯ , КАТО КРЕМИКОВЦИ , СОДИ-ДЕВНЯ ... И ДР!ТЕ НЕ ДЪРЖАТ ПАРИТЕ В ЧЕКМЕДЖЕТА --А В ШВЕЙЦАРСКИ БАНКИ И ОФШОРКИ !/...за 50-г....селянчетата се отракаха много вече.....ха,ха,хааааааа/

37

Анонимен

преди 3 години

Хора не разбрахте ли,тия наглеци и крадци доброволно няма да се откажат от власта,жив пример е тоя "човечеч" побеляли коси!

36

СПОМЕНИ

преди 3 години

Не беше ли Дебелян,с чийто принос фалира КТБ?

35

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджето е за наивници. Стига с тия евтини ПР акции. Избори ще има, президентът просто иска властта...

34

Анонимен

преди 3 години

Нинова не ви е страшна,а оная,за която той каза,че ще я размеже и се вихри в европарламента.Самата тя упрекна нинова,че никога не я е подкрепила да подпише нещо срещу бойку.

33

Спеца

преди 3 години

Ясно е че тия бандюги искат да си крадат и да трупат чекмеджета на спокойствие!

32

Читател

преди 3 години

Милиони,милиарди народни пари,ще раздаде олигарха,за да си вдигне процентите "одобрение" от българите.Поголовно се източва хазната,много пари ще отидат в джобовете на всички близко стоящи до банкянския, мутри и мутреси.Познавам хора,които нямат пари за елементарни лекарства,да не говорим за животоспасяващи.Чекмеджетата на Боко,преливат от пачки евро и кюлчета злато за всеки случай.Няма такова чудо и в най далечната африканска провинция.*** народ сме и Господ не може да ни помогне.

31

Анонимен

преди 3 години

Тоя е толкова "остър", че даже Барни Ръбъл не му е конкуренция

30

ПКП

преди 3 години

И какво е "открил" Манастирът е построен през средновековието.Сигур някоя ЛаФка.

29

Анонимен

преди 3 години

Пуснете интервюто на Душана Здравкова основател на ГЕРБ, което е дала за Дойче Веле.

28

Сърп и чук

преди 3 години

Длъжност - мошеник!Звание - герберунгел!Агрегатно състояние - ***!Поведение - лигаво, подлизурско! Диагноза - наглец!Перспектива - народен съд!