87

Спокойствие

преди 3 години

Ще има ,само когато ви видим в затвора, осъдени,и върнати откраднатото.

86

-

преди 3 години

НАГЛИТЕ!!!!

85

Спокойствие

преди 3 години

Само в случай, че направите герберастко жертвоприношение на незаменимия ви т.ю.фл.ек.

84

Спокойствие

преди 3 години

Само в случай, че направите герберастко жертвоприношение на незаменимия ви ***.

83

Анонимен

преди 3 години

Ще ви позволим да го осигурите от затвора. Оставка, крадливи ненаситници!

82

Анонимен

преди 3 години

Десет години ни осигурявате спокойствие, да сме спокойни, че сме на дъното и ни пращате да дълбаем още надолу, за зелен хайвер.Хайде сега се махнете възможно по-скоро и си осигурете спокойствие на вас самите, защото ако нормални хора сменят ГЕРБ, ще има и съдебни процеси за вас.

81

АИДУЦИ И СЪВЕСТ!

преди 3 години

ОСТАВКА,РЕВИЗИЯ И СЪД НА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ!

80

Анонимен

преди 3 години

Не ви щем вашето спокойствие.ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА.

79

Никога повече ГЕРБ

преди 3 години

"Целта ни е да осигурим спокойствие на държавата". Като гледаме, какво спокойствие цари в държавата по добре без вас. С вас се вижда какво е протести нонстоп. Не се мислете за незаменими. И без вас Гербери ще съмне. Подавайте си оставката и вън, ама не смеете, че на изборите при вас ще е тотал щета. Каквото и да правите вие вече сте НИЩО. Дойде и вашето време да изчезнете от политическата сцена точно като СДС и НДСВ това ви е съдбата. Който крал, крал вашата свърши. Бунището ви чака.

78

До съградителя

преди 3 години

Аз не съм видял комунист да гради!Той ръководи и ни казва на нас незнаещите как да работим!А разпределянето не е наша работа!Принципът е:Не ме гледай какво правя ,а ме слушай какво ти казвам!Ако не стане ,ти си виновен!

77

Л.Иванов

преди 3 години

Вие да осигурите спокойствие! Та това са само брътвежи, след като твоя вожд и учител почти разпали гражданска война! Или не е истина?

76

Анонимен

преди 3 години

До Хайде стигаА след шумкарите дойде боко бекапееца и доограби де що е останало.Демек-време е да се съгражда,та да може пак някой да граби.

75

Анонимен

преди 3 години

Може и да е бил Красимир,но сега е Грозимир.

74

Хайде стига

преди 3 години

С това крадене!У нас се краде откакто има хора по тези земи!Откривате топлата вода!През Османско хайдуците станаха хайдути,после шумкарите партизани,но накрая кашкавала го няма и Андрешко нац. Герой!

73

Скептик

преди 3 години

Нямам никакво желание да възхвалявам Живков. Правя сравнение между ефективността на държавното управление. Преди имаше контрол на държавата над некадърниците в управлението. Сега некадърниците и крадците в управлението са неконтролируеми. Което се вижда с просто око по ниския стандарт във всички сфери. Ако има една свястна прокуратура ще вкара доста министри и шефове на агенции отговарящи за парични потоци в затвора. Не само това ами ще им конфискува имуществото на цялата рода.

72

Анонимен

преди 3 години

Върти суче, но оставка не иска да подава. Друго си е да краде чрез държавната власт.

71

Гледам Тв

преди 3 години

Ох, девствените те! А 2013г. защо го направи Слънцето ББ след два дни викове? Ама знаят, че залязват, залязват.....

70

ретранслатори

преди 3 години

Каквото им спуснат това говорят ,и сто гербера да питате, едно и също повтарят като латерни ! Мъжкар изглежда ,явно само така изглежда или с нещо ги държат ,оставям настрана парите ?

69

Анонимен

преди 3 години

Нали това е плана на Москва чрез Рублев!Разбиваш институциите,създаваш криза и хоп в Евразия!

68

Ами, да...

преди 3 години

АРМЕНЦИТЕ СА ВСЕИЗВЕСТНИ, КРАДЦИ И ТЪРГОВСКИ МОШЕНИЦИ!ТОЧНО ЗА ТОВА, ТУРЦИТЕ ГИ МРАЗЯТ И КОЛЯТ. СБАБИКЯН Е СЪЩИЯ ДАЛАВЕРАДЖИЯ. ПЕЧЕЛИ И ПЕРЕ ПАРИ ОТ ПРОТЕСТА!