201

До 196

преди 3 години

Би могло да е така, АКО ЗАД ФИГУРАНТА НЕ СТОЕШЕ ДЪЛГАТА РЪКА НА ФСС. САМО КАТО МУ ВИДЯХ СТРАТЕГИЧЕСКИЯ СЪВЕТ И РАЗБРАХ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕМ СТРАТЕГИЧЕСКИ ИЗЛЪГАНИ. СЛЕДВА - РЕФЕРЕТДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО. ЧЕТА МИСЛИТЕ НА РЕШЕТКАТА.:):):)

200

100% Гербаджия

преди 3 години

Краде ми се, долу протестите!

199

Т.Шак

преди 3 години

До .!.Ама те много добре ви чуват, но не са съгласни с вас. Не са и длъжни.Какво и кого иска Народът, се чува най-добре на избори. Следващите са през март. Тогава ще ви преброим колко сте, ще ви видим кои сте и за какво се борите. Само да не ходите по него време за гъби, ей!

198

Анонимен

преди 3 години

Аз да питам, по колко се плаща да плюеш опонентите на герб из форумите, че да създаваш впечатление за народна подкрепа ? Щото не ми изглежда трудна работа, гледайте сега:-Тия 20 *** на черепа водени от Радев не могат да спират движението на работещите хора !!! Да живее БК.... Ъъ, такова де, ГЕРБ ! Ставам ли ? Мога такива едноредчета цял ден да пускам, ако се върти парата около четиридесет сребърника е идеално, тъкмо за продаване на родина стигат.

197

Анонимен

преди 3 години

Борисов не е ходил на работа от 2 месеца. Не смее да не го застигне народната любов. А мисирката Гълъбов ще си плати по един или друг начин за слугинажа си към мафията. С протестите се видя кой кой е. Ще има Видов ден за палачите на България. По един или друг начин края на Борисов няма да е красив!

196

Анонимен

преди 3 години

Борисов си управлява дпбре, няма нужда да подава оставка.

195

До 197

преди 3 години

ПРАВ СИ. РУСКАТА МУТРА Е СВЪРШЕНА ТОТАЛНО РУСКИ ОТ.ПАДЪК. ШКАРТО.

194

.!.

преди 3 години

Мдам само един гербераст може да каже това! И то е чисто и просто защото гербавите не слушат не могат да четът за мисленето единственото им мислене е как да се ОТКРАДНИ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ! Та "Промяната не означава оставка на кабинета" ДА т.пако ОЗНАЧАВА ОСТАВКА НА КАБИНЕТА И НА ГЛАВНИЯ "ни" ПРОКУРОР! Ей така и не се научиха тия гербавите бре! Епа по-просто няма как да се каже бре! така ли не можахте две прости искания да чуете бре!!!!! Бах му маата ей!!!

193

999

преди 3 години

За едни - брадва /, за други - сватба.

192

ХА ХА ХА

преди 3 години

Вие си мислите, че ще оцелеете до зимата ли? Господарите ви падат до края на септември. Мутрата е свършена.

191

Сата НАТО

преди 3 години

без да пишете и казвате какво ще се промени искате да разрушите една що-годе работеща система, само защото ви се плаща от задграничните и ви манипулира Фигуранта, а зад него е Москва-------- Никой нищо ня *** да разрушава, само ще се сменят повредените елементи - Борисов, Гешев. Системата си е добра, Конституцията е отлична. Само няма да има злоупотреби с власт и краденето ще намалее. Някои самозабравили се каракачани и WC-та ще бъдат изритани от Парламента.

190

Пак по опорката?

преди 3 години

Антоний Гълъбов точно се придържа към гербаджийските опорни точки:1. "България не може без гербаджийското правителство" т.е. те са единствени и незаменими. Но вече три мандата сме най-бедната и корумпирана държава в ЕС.2. "Хората на митингите намаляват" - но одобрението за протестите не намалява, а подкрепата на ГЕРБ върви надолу.Какво да се прави, "хляб наш насущний".

189

Ха-ха-ха

преди 3 години

Много студ ви чака зимата по площадите... *** на мафията и Фигуранта.

188

Анонимен

преди 3 години

Прогербаджийска пропаганда всеки ден. Задминахте КПСС.

187

ист

преди 3 години

Корупция има в целия свят. Дори в уредена държава като Швеция ,сега европейският съд води дела за чудовищна корупция - подкуп от 26 милиона евро при договаряне продажба на Грипен за Чехия и Унгария. Корупцията има и друго име -ПОДКУП.ДОКАТО ИМА ПАРИ, ЩЕ ИМА КОРУПЦИЯ.Между честност и корупция стоят пачки пари. Няма политик който да им устои.

186

Анонимен

преди 3 години

Напротив, г-н Гълъбов, промяната може да започне само след оставка на "слънцето". Всичко друго си е запазване на статуквото и позициите на софрата.

185

Анонимен

преди 3 години

"хората", които искат дестабилизиране на държавата и оставката на Бойко и Гешев са в стотици пъти по-малко от тези които са в подкрепа на Правителството и Главния прокурор. Така, че дерзайте. Чакат ви много години с подобни илюзии...

184

ами

преди 3 години

До183 до протестъритеискам обществените поръчки да не се възлагат само на определени фирми на двойни цени(как може магистралите ни на км да са 5 пъти по-скъпи от сръбските), искам да не може майката на политик да му купува 6 апартамента без тя или той да могат да докажат средствата, искам да збан как пеевски изкара милионите си и с какъв капитал тръгна...и за ктб искам да знам и за божков кой му пропусна едно 700 млн данъци и т,н

183

Анонимен

преди 3 години

Некой пише тука зa IQ,сигурно и неговото е като на идолът МУ.....с200

182

смях

преди 3 години

До Анонимен 175Веднага ти отговарям. Ако това, което твърдиш е вярно аз лично никога не бих гласувал за Нинова. М/у другото властта е в Бойко и Гешев, защо не я разследват ? Тя не е свещенна крава. Сега да се върнем на шкафчето, ктб, парите за доган, гергов и пеевски. За къщата в Барселона. Просто е . Борисов е с двата крака в блатото. Ако има независим прокурор и съд, гаранция ти давам, ще търка наровете и следващия живот. За ОГРОМНИ кражби и злоупотреби.