221

Анонимен

преди 3 години

Гълъбов,преди да влезе при дон сорос,бе едно,добре пробутано медийноснабдителче.После нпо чирак.Днес еКабинетен лакей с парфюма на шут.Жалко за първото гълъбово.Джипин наведе всички около себе си.Може би щото fesa го научи.Наведена интелллегенция сър.

220

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрчБългария няма нищо общо с демократичните общества, тук има авторитарно управление и еднолична власт. Управлява мафията.

219

До 223

преди 3 години

ТИ ВАГНЕРОВ БОЕЦ ЛИ СИ??? ОЧЕВИДНО ИСКАШ БГ ДА Е ВТОРА УКРАЙНА. НЯМА ДА ТИ СЕ ПОЛУЧИ. МАРШ В РУСКАТА ОТРОВИТЕЛНИЦА!!!

218

ДО 219

преди 3 години

вие ще си признаете, че искате Москва да дърпа конците, а Черепа да дава кинтите, ако очаквате ние да ви бачкаме - НЯМА ДА СТАНЕ

217

ДртПрч

преди 3 години

До АнонименВ демократичните общества властта се сменя чрез избори.Чрез въстания и революции властта се сменя в едни други общества и те никъде не са демократични - от Френската революция та чак до днес. Само да припомня факта, че Френската революция докара на Франция Наполеон и последвалата национална катастрофа. Демокрацията при тях дойде чак след 100 г. В Русия знаем какви ги свършиха. Още не могат да се оправят. У нас - 45 г мракобесие... Примери бол.

216

Анонимен

преди 3 години

До Т.ШакЩе броиш ти зъбки. До края на септември сте в небитиетo.

215

Анонимен

преди 3 години

Залагам 100 евро, че довечера ще има 100 човека макс.

214

Анонимен

преди 3 години

До до 188 амиГрипените щяха да излязат много по-евтино на България и закупените самолети щяха да са повече бройки. При това става дума за съвременни самолети, а не модели от виетнамската война. Вместо това платихме някаква сума, която надвишаваше предварително одобрения максимум за сделката от парламента. Сумата не е окончателна, а продължава да расте (миналата седмица гласуваха още няколкостотин милиона) и самолети ще получим, ако това стане, след няколко години. А те и в момента са остарели.

213

Анонимен

преди 3 години

Борисов го държат от Брюксел, Берлин и Вашингтон. Ще си тръгне когато те му наредят.

212

Анонимен

преди 3 години

До до 188 амиИ какво имаш против грипените бе? Грипен за твое сведение е шведска реномирана компания, която произвежда изтребители. Не е руска. Сделката с грипените беше далеч по-изгодна за бедната ни страна от Ф-16, но Борисоф искаше да се *** на САЩ срещу подкрепа. Безуспешно. Американците ясно подкрепиха протестите. Помня Тръмп какъв лакът му вкара когато Тoлупа се опита да го прегръща. ХАХА. Ало, това да не ти е прaсето Меркел-мyтролюбката.

211

НЕУТРАЛЕН

преди 3 години

ВЕЧЕ ЗАПОЧВАТЕ ДА СИ ПРИЗНАВАТЕ, ЧЕ имата нужда ОТ ТЕЗИ ПРОТЕСТИ, ЗАЩОТО СТЕ НИСКО ОБРАЗОВАНИ И никой не ви иска за работа, а само за хулиганство - яйца и домати по обществени сгради, павета и бобички по главите на полицаите, ТА ВИЕ ПОЛИЦИЯТА ЛИ ЩЕ СВАЛЯТЕ ИЛИ ВЛАСТТА НА БОРИСОВ3, защото идееее БОРИСОВ4

210

999

преди 3 години

НЯМА НИКАКВА ГАРАНЦИЯ, ЧЕ СЛЕД ПРИДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЩЕ ДОЙДАТ ТОЧНО НАЙ- ЧЕСТНИТЕ ХОРА!!!!! ВСЕКИ ЧЕСТЕН СЕ КОРУМПИРА ДО ДВА МЕСЕЦА ВЪВ ВЛАСТТА!!!! ОТ ВСЯКАКВА ПАРТИЯ. ТАКА ЧЕ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ УСПЕШНИ ПРОКУРОРСКИ РАЗСЛЕДВАНИЯ КАТО КЬОВЕШИ. А НЕ ЧОПЛЕНЕ НА СЕМКИ. САМО СЪДЪТ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ НЕЩАТА В БГ. ИНАЧЕ С ИЗБОРИ САМО СМЕНЯМЕ ТЕЗИ, КОИТО НАЙ- МНОГО КРАДАТ С ДРУГИ ТАКИВА ОТ ДРУГА ПАРТИЯ. НИЩО ПОВЕЧЕ. СЪВСЕМ НИЩО.

209

Анонимен

преди 3 години

Придворните политолози могат даже да ви развият тезата, че промяната не означава да има промяна.

208

НА МАЙКА ТИ В УСТАТА

преди 3 години

Ще видиш,кон боб яде ли! Жалко човече!

207

Т.Шак

преди 3 години

До АнонименСамо с шутове се сваля хунта ако имаш здрави обувки. Вие нямате, така че си трайте!На пролет ще ви преброим - трите запъртъка, оня с прекъснатите адвокатски права и ушанката с юмрука. А! Да не забравим и Копейкин и... май това са ви гласовете. + родата, естествено!Нямате подкрепа бе, охлюви!

206

Анонимен

преди 3 години

В комисията по правосъдие на ЕС ирландската евродепутатка ви го каза в очите: начело на България стоят бандити. На мен това ми е достатъчно. Дреме ми какво смятали някакви Гълъбовчета и трoлчета. ГЕРБ е още на власт благодарение на гадните шваби и ЕНП.

205

до 188 ами

преди 3 години

а искаш ли да знаеш КОЙ искаше да бъдат закупени "Грипени" и най-вече ЗАЩО, искаш ли да зна на КОЙ политик жена му си прави прическата и маникюра в Италия или Франция, при положение, че неговата заплата не е по-висока от моите доходи като собственик на фирма и не работя държавни поръчки, за инфрастуктурата и ЗОП допълнителна лекция

204

размишляващ

преди 3 години

Стоя и гледам.Едни протестиращи вече 2 месеца пречат на столичани да отидат на работа и да се приберат вечер в дома си.Влизат в конфликти с изнервени хора работели цял ден.И си мисля,че така всъщност спечелват омразата на работещите.Чудя се дали пък някой не им плаща.По принцип да накараш софиянец да прави нещо за малко пари е "мисията невъзможна".Значи има и тук някаква далавера,ама никой не казва.

203

Оффффф!

преди 3 години

Избори - правителство - управлявате - променяте каквото не ви харесва.Това е толкоз просто и логично.Айде сега раздигайте палатките, че ще вадя ракията!

202

Анонимен

преди 3 години

До Т.ШакКои избори, нагласените ли? С ромските гласове? Само с шутoве се сваля хунта.