226

Анонимен

преди 1 година

Гълъбов,преди да влезе при дон сорос,бе едно,добре пробутано медийноснабдителче.После нпо чирак.Днес еКабинетен лакей с парфюма на шут.Жалко за първото гълъбово.Джипин наведе всички около себе си.Може би щото fesa го научи.Наведена интелллегенция сър.

225

Анонимен

преди 1 година

До ДртПрчБългария няма нищо общо с демократичните общества, тук има авторитарно управление и еднолична власт. Управлява мафията.

224

До 223

преди 1 година

ТИ ВАГНЕРОВ БОЕЦ ЛИ СИ??? ОЧЕВИДНО ИСКАШ БГ ДА Е ВТОРА УКРАЙНА. НЯМА ДА ТИ СЕ ПОЛУЧИ. МАРШ В РУСКАТА ОТРОВИТЕЛНИЦА!!!

223

ДО 219

преди 1 година

вие ще си признаете, че искате Москва да дърпа конците, а Черепа да дава кинтите, ако очаквате ние да ви бачкаме - НЯМА ДА СТАНЕ

222

ДртПрч

преди 1 година

До АнонименВ демократичните общества властта се сменя чрез избори.Чрез въстания и революции властта се сменя в едни други общества и те никъде не са демократични - от Френската революция та чак до днес. Само да припомня факта, че Френската революция докара на Франция Наполеон и последвалата национална катастрофа. Демокрацията при тях дойде чак след 100 г. В Русия знаем какви ги свършиха. Още не могат да се оправят. У нас - 45 г мракобесие... Примери бол.

221

Анонимен

преди 1 година

До Т.ШакЩе броиш ти зъбки. До края на септември сте в небитиетo.

220

Анонимен

преди 1 година

Залагам 100 евро, че довечера ще има 100 човека макс.

219

Анонимен

преди 1 година

До до 188 амиГрипените щяха да излязат много по-евтино на България и закупените самолети щяха да са повече бройки. При това става дума за съвременни самолети, а не модели от виетнамската война. Вместо това платихме някаква сума, която надвишаваше предварително одобрения максимум за сделката от парламента. Сумата не е окончателна, а продължава да расте (миналата седмица гласуваха още няколкостотин милиона) и самолети ще получим, ако това стане, след няколко години. А те и в момента са остарели.

218

Анонимен

преди 1 година

Борисов го държат от Брюксел, Берлин и Вашингтон. Ще си тръгне когато те му наредят.

217

Анонимен

преди 1 година

До до 188 амиИ какво имаш против грипените бе? Грипен за твое сведение е шведска реномирана компания, която произвежда изтребители. Не е руска. Сделката с грипените беше далеч по-изгодна за бедната ни страна от Ф-16, но Борисоф искаше да се надyпи на САЩ срещу подкрепа. Безуспешно. Американците ясно подкрепиха протестите. Помня Тръмп какъв лакът му вкара когато Тoлупа се опита да го прегръща. ХАХА. Ало, това да не ти е прaсето Меркел-мyтролюбката.

216

НЕУТРАЛЕН

преди 1 година

ВЕЧЕ ЗАПОЧВАТЕ ДА СИ ПРИЗНАВАТЕ, ЧЕ имата нужда ОТ ТЕЗИ ПРОТЕСТИ, ЗАЩОТО СТЕ НИСКО ОБРАЗОВАНИ И никой не ви иска за работа, а само за хулиганство - яйца и домати по обществени сгради, павета и бобички по главите на полицаите, ТА ВИЕ ПОЛИЦИЯТА ЛИ ЩЕ СВАЛЯТЕ ИЛИ ВЛАСТТА НА БОРИСОВ3, защото идееее БОРИСОВ4

215

999

преди 1 година

НЯМА НИКАКВА ГАРАНЦИЯ, ЧЕ СЛЕД ПРИДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЩЕ ДОЙДАТ ТОЧНО НАЙ- ЧЕСТНИТЕ ХОРА!!!!! ВСЕКИ ЧЕСТЕН СЕ КОРУМПИРА ДО ДВА МЕСЕЦА ВЪВ ВЛАСТТА!!!! ОТ ВСЯКАКВА ПАРТИЯ. ТАКА ЧЕ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ УСПЕШНИ ПРОКУРОРСКИ РАЗСЛЕДВАНИЯ КАТО КЬОВЕШИ. А НЕ ЧОПЛЕНЕ НА СЕМКИ. САМО СЪДЪТ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ НЕЩАТА В БГ. ИНАЧЕ С ИЗБОРИ САМО СМЕНЯМЕ ТЕЗИ, КОИТО НАЙ- МНОГО КРАДАТ С ДРУГИ ТАКИВА ОТ ДРУГА ПАРТИЯ. НИЩО ПОВЕЧЕ. СЪВСЕМ НИЩО.

214

Анонимен

преди 1 година

Придворните политолози могат даже да ви развият тезата, че промяната не означава да има промяна.

213

НА МАЙКА ТИ В УСТАТА

преди 1 година

Ще видиш,кон боб яде ли! Жалко човече!

212

Т.Шак

преди 1 година

До АнонименСамо с шутове се сваля хунта ако имаш здрави обувки. Вие нямате, така че си трайте!На пролет ще ви преброим - трите запъртъка, оня с прекъснатите адвокатски права и ушанката с юмрука. А! Да не забравим и Копейкин и... май това са ви гласовете. + родата, естествено!Нямате подкрепа бе, охлюви!

211

Анонимен

преди 1 година

В комисията по правосъдие на ЕС ирландската евродепутатка ви го каза в очите: начело на България стоят бандити. На мен това ми е достатъчно. Дреме ми какво смятали някакви Гълъбовчета и трoлчета. ГЕРБ е още на власт благодарение на гадните шваби и ЕНП.

210

до 188 ами

преди 1 година

а искаш ли да знаеш КОЙ искаше да бъдат закупени "Грипени" и най-вече ЗАЩО, искаш ли да зна на КОЙ политик жена му си прави прическата и маникюра в Италия или Франция, при положение, че неговата заплата не е по-висока от моите доходи като собственик на фирма и не работя държавни поръчки, за инфрастуктурата и ЗОП допълнителна лекция

209

размишляващ

преди 1 година

Стоя и гледам.Едни протестиращи вече 2 месеца пречат на столичани да отидат на работа и да се приберат вечер в дома си.Влизат в конфликти с изнервени хора работели цял ден.И си мисля,че така всъщност спечелват омразата на работещите.Чудя се дали пък някой не им плаща.По принцип да накараш софиянец да прави нещо за малко пари е "мисията невъзможна".Значи има и тук някаква далавера,ама никой не казва.

208

АТАКИСТ

преди 1 година

Без зулуми и кръв Тиквата няма си подаде оставката!Набийте си го в кухите кратуни! С веене на знаменца, надуване на вувузели и викане "Оставка" няма да стане, гoвeдa!

207

Оффффф!

преди 1 година

Избори - правителство - управлявате - променяте каквото не ви харесва.Това е толкоз просто и логично.Айде сега раздигайте палатките, че ще вадя ракията!