181

Анонимен

преди 3 години

Не слушайте кой какво бръщолеви, гледайте кой какво е свършил и върши реално за държавата, това трябва да ви води, иначе сте загубени и пак ще затънете с години.

180

Черноянчева

преди 3 години

Уверявам се , че този човек все повече изглупява.

179

до протестърите

преди 3 години

ВИЕ СТЕ ""Отровителите на съвременна България" без да пишете и казвате какво ще се промени искате да разрушите една що-годе работеща система, само защото ви се плаща от задграничните и ви манипулира Фигуранта, а зад него е Москва

178

тоя политолог

преди 3 години

нека не обсъжда колко са протестиращите а да каже за исканията им за борба с корупцията и дали промяната може да дойде от самите корумпирани ? как може институциите съд и прокуратура да работят а да няма осъдени за корупция от политици и администрация...това не е работа а прах в очите тяхното. а радев не ръководи протеста и не може да заповядва на хората да се примирят !!

177

Анонимен

преди 3 години

Алоо пионките на Радеф,не е за вашия акъл!

176

Дядо Петър

преди 3 години

Антони, сигурно си чувал, че НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ.Явно твоят момент е настъпил.

175

Анонимен

преди 3 години

Ako няма оставка, това не е промяна.. ОСТАВКА!!!!

174

Анонимен

преди 3 години

Промяната означава падане на кабинета.Или... по-точно сгромолясване.Което е неизбежно.И най-оптимистичните прогнози сочат, че ГЕРБ са се изравнили със БСП.Ми не знам, освен за следващия кабинет да спретнат една коалиция между ГЕРБ и БСП и да съставят общ кабинет? И без това голяма разлика нямат!

173

Просо като за

преди 3 години

Хората не искат ГЕРБ да прави изборите, затова искат оставка на правителството. Искат служебно правителство да проведе изборите и да се гарантира правото на всички да гласуват, не само изселници, а и работещите в други страни.

172

Анонимен

преди 3 години

Стига вече с тия шкафчета! Питаш, ок! И аз питам Нинова ограби ли касата на БСП? Опитва ли се чрез изборни врътки да елиминира опонентите си? Върна ли парите, които очевидно са послужили за лични облаги, визирам добре платеното обучение на сина й? Та питам, ако една лидерка може да окраде своите, би ли повярвал, че няма да окраде всички останали? Ако същата е готова да подлее вода на своята партия, за да не я хванат че е крала, как да вярвам че няма да подлее вода на цялата държава? Питам!

171

Анонимен

преди 3 години

Прочетете ли,че някой тук пише за "чекмеджето на Бойко"... гаранция е, че IQ му едоста под 100 единици.С една дума = трагедия.Чиста загуба на време е да учите коза да чете на китайски. Същото е да спорите с такъв индивид.

170

Анонимен

преди 3 години

Снощи не изглеждаше,че протестиращите намаляват.

169

смях

преди 3 години

С други думи ще го кажа. Част от народа си сака бедността, мизерията липсата на просперитет, след като ще си затвори очите за безброй нередности кражби и очевидни измами, ако на власт е неговия човек. Позорно е !

168

Анонимен

преди 3 години

Който и да дойде на власт ще краде!!!!Ама има едни дето само крадат без нищо да правят!Ние ги знаем от близкото минало!

167

Анонимен

преди 3 години

Пачките са с двойно предназначение, веднъж за снимки и сега за плащане на протести, тоя Череп е умно момче.

166

Анонимен

преди 3 години

Разбирам да искате оставка, ако имате ясно разписан план какво правите вие ако вземете властта. Но вие просто искате да бутнете ББ, а пък после каквото това! Е не става така! Като правите ремонт на къщата си първо знаете какво искате да ремонтирате, после правите план, намирате най-добрите за вас материали и чак след това бутате стени и сваляте покриви. В противен случай сте разрушители!

165

Анонимен

преди 3 години

Подкрепяш Радеф получаваш Евразия!Ай сиктир!

164

Анонимен

преди 3 години

Кога как ви изнася, тоя е купен ама протестърите не са.

163

смях

преди 3 години

Гербаджиите въртят сучат, Путин снимал Бойко, Медвед снимал Бойко, президента го снимал с дрона и ред глупости . Питам просто: ако парите са истински и са снимани от жена, и вие знаете, че са истински ще го подкрепяте ли ? Това е въпросът ! Добре обяснявам го по просто. След като знаете, че Бойко е съосновател на Сик и охрана на Живков, ще го наричате ли мутра или биваш мутра ? Питам. След като знаете че е комунист с партиен билет, ще го наричате ли бивш комунист ?

162

Анонимен

преди 3 години

Алооо тъй наречените протестъре откажете се от новия ред на Юмрука и отидете да се извините на Боко!Квото било, било.Той ще ви разбере че сте били заблудени!От младостта е..