266

А НАРОДА просто иска

преди 1 година

ОСТАВКА на бай *** и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин с незабавни честни избори веднага!!!!

265

Педьо

преди 1 година

Тоя си е най обикновен *** ....

264

Анонимен

преди 1 година

РУМЕН РАДЕВ И ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА ПАСМИНА ОТИВА ПРИ ДРУГАРЯ ДИМИТРОВ.

263

НБУ

преди 1 година

Никой студент не харесва тази герберистка ***.

262

До 249

преди 1 година

До ДртПрчАбре ***! така ви нарича вашия вожд нали! Та тулупе разбрахме, че си гербав поради простата причина, че и да мислип не моеш! Та тулупе кой излезе срещу радев на президентските избори бре! Даже не си спомням името му! Ето затва спечели радев! И ако тиквата беше решила да фалшифицира изборите както обикновено прави (виж референдума на слави)! Еми тулупе щеше да го хванат тоя път! поради простата причина, че никой не си спомня името на опонента на радев!

261

ПРОС МИЛИЦИОНЕР-МУТР

преди 1 година

Тия протестъри, много ни пречат.. идат тука, протестират после си заминават за чужбина, а ние само висиме тука и нямаме пари, протестарите ходят по европа и клепат държавата че крадяла, ами те не крадат ли?

260

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

СЛАВА, СЛАВА, СЛАВА НА БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ!

259

Гербава България

преди 1 година

Най-бедната страна в ЕС, най-лошо качество на живота в ЕС, най-ниски заплати и пенсии в ЕС, най-ниска продължителност на живота в ЕС, най-голяма корупция в ЕС, най-лоша свобода на медиите в ЕС, най-замърсен въздух в ЕС, най-бързо топящата се нация в ЕС, най-много онкоболни и болни от сърдечносъдови заболявания в ЕС, най-висока престъпност в ЕС, най-неефективната прокуратура и институции в ЕС, най-лоша инфраструктура в ЕС, най-много полицаи на глава от населението в ЕС,ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!

258

Анонимен

преди 1 година

До ЕХ ЧУЖБИНА"Протестърите" са хора с ценз и образование за разлика от теб. Ще заминат и няма да се върнат и ще живеят като свободни хора в уредени страни, без да се страхуват, че някоя мутра ще им открадне труда. Там няма парашутисти близки до властта. Ясно си пролича "любовта" на българите в чужбина към Вожда ви. Когато борисоф отиде в Лондон го освиркаха и изгониха като мръсно псe. Истинската България е в чужбина, а тук останаха пoмиярите.

257

Хан Аспарагус

преди 1 година

Нека Гърция, Туркия и Румъния да си разделим Билгария, и да свърши тази мъка с това племе от Памир, дошло на Балканите и избило траките и окрало земята на траки , мизи и Родопските Траки от планината , и на еллините от Черно Море .

256

Т.Шак

преди 1 година

Тия протести излязоха пълен т-шак. Ама какво друго може да се очаква от тия кухu лейки водоноски! Тримата глуппаци, Христо Бойкикев, Костя Копейкин, Мая ЛЪйномет, а за капак Кака Корнела и Юмрукът на Партията, др. пРезидент Радев - рецепта за провал.

255

Анонимен

преди 1 година

Гугутков е изчерпан, казва това за което му плащат.

254

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията в България може да бъде оприличена като "Мафията в лицето на Радев иска да свали Мутрите в лицето на Борисов". Абсурдно е!

253

Анонимен

преди 1 година

Голяма конкуренция има между санитарките - Антоний Гълъбов, Антоанета Христова, Сточо Стойчев, да сушат мокрите памперси на властта Сигурно и те са на "първа" линия

252

ЕХ ЧУЖБИНА

преди 1 година

вярно протестърите ще заминат за чужбина, млади и образовани, как няма да ги вземат вЕвропа на работа - да берат ягоди, да карат таксита, да мият чинии и тоалетни

251

Анонимен

преди 1 година

Червено-синия *** е прекалил с амфетките.

250

леля Пена

преди 1 година

Сляп ли сте г-н Гълъбов или се правите на луд? По-скоро сте платен гербер.Срам!Крайно време е да ви изчезнат институтчетата и агенцийките,откъдето също лапате само за подлизурстване,но и на това ще му дойде времето.

249

Чочо

преди 1 година

" Мили" протестърчета ,искате незабавно вятърът на промяната да задуха - само не забравяйте ,че другото име на вятъра на промяната е ураганът на разрухата и антидот от ухапване от отровното трио трудно се намира особено за дървени глави в които се е загнездило злобно червейче и ги изпразва от съдържание и мисъл .

248

ДртПрч

преди 1 година

Червените кауни сме ги били на избори вече 11 пъти и пак ще ги бием. Протести-мротести - хората избират ГЕРБ, защото избират сигурността пред лицемерието и общите приказки.

247

ДртПрч

преди 1 година

Когато Радев спечели, ГЕРБ броеше бюлетините и нямаше съмнения за изборна измама.Когато ГЕРБ спечели последните парламентарни избори, Радев броеше бюлетините, обаче пак не признава Народната воля. На това как му се вика? Лицемерие.