281

Антониййййй

преди 3 години

Кьорав карти не играе.

280

Анонимен

преди 3 години

Има много сполучливи попадения на Гълъбов, например относно представени от репортерите мнения на протестиращи елементи: "Става въпрос за политически инфантилизъм". Това е чудесна диагноза на масовката, обаче е много меко определена. Истината е, че за масата,викащи "оставка" и пр., става въпрос за политически ( не само политически) д_e_билизъм илобщо! Иначе зад гърба им мазни личица с хитри усмивчици, доволно очакват да ги огрее!

279

Гербер демократ

преди 3 години

Ще ви позволим да протестирате колкото искате. Светете с телефончетата, пейте, танцувайте. Само мирно и без блокади. Само след няколко месеца пак ще пуснем всички хартишките в кутиите и ГЕРБ отново ще е водеща сила. Никой няма да може да управлява без нас ако ние организираме изборите. И вие ще имате нужда от нас. Ще се разберем.

278

Тиквуня

преди 3 години

Аз съм *** обичам всичките пари за мене, мутричка да се наричам първа радост е за мене.

277

българин

преди 3 години

Много грешиш господине!Протестиращите с всеки изминал ден на управлението на Мутрата Борисов се увеличават! И ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ! ПРОМЯНАТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ИМЕННО С ОСТАВКАТА НА БОРЧЕТО др БОРИСОВ ВЕДНАГА СЛЕД 1989 г по времето на ГРУПИРОВКИТЕ! ТОЙ УСПЯ ДА СЕ ОБЛЕЧЕ С ДЪРЖАВНА ВЛАСТ! И ЗА ТОВА Е "СИЛЕН" ДНЕС! ДРУГАРИТЕ МУ НЕ МОЖАХА! ОПИТА СЕ ДА НИ ВЪВЛЕЧЕ ВЪВ ВОЙНА ОТ ТОГАВАШНИТЕ ВРЕМЕНА С МАДЦО И БОЖКОВ! САМО ЧЕ ТАЗИ ВОЙНА СИ Е ЛИЧНО НЕГОВА! И НЕ НИ КАСАЕ! ОСТАВКА БУРСУК КОМУНИСТИЧЕСКИ!

276

Веселяка

преди 3 години

Г-н Гълъбов отпушете ушите и си отворете очите. Промяната преминава след оставка на Двамата бандите Борисов и Гешев.Всичко останало е да си изтривалка на мафията.

275

До262

преди 3 години

ербава Българияпреди 3 часа 20 8Най-бедната страна в ЕС, най-лошо качество на живота в ЕС, най-ниски заплати и пенсии в ЕС, най-ниска продължителност на живота в ЕС, най-голяма корупция в ЕС, най-лоша свобода на медиите в ЕС, най-замърсен въздух в #######А бе ка Ун ,искаш да кажеш ,че ако дойде БСП и другаря Радев ще цъфнем и вържем. Що не се скриеш и спреш да ръсиш тъпотии.

274

Пак по опорката?

преди 3 години

Антоний Гълъбов точно се придържа към гербаджийските опорни точки:1. "България не може без гербаджийското правителство" т.е. те са единствени и незаменими. Но вече три мандата сме най-бедната и корумпирана държава в ЕС.2. "Хората на митингите намаляват" - но одобрението за протестите не намалява, а подкрепата на ГЕРБ върви надолу.Какво да се прави, "хляб наш насущний".

273

Антоний е

преди 3 години

Седесар пребоядисан на Гербаджия. Борисов е брънка от гадната верига *** навласт. Партиите трябва да се разпуснат и имуществото им да се конфискува. България трябва да спре безумните разходи за КовидПиАр, да обложи с прогресивни данъци имотите, да пренасочи еврофондовете за ликвидиране на дълга. Прокуратурата да провери какви данъци влизат от получилите Еврофондове и държавни помощи. Простичко. За да стане е необходимо Президента да вземе цялата власт.

272

Анонимен

преди 3 години

Този защо не поеме партия ГРОБ след като тиквата подаде оставка...ето от такива мекерета се нуждаят....

271

Хей, 278

преди 3 години

Как да няма нищо общо с Радев? xD Та нали триото са Пиар на Радев за новата партия! Още ли не сте разбрали как ви изпързаляха да искате оставки на килограм? Това е тактика. Да ви внушат да искате 2 оставки на хора избрани по различен закон. Така със сигурност да няма нито една оставка. Гешев не може да подава оставка на народа. Той не е избран от народа. Те не искат оставки. Те обират енергията на недоволни хора и я канализират в нова партия. Никой не иска оставки. Всичко е театър и предизборно.

270

Анонимен

преди 3 години

276На кой му пука какво е правил Радев? Протестите са някак си срещу Борисов и нямат нищо общо с Радев освен повода за първата вечер- атаката на Гешев срещу президентството, и това, че Радев е обявил, че ги подкрепя.*** то и куп хора в ЕС, САЩ ги подкрепят. Дали Тръмп ги организира, за да вземе властта?

269

Анонимен

преди 3 години

233Остави, че Мустафа подкрепи протестите, ами вчера Държавният Департамент пусна убийствене неща за нас- ендемична корупция, за всичко вместо закона да търсиш свой човек горе, крадене на бизнеси и т.н.Направо викат КОНГРАТЮЛЕЙШЪНС.

268

нищоправещият

преди 3 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП.Това е най-слаабият президент на България досега. Жалко!

267

ПроСоТо

преди 3 години

До ЕХ ЧУЖБИНАЕх,мило родно балкаче...Верно,че доста от нашите "сънародници",особено ония с.."кафевияцвятнакожата" просто са цанат за поддържащ персонал в Ойропата,но ти ЯВНО си немаш и представа колко български лекари,адвокати,специалисти не само имат СОБСТВЕН бизнис там,но някои дори са изключително "котирани" сред местните.Гърцията НЕ е "ЕС"!!!!!

266

Анонимен

преди 3 години

Тримата *** казват, че са събрали над 100хил.души-да ама не- нали са *** накараха хората да светнат с телефоните..-и хоп.-преброяват се около 4хил.светещи-хаайде още да сложим 2х-станаха 6х. Логично.

265

Така е ..

преди 3 години

Когато Радев обедини нацията , тогава Борисов ще пребори корупцията. Разединението и корупцията властват по целия свят .

264

Пенсионер

преди 3 години

Антоний , протестиращите непрекъснато крещят БСП. Те не искат промяна. Искат просто Борисов да отстъпи властта на Нинова.Стани да седна.БСП си мислеха че редуването във властта е задължително. Да , ама Борисов с неуморния си труд им обърка сметките.Мислех че Борисов не спи , докато не видях снимката. Работохолик.

263

к

преди 3 години

Гълъбе, я не лъжи така нахално! По-некомпетентни правителства от тези на мутрата никога не е имало. 40 сменени министри и 3 правителства с предсрочно прекратен мандат, защото е крайно време за оставка и на сегашното. Доказани престъпници като Станишев и Костов са цвете пред тези некомпетентни дървари! Срам!

262

Анонимен

преди 3 години

АКО СПРЕ КОРУПЦИЯТА МИЛИЦИОНЕРИТЕ ЩЕ ХОДЯТ ГЛАДНИ