34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Всички се надяват, че случаите ще бъдат малко и изолирани. Просто сме в такава ситуация, че трябва да се надяваме, че ще ни се размине. Анализите показват такава възможност. Вредите от оставането на децата вкъщи и учене пред компютъра за една година ще са много по-големи. Както за децата, така и за обществото.

33

Анонимен

преди 3 години

Погледнете от финансовата страна на нещата!Повече заразени,повече продадени тестове,повече приходи за държавата.Децата на училище-комплекти сборници,дето за нищо не стават.Много комисионни!

32

Тошо

преди 3 години

Хайде на училище ще стане като ....хайде на война!Но рисковете трябва да са минимални, затова предлагам само в сряда, или във вторник и четвъртък да не се ходи на училище, ако има индикации за проблем!

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Имаше вариант да се направят по-малки класовете. Но няма толкова класни стаи и учители. И няма откъде да дойдат за няколко месеца. МОН може да носи отговорност за безобразното състояние на образованието, но в дадения случай нямаше как да изпълни петилетката за три дни.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32 коя зараза бе човек? Къде е тая зараза лятото? На партиините сбирки и сбирката на прокорорите нещо "заразата" беше в отпуск.... 50 плюс дни протести "заразата" пак я няма. Къде е логиката?Нали всяка есен и зима има грипове, що за тъпотия

29

До Логика...

преди 3 години

Болни деца няма, заразоносители са без симптоматика!

28

Анонимен

преди 3 години

Децата да приемем ,че са една група ама в класната стая,където пък са около 30 и са едно до друго,защото от МОН цяло лято нищо неможаха да измислят.Но след като си тръгнат от училище вече не са една група.Всеки има други контакти.И на другия ден хоп,пак едно до друго

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Вашите аргументи са ясни на всички. Но друг вариант няма. Голяма част от родителите на по-малките деца държат да ходят на работа. Държавата ли ще им плаща заплатите в пълен размер? Или Вие? При това не става въпрос за една година - ако си загубят работата, къде е гаранцията, че ще намерят нова за същите пари, когато вие се успокоите? Вие ли ще им плащате до пенсиониране заплатата и осигуровките? Да не говорим за качеството на онлайн обучението. А кой ще работи?

26

Анонимен

преди 3 години

Децата просто ще разпространяват заразата сред останалите възрастови групи. Това ще стане. От дете... на родители и на баби и дядовци.

25

аман

преди 3 години

кога ще има ваксина най-накрая?

24

Анонимен

преди 3 години

Ако през вирусния сезон се разболее и има симптоми като кашлица,темперетура и тн. А БЕ, ЩО ЗА ПОРНОГРАФИЯ, ТИЯ СЕ ПОДИГРАВАТ С ДЕЦАТА И НАС. Та това си го има всяка есен и зима. Тия от здравното министерство и мон НЕ СА ДОБРЕ. Как няма да има болни през есента и зимата ?

23

Родител

преди 3 години

Поредното глупаво решение на Вълчев! Този няма ли най-после да си подаде оставката! Карантиниране на целия клас,ако има едно болно дете.Ами ако други деца са се заразили,а не дават симптоматика, какво става с цялото семейство?Да *** ли? Тогава ще стигнат ли чувалите,с които в началото на пандемията ни плашеха?Май няма!

22

Потоп 2020

преди 3 години

Тва не са деца а изродяки .Къде има деца да уважават възрастните и по големите ?Къде ?Сега му правиш забележка и то ти скача или ти се прави на умно .Затова децата са вредни за обществото понеже никой не ги възпитава в семейството им .*** то кат са замисля кви са им родителите едва ли имат капацитета да възпитават децата си .Майка кючекчийка,певица,сервитьорка,фризьорка...Баща мутра,футболист,каратист,спортист,бизнесмен,побойник,измамник,лъжец,крадец,убиец .

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6"по-добре учебната година да е онлайн."Никъде по света не са избрали този вариант. Това не ви ли говори нещо?

20

Анонимен

преди 3 години

Те тия деца играят с деца и от другия клас. Много пррости завалиите

19

Ивайло Иванов

преди 3 години

"За учениците от една паралелка се възприема, че са една група, която няма как да не си взаимодейства вътрешно" ?!!???? А тази група като излезе от час и всяко дете се срещне с по десет други, както го правеха цяло лято не се ли получава една по-голяма група горе- доло колкото цялото училище??? Тези *** освен да психясат децата друго няма да направят... при 4-5% средно ако се направят тестове в един клас няма как да няма поне едно дете положително и направо ги затваряйте още от сега :) :D !!!

18

Анонимен

преди 3 години

До 7"тук можеше да има ги роден модел."Смея ли да попитам, какъв е този роден модел, който е нито едно от изброеното, че отсега ми стана страшно?

17

до 15

преди 3 години

Както всяка година и тази никой няма да контролира здравословното състояние на децата.Масово ше ходят хремави ,с кашлица и при нас учителката също дава лекарства оставени от родителите.Познай какво ще стане?

16

Анонимен

преди 3 години

Министерството трябва да обмисли пак нещата,защото 1 болен ученик следва 14 дена карантина за целия клас,учителите семействата им,после се връщат,2-ри ученик,пак карантина,после 3-ти и т.н хората ще стоят затворени месеци....

15

Анонимен

преди 3 години

в България умират средно 300 души на ден по различни причини вие за короната сте се фанали , дръжте здраво да не падне :)