14

1

преди 3 години

Аз пък питам кой и как ще контролира здравословното състояние на децата в училищата?! Защо никой не говори за това? Имам случай в който майка спира детето си на третия ден след като е вдигнало температура защото "май било опасно да ходи с 39С толкова време". При друго класната се принуди да му дава лекарства за кашлица защото кашля 2-3 седмици и разкиха целия клас.

13

Анонимен

преди 3 години

този невижда ли по колко хора умират на ден.Водим по смъртност в ЕС.Кога лятно време от грипче са умирали хора?И стари и малади?Че едни от най-срещаните заболявания са диабет и високо кръвно,сочени като фатални ако се заразиш!Е тези хора да си изпъдят децата ли?Да ги пратят на пансион?Ако умрът Вълчев ли ще им изгледа децата?

12

Лудост

преди 3 години

Абсолютни ***! А тоя министър е завършил училище за простотия и най-вероятно с отличен!

11

Анонимен

преди 3 години

в немско учебната година вече започна , учениците задължително с маска в клас , няма онлайн обучение от дома .

10

Анонимен

преди 3 години

Тоя поне го мислех, че има малко повече акъл от тулупа щели да карантинират целия клас, ами родителите на тези деца какво тях на палатки ли ще ги изкарат??? Защо ли се чудя като оня си ги избира да му отиват на проЗтотията.

9

Анонимен

преди 3 години

Тоя жендър, няма да е министър до 15 септември!Оставка тиквеници!

8

офф

преди 3 години

До кога ще си играем на карантини???

7

Анонимен

преди 3 години

Този не спря да се излага.Нищо несвършихте,всичко си е като миналата година.Европейски издания правят проучвания-не само маска а дистанция за да не се заразиш,а вие тридесет деца на 20 сантиметра едно от друга.Още сега трябва да си подадеш оставката.Тези деца имат семейства,възрастни родители.

6

Анонимен

преди 3 години

Ако се разболее един ученик ще се каранитнара целя клас,а семейството,а учителите,и семействата им?! Колко хора ще стоят затворени така? Пред опасността много хора да стоят под домашен арест,по-добре учебната година да е онлайн.

5

Анонимен

преди 3 години

Ако едно дете се разболее,до седмица ще е положителен половината клас.Ако е по-силен вирусоносител,може и целия клас.Това всичко ще бъде замесени в семействата и тогава Вълчев ще каже,че училищата не са си свършили работата.

4

7

преди 3 години

Трудно приложими са моделите от другите страни,защото от март месец вие и министерството ви нищо не свършихте!И тук можеше да има ги роден модел.Много родители го искат,но вие дори не се и допитайте.А сега и мерките са ви неприложими.Нищо не свършихте.Учебната година ще стартира както всяка друга,но как ще протече..Гответе си оставката!

3

На Иван брат му

преди 3 години

"Тези учители няма да могат да ходят между чиновете, но ще могат да работят с повече класове"Как няма да ходят между чиновете? Представете си учител по Информатика или Информационни технологии. Децата са пред компютрите. Цъкат си ютубите и фейсбуците и инстаграмите. Учителя няма право да ги обикаля по чиновете. РАЙ на земята. Или някое дете закъсва с задачата - не може да се доближи до него учителя. Да се оправя само! :-)

2

Анонимен

преди 3 години

Съсипахте и малкото образование, което остана.

1

Анонимен

преди 3 години

О, я стига!Ще седят 2-3 седмици в даскало и после, когато дойде грипния период, ще ги върнат домашно обучение.