54

Анонимен

преди 3 години

Намалете часовете бре!

53

Ивайло Иванов

преди 3 години

До АнонименНе са луди, а супер прости и неадекватни. Ако мислете, че ги интересуват децата, а не обществените поръчки... Накрая поне да наемат Мила Йовович и да си стане поне филма както трябва :)

52

До 62

преди 3 години

Понеже във Варна е по престижно затова всички искат София и там бала е най-висок. И Сите неуспели софиянци отиват там

51

Анонимен

преди 3 години

Ужааас!!!

50

Анонимен

преди 3 години

И КАК СЕ ПРЕПОДАВА И С МАСКА, И С ШЛЕМ БЕ???ЛУДИ КИ СТЕ???

49

Кумчо Вълчо

преди 3 години

А и забравих да допълня, какво очаквате от министър на финансите завършил във Варна, защото не е имал акъл да завърши в София? Да ръководи правилно образованието ли? Е няма да стане, той ще направи образованието търговско дружество, без никаква отговорност. Време и на този да му поискаме оставката. Време е да се премахнат всички помагала, нови учебници, и да се върнат тези от преди 30 години.

48

Анонимен

преди 3 години

Няма се крием като мишки който му е писано ще се гътне

47

Кумчо Вълчо

преди 3 години

Ами как няма да са в училище гербава калинке. Давам пример, ученическо облекло, изработа се от една фирма чиста печалба на бройка облекло е поне 100лв.... 25 деца в клас, 5 паралекли във випуск, 8 випуска в училище са чисто 100 000 лв. чиста печалба за фирмата от едно училище. А колко са училищата с облекла...? И нали се сещате че фирмата е една... Та това са си милиончета чиста печалба само за началото? Ами безумните помагала 210 на брой? Мисля че е време и на тази калинка да си ходи.

46

джави

преди 3 години

Дистанционно е по-добре,ама зор за работа

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51 Защо грипа не повтаря ли??? Какво се случи с тоя свят. Как може да има толкова хора които вярват на телевизията??? Къде ви е логиката ве хора. Къде е този ковид лятото, защо позволявате да ви манипулират така???

44

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо мислех да ставам даскал и Вълчев ме отчая.Г-н Министър,Вие ли ги измисляте тези глупости или някоя фльорца.А може би онзи *** с мустака-пази Боже.

43

Родител

преди 3 години

И за какво ще ходят присъствено на училище? За да стоим вкъщи под карантина поне по веднъж месечно, защото някой от съучениците им е болен? Как си го представяте това "обучение". Който иска да учи, ще учи- независимо дали ще е онлайн или присъствено. Останалите и с пръчка да ги биеш, нищо няма да им влезе в кратуните.

42

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ да се надяваме и да не се надяваме- няма да ни се размине. ето сега излезе, е децата дълго време могат да разпространяват вируса, защото са безсимптомни. Много родители разчитат на бабите и дядовците за взимане на детето от у-ще или за водене на урок или спорт. С това ще се приключи, по обективни причини и пак ще трябва родителите да излизат от работа по-рано. Примиряваме се със ситуацията и това е - избор нямаме.

41

Родител

преди 3 години

Проблемът е, че тези деца не живеят в аквариум. За да стигнат и да се приберат от училище, ползват градски транспорт. Мръсни, претъпкани автобуси, в които не се диша, пълни с кашлящи и кихащи, дори и сега през лятото. Голяма част от пътниците не носят маски нарочно. Как и какво ще ми гарантирате и за какви мерки говорим. Мерки, които никое дете не може да спазва, защото са неосъзнати, защото няма място в класните стаи, защото просто са деца, дори и на 17 години, и не мислят като възрастни.

40

СПЕЦИАЛИСТ ПО ВСИЧКО

преди 3 години

там, където има много заразени сега, ще има и много ученици заразени, вижте Благоевград и областта най-много в цяла България, но там не спазват НИЩО. маски са носили само април и то лекарите, в дискотеките се подиграват с медиците, диви селяци, сеещи зараза.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43А като не действат мерките, на какво точно се надявате Вие? Или смятате за нормално децата да започнат първи клас и да се дипломират онлайн? Как си го представяте, като не може да бъде спрян вируса. Ако разчитате на ваксина - не сте познали. Дори и да има такава, няма да се ваксинират всички - или няма да искат, или просто няма да има за всички. Дори и с ваксина, вирусът ще продължи да си действа, докато не останат неваксинирани или непреболедували хора.

38

иван

преди 3 години

Какъвто и вариант да изберете, крайният резултат ще е един- затваряне на училищата и дистанционно обучение. Това трябва да е ясно на всички - родители, учители, учелици. Нямаме друг избор.

37

Анонимен

преди 3 години

Министър Вълчев, проблема е във фрагметнаризацията на идентичностната левица!

36

Ивайло Иванов

преди 3 години

До АнонименИ да се направят класове по 10 ученика, те не живеят на самотен остров... После нали ще си играят с други деца . Все пак живеем в някакво общество, а не в села по 50-100 човека.. Повече от 3 месеца си играят пред блока и няма нищо досега, а когато дойде време за училище ставяа филм на ужасите.. Използвайте си главите от време на време :)

35

Анонимен

преди 3 години

Няма, не се надявайте. Мерките не действат. Там където прилагат мерки не им се разминава, същото е все едно не се прилагат мерки. Вируса ще мине през който трябва, на никой няма да му се размине със смешните мерки.