114

Опс

преди 3 години

Учителите няма да ходят между чиновете?!Как ще помагат и контролират учениците?! Чрез дистанционно управление ли? Изобщо...

113

Анонимен

преди 3 години

Хвърлиха всички на кучетата, който оцелее, оцелее, включително и най-милото ни -ДЕЦАТА. Това не е ли фашизъм или пардон май го наричат "неолиберализъм"?Не забравяйте, че скоро ще давате отчет пред Господ и затова, жалки слиги на сатаната.

112

Анонимен

преди 3 години

А бря, Вълчев за коя болест става въпрос ,кви карантини ?,защо не минеш на нашето Черноморие да видиш как се спазват мерки един до друг на 50см,особенно на басейни и плажа ,а барове и дискотеки ,стига си плашил родители и деца

111

Аха

преди 3 години

Значи може една седмица присъствено, а после един месец заради заболял дистанционно! А не може по принцип дистанционно!

110

Хора

преди 3 години

Просто не си пускайте детето в училище присъствено, докато не организират дистанционното обучение. Ако е война? А пандемията е война! Тогава пак ли на училище!!! Колко пари ще трябва да заделим за тестове, за да се нагушат някои! Аз моето дете на училище присъствено ще пусна когато няма проблем за здравето ни. Или ще се социализира една седмица, а после кой жив кой умрял...

109

Анонимен

преди 3 години

И в училище да ходят -все тая. Във всяко училище има деца 5-6 клас абсолютно неграмотни. Поне така онлайн не пречат на тези които искат да учат. Образованието е най-големият проблем на гербавите, те искат малограмотни ***, за тва са всички тези глупости за интеграция.

108

Анонимен

преди 3 години

Ще карантиниране децата, а кой ще седи при тях, като по закон н може да оставиш дете само в къщи... гербавата тактика е "който оцелее", таман няма да има кой да ходи по протести.

107

Защо не онлайн? 3

преди 3 години

117, не осъзнавам, а ЗНАМ, че т.нар. "културна особеност" се дължи на факта, че въпросният етнос е хиляди години назад в цивилизационно отношение. Говоря не от омраза, а от личен опит на учител с 25 г. стаж. Но кой политик ще се осмели да каже това? ЕК по човешки права и НПО-тата ще го разкъсат за миг. И още - ако останем онлайн, в гетото ще са щастливи - хем получават "детски", щото *** е "ученик", хем то "бере", щото няма лаптоп да учи. А "родителите" пият, бият и играят кючек.

106

Ванката

преди 3 години

А как и кой ще пази учителите? Шлемовете и маските, които ще трябва да носят, ще пазят децата. При заразен учител, целият колектив ли излиза в карантина?

105

Анонимен

преди 3 години

Абе вие въобще имате ли мозък какво училище онлайн и толкова от там ще пламне цялата страна

104

Анонимен

преди 3 години

Супер, едно дете се разболява, цял клас излиза в карантина заедно с родителите си, 500 души остават вкъщи общо без работа. Гениално!

103

Защо не онлайн? 2

преди 3 години

Това е изказване на срещата със СБУ. Сега разбирате ли защо не може онлайн? Заради маргиналите, които смучат като пиявици помощи, но са неграмотни и не се грижат за децата си... И сега здравето и животът на всички нас са заложени на карта, но имаме "равен достъп до образование", "равен старт", "спазване на човешките права" и други подобни неолиберални ценности, за които маргиналите не са и чували. Те се интересуват само от банкомати. А, да - и да бият лекари, учители полицаи. А, и да "берат".

102

Анонимен

преди 3 години

До Защо не онлайн?О точно сега ще им берат дерта ли?

101

Анонимен

преди 3 години

До Защо не онлайн?Нали осъзнаваш, че децата на тези неграмотни родители, за които става въпрос, ще си останат неграмотни просто защото това им е културна особеност. Съответно оправданието е безпочвено.

100

Анонимен

преди 3 години

Ами как например бременна учителка може да издържи?

99

Защо не онлайн?

преди 3 години

Освен финансовите интереси, за които се досещаме - униформи, учебни помагала, обезщетение за родител, който гледа детето си при онлайн обучение, има и още 1 причина. Цитирам Вълчев: "Големият проблем са неравенствата, една голяма част от родителите нямат отношение към обучението на децата си и тези деца се бяха самоизключили. Една част от тези родители са неграмотни и не могат да помогнат на децата си от вкъщи, особено при базовото обучение и това прави присъственото наложително."

98

Анонимен

преди 3 години

До ТъйЕ как?? Изглежда в мон и министерството на образованието никой не мисли ЛОГИЧЕСКИ

97

Анонимен

преди 3 години

Изглежда много учители искат да напуснат.

96

предложение

преди 3 години

Добре бе, Вълчев, кажи си просто и ясно, че става въпрос за пари! Кажи си честно че зорът ти е родителите да се бръкнат за едни пари за униформи и учебници! Разбираме, че икономиката трябва да върви някак си и некои определни фирми ще изгубят много. Ок! Кво ше кажеш да си купим униформите и учебниците, пък ти остави децата на онлайн обучение? На никой не му се стои няколко пъти по две седмици в карантина, щото ти не знаеш как да си поискаш!

95

Анонимен

преди 3 години

Учителят няма ПРАВО да се разболява!