179

Анонимен

преди 3 години

Виждаме от кадрите на тв как в едно ожънато поле ,наредени полицаи през метър ,снимани от въртолет ,кво търсят бря житото

178

Маджо съм

преди 3 години

Алоо, Сбабикян!ало....... 1-2-3проба-проба - чуваме ли се?Какви 100 000? Черепа плати за 260 000 пътуващи протестиращи. Къде са сезонните протестиращи? На 2 септември ако няма 260 000 ще ти търся лично аз ресто за фалшивите новини! Ще те намеря под дърво и катун. ПоръчАли сме 260 000 тениски за работниците. Ако не изкараш хората-закривай цирка докато си жив!Довечера идвам да броя катунарите. Ако са под 100 човека ще си копаеш дупката сам, чули ме-Сбабикян? Нито Гешев ще те спаси-нито Мешев!

177

Анонимен

преди 3 години

Досега толкова деен прокурор не сме имали.Доволен съм, много смъкна битовата престъпност.

176

Анонимен

преди 3 години

Каскет, търсят те от ЕК да те бият по канчето за корупцията и злоупотребите ти с върховенството на закона, а ти обикаляш села и паланки да се криеш и да симулираш дейност... Голем *** си братче! Позор!

175

Анонимен

преди 3 години

Браво на Гешев.Върши си много добре работата, обаче на престъпниците като Радев им е неудобен.

174

1

преди 3 години

До Анонимен-191,след тиквата веднага.

173

Анонимен

преди 3 години

Гешев, а Фигуранта кога?

172

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 182Брат, баят хора си биехме протестиращи, ама да ти кажа, малко съм чувал, да са за радев конретно.

171

Анонимен

преди 3 години

Единия бега с джипо,другио бега изполята на прохлада,даже си искаонинклузив.Изнемога в август.Не сапредвидили втори септември.Иде есен.

170

Пижо

преди 3 години

В Дупница Каскета ще проведе и важна операция по изземване на незаконни чушкопеци и тараш на местната детска градина.Тези му изключително важни занимания са причината да не се яви пред комисията на Европейския парламент днес, където към България и лично към него са отправени унищожителни критики! А промените в Конституцията са определени като "тревожни"!Конграчулейшънс Борисов!

169

Анонимен

преди 3 години

Боже, каква саможертва! Аз съм потресен!Няма да се прибира да спи в резиденция Бояна, където плаща свободен наем!Герой, герой, истински герой, дайте му орден "Стара Планина", не, дайте му два и пожизнено назначение на главен Каскет на РБ!!!!

168

Илиян

преди 3 години

Аз вече съм извън тази помия в тази стран който толкова много обичам. Няма как, намерих си втора родина. Тая *** която управлява страната вече е започнала да се самоизяжда. България много скоро ще е прочистена и свободна за зазвземане територия.

167

пази боже

преди 3 години

роднините на момчето от месец сигналилзират за изчезването му, тези сега правят акции с кучета, пази боже от такава полиция

166

Анонимен

преди 3 години

Само престъпници може да искат оставката на такъв безкомпромисен и отдатен на работата главен прокурор. Той заплаха само за тях но не и за нормалните хора които не вършат престъпления.За това тоя протест е протест на престъпниците я България и няколко зомбирани от тях овце.

165

Ф.С.В.

преди 3 години

Много закъсняла Операция -Янек сигурно отдавна е заровен !

164

ДАВАЙ ГЕШЕВ

преди 3 години

ЩЕ ГИ СПИПАМЕ ТИЯ ЧЕРВЕНИ УБИЙЦИ И НЕГОДНИЦИ!ПРАВЯТ СЕ НА МНОГО ХИТРИ И ОТВОРКОВЦИ ...АМА НЕ СА , ЗАЩОТО И ЛИСИЦАТА Е ХИТРА ---НО НЕ Е УМНА!/..и тя е също като комунистите.../

163

анонимен

преди 3 години

Хванаха единия от трите мутри на Фигуранта, пребили мирно протестиращи. Пропя. Превратаджиите напускат блокадите и платените мутри на Боец и Фигуранта тръгват на мутринска разправа с опоненти.

162

1

преди 3 години

Късно е либе за китка! Какво ще намерят след цял месец?

161

Анонимен

преди 3 години

Тия тролски вопли "браво, Гешев" и "Гешев е радост" са голям смях. ДС-то Гешев днес, най-вероятно ще конфискува незаконна печка на дърва и въглища.ПП. Гешев продължава да няма нито едно дело, завършило с обвинение и затвор.

160

Анонимен

преди 3 години

И Крушова градина в Драгалевци трябва да претърсят