139

К6

преди 3 години

Браво Гешев ако може с още по твърда ръка, не слушай моля те пияндетата от улицата

138

Анти-мафиот

преди 3 години

Очаквайте скоро: Национално преброяване на *** фабриките за управление рейтинга на президента!!!Мятайте касови бонове и регистрирайте касови бележки, че НАП пристигат след Дупница идва ваш ред!!!Проверката става със сканиране на QR код!...................Ти си за лудница, само риза от тия с дългите ръкави ще ти помогне!Гербав pedал!

137

Анонимен

преди 3 години

На това му се вика "събиране на такса спокойствие", явно има такива, дето са пропуснали няколко транша

136

Анонимен

преди 3 години

Това се нарича стягане на редиците на греб, със специалното участие на каскетя. Всички бандити да подготвят следващите избори

135

Ясноооо

преди 3 години

Преди в МВР хренеха кучетата с пържоли и откриваха труповете,а Цецо ги копаше с багера!Някой е изял пържолите и правят на инат сега

134

гъди гъди

преди 3 години

Бравос! След един месец се сетихте!

133

Ха-ха

преди 3 години

Гешев поне е амбициозен Цацаров стоеше само в кабинета си и се угояваше===========И двамата са герберски ***, точно корумпираната ЦАЦА лобира за съдрания КАСКЕТ!

132

Анонимен

преди 3 години

Виж му акъла,па му крой шапката/каскета/.Народна мъдрост.

131

Чекмедже Тиквун

преди 3 години

Търси, претърсвай и само моето чекмедженце на закачай, да си имаме уважението...

130

баба мара

преди 3 години

спомнете си 1990 хората на Дупница как горяха гуми по пътищата и единпанчо които после стана кмет от сдс ги ръководеше и какво стана с демокрациятав Дупница след 30 години изчезват хора и ги търсят с кучета автокъщи на килограмдали сега са доволни

129

Анонимен

преди 3 години

Защо Гешев коментира полицейски дейности ? Защо нон стоп обикаля и дава интервюта за акции?Къде е главсека на МВР?Щото Бойко като такъв навремето правеше същото дето го прави и сега Гешев.

128

Анонимен

преди 3 години

Нaй-гoлямaтa мутрa в тaя държaвa cи e caмaтa държaвa.Нямa пo-гoлям и бaндит,и мaфиoт,и мутрa oт нeя.Прaвитeлcтвoтo рaбoти кaтo eднa рaзпacaнa OПГ,пoдпoмaгaнa oт групa бoгaтaши-мaфиoти.Рaздeлeнo e oбaчe нa oтдeлни фрaкции,кoитo oт врeмe нaврeмe зacилвaт дрязгитe пoмeжду cи и ce джaвкaт кaтo глутницa хиeни кoитo ca зaхaпaли oбщ кoкaл.

127

Анонимен

преди 3 години

Бойко е от СИК. За какво изобщо ни говориш?

126

Хех

преди 3 години

Гешев - прибери си платените *** от План Б.Не могат да пишат и само постват едно и също през 5 минути.От ЕК те чакат да се обясняваш за корупцията си. Що отказа да отидеш?

125

Анонимен

преди 3 години

Шумна ПР акция с един месец закъснение.Ако задържания не си признае/а те го били задържали за друго/считайте,че тази шумотевица е вече провалена.

124

Анонимен

преди 3 години

Най после имаме Гл. Прокурор, който говори и действа в интерес на обикновенните хора. Няма как мутрите и олигарсите да са доволни, и затова дават милиони за т.н. протести против.....и т.н. Факта , че САЩ и Западна Европа са доволни от правителството и Гешев говори много на хора , които имат нещо в главата.

123

до 139

преди 3 години

Това дрона на Фигуранта ли го засне или една жена каза?Ваза Рачева скоро започва да пише фантастика с мирис на лъжи от БТВ

122

Do137

преди 3 години

Ти ли си цялата нация. Назови се по име и кажи: Аз Иван съм с Вас.

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136Нещо бъркаш.Борисов има зайчарник . В Банкя - строен без разрешителни , със сателитна чиния 80 квадрата площ , санитарен възел и сателитна чиния. Това в допълнение на триетажната къща която си има там.*** Гешев и това отказва да провери.

120

Поздравления ГЕШЕВ

преди 3 години

Цялата нация е с Вас ! Само престъп.ниците не ви одобряват....и техният ред ще дойде !