219

:(

преди 3 години

Държава! В кавички! Щом няколко институции и министерства, в лицето на МВР, МОСВ, ДАИ и т.н. не могат да се справят с няколко джигита с джипове, които тъпчат Национален парк Рила, смятайте кооолко сме зле! :(

218

Анонимен

преди 3 години

KOга Пеевски и Борисов,Доган ще са в затвора?

217

Анонимен

преди 3 години

След Дупница идва ред на надупилия се от Дондуков.Карайте по бързата процедура, че Фигуранта се тресе от страх. Деса няма да се върне от Америка докато не успее метежа. Гешев, имаш доказателства - действай!

216

летец и пожарникар

преди 3 години

До Защо,бе?Това са управниците на България! Ще очудим света

215

под егидата на БКП

преди 3 години

До МНЕНИЕВСИЧКО СИ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ЗАРАЗА!!!!Сините комунисти на червените хайдути!

214

sd

преди 3 години

с каквото се е захванал каскета е провал. само немотивирани арести.

213

вечна ни конституция

преди 3 години

Това са 10-те Божи заповеди н основата на конституцията.Новите конституции и закончета са параван за властимащите дадена само от Бога.Комунистите първо излъгаха че са анти комунисти и палят свещи в църквите! Лъжци

212

след дъжд-качулка

преди 3 години

До МНЕНИЕЕдва когато, ни изкрадоха колите и парите се заехте с битовата престъпнаст.Дотогава криминално проявените бяха ваш контингент с оперативна разработка.МВР се превърна в търговско дружество и си затваряха очите за да им се сътрудничи!

211

МНЕНИЕ

преди 3 години

Отдавна Дупница е Града на Мафията - от там тръгват всички схеми в България - Черно Море , Земеделието , Горите , Планините - сега ГЕРБ с новата Конституция добави и Промени на Границите на България в Полза на Съседни Държави .Гешев в Шефа на Гешефта - както е казвал народа през 1942 година .Та в този ред на Мисли от мен - Трябва Народа да излезе на Протест - да помете ГЕРБ и Отровното Трио собственост на Борисов . НО , ако не го направим - ЕС и ЕК ще го направи .

210

Анонимен

преди 3 години

Много хубаво Гешев,но трябва да останате докато не намерите,и заковете с доказателства наглия убиец на Янек Миланов. Такива нагли *** убийци не трябва да съществуват,да убиват при положение,че имат конфлик с жертвата,свидетели,и връзки с местната полиция.

209

Анонимен

преди 3 години

В Дупница има ли месокомбинат?

208

зззз

преди 3 години

До Анонимен 223А ти откъде знаеш, че другарят ти Радев не е направил нищо срещу държавата и народа си? Секретар ли си му, а даже да си му бил секретар, не може да знаеш за всичко, което е вършил. На хиляди км си от игрите на Дондуков 2, така че не си отваряй устата толкова. Той затова скача толкова, не ти ли е ясно? Народът тук няма нищо общо. Другарят си играе с името ни, мнооооого е далеч от народа. Прави го заради себе си, буни народа заради себе си. Иска се мозък, за да се проумее това!

207

Мишлета

преди 3 години

И от Европа търсят.....https://segabg/touche/tush-08-28-2020

206

Мишлета

преди 3 години

Скрили се кат мишоци...дърти!!!!!......https://segabg/touche/tush-08-28-2020

205

извода

преди 3 години

Гешев работи и това не се харесва във Фигурантството.Народа вижда Гешев, вижда, Радев и мyтpите и всеки според своето положение оценява.Аз лично бих си живял без Радев и мyтpи на спокойствие.

204

Анонимен

преди 3 години

То за да търсиш нещо трябва да имаш някаква идея поне къде да търсиш. Може да е бетониран, изгорен, под водата и т.н Игла в сено да търсиш така. Колкото да замажат очите че правят нещо

203

Анонимен

преди 3 години

Гл.прокурор показа учудващ нюх при разследване на криминални, в частност битови престъпления. Оперативната работа е в душата му. В същото време се е ангжирал много като маша на Пожарникаря и като такъв разкрива неприятните си качества като копой на премиера, когото Светите Крепки го държат на власт. ИГ е типичен "кOпOй" - казваш му "дръж" и той се втурва да хапе и убива без да мисли поне малко дали неговият патрон не го използва за пъКлеНите си планове. Този човек е сбъркал професията си - МВР.

202

Защо,бе?

преди 3 години

"ДПС иска премахването на квадратчето не подкрепям никогоКвадратчето не подкрепям никого да бъдат заличено от изборните листи. Това искат от ДПС с поправки в Изборния кодекс, внесени в деловодството на НС."

201

Анонимен

преди 3 години

До Гошефф за шкафчето..Не знам защо го пускаш навсякъде този пост и из всички медии,няма невинни от тези,които са управлявали покрай ГЕРБ,всички са крали покрай ГЕРБ,апартаменти, къщи за тъщи и асансьори,богатство не са дошли от въздуха.Единствено АБВ се оттеглиха,когато видяха,че не им изпълняват програмата герберите,за която са се договорили.

200

Гошефф за шкафчето..

преди 3 години

КАК СЕ ПЪЛНИ ШКАФЧЕТО..Цветанов: Борисов ме накара навремето да арестуваме всички босове, за да ги изнудва за пари. budnaera/2008-03/2008-11-17_01.html