103

До 105

преди 3 години

Какво точно очакваш, когато съвременният начин на живот тотално е изменил човешкият организъм и е станал резистентен към всичко?Всеки втори е с алергия.Всеки трети е със затлъстляване.Всяка трета е с паник атаки.И т.н, и т.н, и т.нКое точно да излекуваш по-напред?Идеята на консуматорското общество е не да си здрав, а да можеш да работиш.

102

Анонимен

преди 3 години

Още повече, в някои случаи слагат ЕКМО машини, колко болници в България изобщо знаят какво е това ЕКМО? Сигурно 5, предимно в София. Вирусът, когато стигне до белия дроб и удари тежко е много страшен. Дори да има 99.9% леки или асимптотични случаи, ще има 0.1% много тежки случаи. Това са 10 души на 10 000, които ще изтеглят късата клечка и ще трябва да се лекуват в абсурдното БГ здравеопазване. От тях все някой ще е дете или близък на някого. Затова се пазете. Не щото вирусът е страшен за всички

101

До 104

преди 3 години

Защо не кажеш на себе си "Ще внимавам да не говоря тъпотии, за да не се излагам пред хората и да ми обясняват колко съм зле", вместо да ми казваш, че аз трябва да се успокоя?

100

Анонимен

преди 3 години

Понеже много се пише. Имаше една история в сайта на Господарите, за момче на 20 в САЩ разболяло се от ковид. Беше на 3 или 4 венозни антибиотици (да, имаше 4 абоката) на двете ръце, плюс вероятно поне 1 антивирусно. Плюс супер-скъпа и мощна машина за кислород, за да не се стига до интубация. Антибиотиците се дават, за да не се стигне до бактериална инфекция заради отслабената от вируса имунна система. Къде в България, още повече във Вел. Търново ще осигурят всичките тия лекарства/машини?

99

До 103

преди 3 години

ПРОБЛЕМЪТ НА СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНА Е, ЧЕ ЗНАЕ САМО АНТИБИОТИЦИ И ВАКСИНИ. СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНА НЕ ЛЕКУВА, А САМО ПОТИСКА СИМПТОМИТЕ. КАЗВА ВИ ГО ЛЕКАР.

98

Анонимен

преди 3 години

До 103Добре ве, успокой топката малко :))) Израза е такъв, какво се пениш, да не си онова фенче с минусчето :)))

97

До 99

преди 3 години

И защо влизаш в болница, щом си здрав?Вие въобще чувате ли се, когато плещите такива глупости?Ей така си се разхождал, минал си здрав покрай някоя болница, оттам лекарите са се спуснали като нинджи, вързали са те, отровили са те под звуците на трагична оперна музика в късна доба и на мъждукаща светлина, разкашкали са ти органите с тия отрови, после същите неставащи органи са ти ги извадили и са ти ги продали за нови.... Изумително!

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 99В болницата влизат здрави хора? Колко пъти сте влизали в болница, бидейки здрав? Колко? И колко от влезлите в болница хора с ПРОБЛЕМИ излизат от там "с краката напред"? Колко, кажете, ако посмеете да повторите глу постите си !

95

Анонимен

преди 3 години

Най интересното е,че цялото семейство на починалият младеж са били с отрицателни тестове за корона вируса а са живели заедно и то не в къща а в апартамент.

94

Анонимен

преди 3 години

A как е на Запад, как е на Запад?

93

Анонимен

преди 3 години

Жалко за младото момче :( Хората са го казали - влизаш здрав в болница, излизаш с двата крака напред (да не се обиждат добрите лекари, това е изразно)

92

Анонимен

преди 3 години

Лекарите изпълняват каквото им кажат,министерстовто на здравеопазването преди месец-два написа как и с какво лекарство трябва да се лекува ковида и го спусна по болниците. Това ме учуди,лекуващите лекари получават заповед как и с какво да лекуват.

91

До 90

преди 3 години

Кой пък непрекъснато се е оплаквал .Просто се измъкнаха на Запад.

90

До 84

преди 3 години

Привиждат ти се мафии на всяка крачка.Мафия обаче означава,че участниците са обвързани с ,,омерта,, ( мълчание).Лекарите от НОЩ всяка сутрин правеха брифинг.Медиите нито дума не спестяваха.Каква омерта,каква мафия.Папагал.

89

До 91

преди 3 години

НАУЧНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА СА П Р А К Т И К А Т А МИ.

88

Анонимен

преди 3 години

бащата е адвокат, но фамилята е прокуроскаказвам го, за да не е чудно защо има толкова сериозно разследванеиначе няма лошо да се проверяват тези неща, има нужда, просто да не е тенденциозно

87

Анонимен

преди 3 години

Всеки българин вирусолог! ИСКАМ ДА СЕ ИЗВИНЯ НА ВСИЧКИ, НО АКО ПОНЕ МАЛКО НЕ СЕ СПРЕМ И ДА СПАЗВАМЕ НЯКАКВИ ПРАВИЛА, КОИТО НЯМА ДА НИ НАВРЕДЯТ И ПО-МАЛКО СМЕ КОНТРА И ВСИЧКИ МНОГО УМНИ ИНАТИ/ то е генетично за нацията ни/ може да се ограничи ТОВА КОЕТО се случва и да ИМА ПО-МАЛКО ОПЕЧАЛЕНИ!

86

До 85

преди 3 години

ЩОМ НЯМАШ ПОСЯВКА - СТРЕЛЯШ НА СЛЯПО С КАКВИТО СИ ЩЕШ АНТИБИОТИЦИ, НАЛИ ТАКА, ПРОФЕСОРЕ?

85

Анонимен

преди 3 години

Тук един привърженик на народната медицина говори за чесъна. Няма научни доказателства,че лекува КОВИД19,но човекът е прав.Лечение трябва да се предприеме навреме.По - често тежко болните в интензивното отделение са хора, които не са осъзнали началните симптоми и болестта се е развила без да успеят да вземат мерки навреме

84

Make it happen

преди 3 години

Лекарите не спряха да се оплакват за пари, но буквално 99% когато стигнат до ръководна длъжност почват схемите. Същевременно не намират средства за медицински сестри, санитари, шофьори на линейки и елементарни хигиенни условия. Всичко това придружено с отвратително арогантно отношение към пациента. Вместо да се защитават помежду си, да помислят как да защитят хората. Никой не мрази спасителя си. Има причина за липсата на доверие към това съсловие.