63

999

преди 3 години

ГОРКИТЕ РОДИТЕЛИ!!!! ГОРКОТО МОМЧЕ!!! НЯМАМ ДУМИ!!!!

62

Анонимен

преди 3 години

До До 43Нали на КОВИТО кашлицата е суха - каква храчка???

61

Анонимен

преди 3 години

"Късмет. Как изглеждат онези, които наистина са стигнали до болниците вследствие на ефективна среща, можете да се запознаете във всяко ИО, където лекуват ковид-инфекции. Идете, вижте пациентите там, а после елате тук, за да споделите отново колко безобидна е цялата работа!"Аха късмет да, другите деца и родителите му не са се заразили, ама и това сигурно е късмет. Питай хората, които са го прекарали леко тъй като те са смазващо мнозинство и тогава ми опъвай локуми за стршния ти вирус.

60

До 43

преди 3 години

ПРАВЕНА ЛИ МУ Е ИЗОБЩО ПОСЯВКА ОТ ХРАЧКА И КАКВО Е ПОКАЗАЛА АНТИБИОГРАМАТА???? НИЩО НЕ ЧУВАМ ПО ТОВА. А ТО Е ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО. ПРИ КОВИД МОЖЕ ДА СЕ ДАДЕ АНТИБИОТИК САМО ПРИ ДОКАЗАНО УСЛОЖНЕНИЕ ОТ БАКТЕРИИ И ТО Е ВАЖНО ДА СЕ ЗНАЕ КАКВИ ТОЧНО.

59

До 58

преди 3 години

Присъединявам се към коментара,че здравеопазването е функция на средствата, вложени в него.В момента който иска по - добри битови условия, търси услуги в частните болници.В тях технологиите навлизат по- лесно, поради това,че не са обвързани с държавни поръчки. Същото е и с лекарствата. Всичко е законно при това.

58

До 62

преди 3 години

До АнонименА аз се плаша, като прочета:Спрете да плашите хората!Ами не се плашете, хора! Вие си избирате как и дали изобщо да обработвате определена информация!

57

До 28

преди 3 години

То никой не е чел съдебния иск, но родителят твърдеше,че органи от младия мъж са взети за трансплантация и му е правено лечение по експериментален протокол., което родителят не одобрява.Пациентът е бил пълнолетен,макар и много млад.Ексхумация е доста шокиращо, но не мисля,че бащата го иска от алчност.Той е адвокат,а те са различни хора.Мафия и други подобни тук са неуместни коментари.Самият баща пък е дал и другият си син ,да го лекуват в същата болница. Доста объркващо поведение От стреса е

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56Ами имам представа, защото мои познати бяха диагностицирани с коронавирус - тежък грип е. Не, определено не е съвсема безобиден ПОНЯКОГА, НЕ ВИНАГИ, но и определено не е чума! Спрете да плашите хората, всяка година някои изкарват грипа по-тежко, други на крак, трети не разбират че са го изкарали.

55

Анонимен

преди 3 години

ДА СПАЗВАМЕ ПРАВИЛАТА Е ТРУДНО! ДО СПРЕМ ДЕЦА ОТ ДИСКОТЕКАТА И БАЛОВЕТЕ Е ТРУДНО, НО ДА СЪДИМ ЛЕКАРИТЕ Е ЛЕСНО! БОГ ДО ПРОСТИ НА ВСИЧКИ!

54

До 58

преди 3 години

Айде стига си злобял, да не те застигне и теб.

53

До 27

преди 3 години

До АнонименДиабетът заразна болест ли е?

52

Ташунко Сапа

преди 3 години

Бащата беше от тези дето голям го вадеха, как нямало вирус, как всичко било схема... Сега друга песен запя. Същия се бара за бизнесмен - естествено не плаща данъци и осигуровки в реален размер, ама после много му знаеше устата в какво състояние били болниците...

51

Анонимен

преди 3 години

До до ЧовекБъркате - не сте се срещали с вируса, минали сте покрай него. Късмет. Как изглеждат онези, които наистина са стигнали до болниците вследствие на ефективна среща, можете да се запознаете във всяко ИО, където лекуват ковид-инфекции. Идете, вижте пациентите там, а после елате тук, за да споделите отново колко безобидна е цялата работа!

50

Анонимен

преди 3 години

Дано поне този път има справедливост

49

Анонимен

преди 3 години

Истерията покай ковида много успешно се използва за да може разни недоучили лекари да си правят експерименти с "болните". Крайно време е да видим някой такъв хубостник в затвора.Включително и тези от Щаба на Тиквата, пълни профани, но политически верни лакеи с космически заплати.

48

Анонимен

преди 3 години

Как го изяснихте,че е от това лъжете като за последно *** медии

47

до Човек

преди 3 години

Е аз вече се срещнах с вируса, вземайки детето на позната от градината, което се оказа с положителен тест след няколко часа. Страшна работа се оказа тоя вирус- аз и синът ми сме с отрицателни, въпреки че пипахме детето и бяхме в колата заедно, а детето изкара без симптоми две седмици ваканция у тях си. Колкото до 3-те ти Д-та, като ти е толкова акъла се търкай с мазила като луд при всеки контакт с нещо или някой, на мен честно казано ми омръзна да се занимавам с мерки и вируси.

46

анонимен

преди 3 години

Какъв ковид, какви пет лева - прощавайте .Правили са си експеримент с момчето. и сега се опитват да прикрият случая! с този ковид умориха толкова хора.Не е бил болен от това.

45

Анонимен

преди 3 години

Вирусът не се лекува с антибиотици. Лекува го само Коремния хирург, дето прилича на пл ъх. С коремна хирургия, го вади изотзад. Като на Тулупа.

44

Ивайло Иванов

преди 3 години

До Анонимен18-19 лекарства, 4-5 антибоитика, лекарство, което няма разрешение да се използва за *** вируса и струва 1500лв дозата. Експериментирали са върху момчето без знанието на родителите и лекарството един господ знае кой го е осигурил... Трима човека в стая уринират в пластмасова бутилка и тоалетната е стол в средата на стаята... След всичко това твърдите, че лекарите са направили всичко възможно да спасят момчето или да го уморят???