123

Анонимен

преди 3 години

До браво на бащатаБой! Бой! Лекар ненабит да не остане!

122

Анонимен

преди 3 години

До 129Спрете финансирането на Лекарската мафия със държавни пари!

121

Анонимен

преди 3 години

Ако слушаме форумните шебеци ще се върнем на средновековните методи за лечение и съответно ще имаме тяхната успеваемост. Въпрос на време е съвременната медицина да намери ваксина и лечение на ковид - както е станало за доста други заболявания преди него - например преди 20 години се умираше от СПИН сега е нещо като хронично заболяване заради модерните терапии. Но прав ви път - като излезне ваксината който иска да си я слага, който не иска после да не се оплаква на Св. Петър...

120

браво на бащата

преди 3 години

най- накрая лекари си намериха майстора - мачкане до присъда

119

До Krasi

преди 3 години

Точна викаш, вземи се разходи до Търново и поразпитай в болницата а и не само там за"точната"лекарка,и определено ще си промениш мнението след това!

118

Анонимен

преди 3 години

Човек предполага а Господ разполага. Искам да напомня че за вирусните заболявания включително Ковид-19 няма измислени ефективни лекарства като антибиотиците за бактериите. Единствено организма сам може да се пребори. Антибиотиците се дават защото имунитета отслабва от вируса и бактериите също почват да го нападат. Те не помагат за вирса изобщо. Но 7 антибиотика е много.

117

6526564

преди 3 години

До всички ***.Понеже няма Ковид отидете заедно с Мангъров в такова отделение.После пак пишете .До скоро!

116

Krasi

преди 3 години

До Анонимен Сибила Маринова е много точна лекарка.Господ да и дава сили.А на бащата който не е взел мерки и не е предупедил сина си да не пуши наргиле,съжалявам,но е виновен.

115

ДДРОнег

преди 3 години

До ВъпросДа, има такива присъди, потърсете в интернет !Условни присъди и отнемане на правата за известен период от време - подобни присъди се издават и за убийства на пътя, а за политиците-крадци на пари и такива няма !!!

114

продължение

преди 3 години

Лекарите ни като цяло са компетентки и знаещи, но грешки стават! Къде неволно къде умишлено. За грешките това някой трябвало да носи отговортност.!30 години съзнателен живот и не си спомням 1 случай на осъден лекар!Означава че цялата система в здравеопазването е корумпирана!Не съм ли прав?

113

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да разследват сибила маринова,много нередносни има около нея

112

Въпрос

преди 3 години

Ще попитам само това:Чували ли сте в България, някога да е осъждан лекар за лекарска грешка или за увреждане на пациент по немърливост?

111

Реалността:

преди 3 години

За съжаление идеята не е да се изпише най-простото лечение което да излекува човека, а да се изпише възможно най-сложното и скъпо лечение с цел да се усвоят най-големия брой пари от здравната каса.Ако пациентът развие допълнителна болест и усложнения от неефективното лечение, то още по добре! Ще се лекува вторична болест отново чрез скъпа клинична пътека. И така ще държат болния в тежко състояние, без да е умрял докато им носи доход и накрая се спомине!Спрете финансирането на всички Болници!

110

Анонимен

преди 3 години

До До 103"ПРОБЛЕМЪТ НА СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНА Е, ЧЕ ЗНАЕ САМО АНТИБИОТИЦИ И ВАКСИНИ. СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНА НЕ ЛЕКУВА, А САМО ПОТИСКА СИМПТОМИТЕ. КАЗВА ВИ ГО ЛЕКАР."Моите уважения, но Вие не сте лекар, а лечител. Лечител - човек, който лекува хората. Лекар - търгаш на фармафията. Поздрави!

109

Анонимен

преди 3 години

До: номер 105А ти на каква медицина си фен?Питам, защото това което описваш се отнася за средновековната медицина. Съвременната лекува.Всичко се е "лекувало" с пиявици и пускане на кръв!Антибиотиците лекуват бактериални инфекции.Антивирусните препарати лекуват вирусни инфекции, като за съжаление тяхната употреба е силно ограничена.Аз лично така се излекувах от грип, който беше истинска епидемия, а не медийна кампания като сега.

108

Анонимен

преди 3 години

В другите болници може и да е различно и цената да варира, а някъде може и направо да ви диагностицират, без да ви платят.Това заа Монтана го знам от вътрешен човек че плащат по 2 000 лв. ако се съгласите да ви диагностицират с ковид!

107

2000лв. - Монтана!

преди 3 години

До "И защо влизаш в болница, щом си здрав?"За 2000лв. Толкова плащат за да те диагностицират с ковид. Това което не ти казват е че после ще те и лекуват!

106

Анонимен

преди 3 години

Do 83. Д-Р СИБИЛКА Маринова е лекарят взел решението да лекуват момчето с Ро-Актемра и 7 антибиотика

105

Анонимен

преди 3 години

До 107Каква тъпотия съм написал фенче, поясни :)))

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 101Това не е странно, много семейства така го изкарват Ковид-а. Имам приятели от Германия. Само майката го изкара, по 3 PCR теста като контактни лица са правени на цялото семейство.