143

Анонимен

преди 3 години

Нещо замлъкна тази устатница, лекарката от същата търновска болница дето беше подела кампания срещу доц. Мангъров. Говори се в града, че е много активна при осигуряването на донори, търговийки с органи върти тая лекарка. Дано никой да не попада в ръцете й, че ще има бърза, директна и преждевременна среща със св. Петър

142

Маскарад за симптоми

преди 3 години

Не ходете при мръсните бели престилки само на вид са бели иначе там върлува най противната деморализирана и прогнила сганньовина от уродливимърляци и првестъпници умишлено инжектиращи хората с позитивни уж тестове с някакъв непознат коктейл от който моментално умират.Това са чиста проба убийци И вие вярвате на тази СМЕТв престилки.Като ви ексхумират и разрежат на 1000 парчета чак тогава на повечето маскирани олигоф.ще ви доде акъла че те никога всъщност не са лекували и не лекуват нищо.

141

лекар

преди 3 години

Днес никой не умира от дифтерия,коклюш,морбили и скарлатина защото има ваксини за първите 3,а скарлатината се лекува с лекарства.За съжаление до момента няма нито ваксина,нито антивирусни антибиотици срещу коронавируса.Затова умират толкова много хора-и у нас и по света.

140

лекар

преди 3 години

При почти всички инфекциозни болести има хора които ги преболедуват леко и такива които загиват от тях.Дори през средните векове и с чумата е било така.През 20 век така е било с грипа,през 21 така е със свинският грип и коронавируса.Такава е природата на човека и ние не можем да я променим.Преди няколко години намерих учебник по педиатрия от професор Емил Феер.В него пише,че в Германия през 1910 са починали 9700 деца от дифтерия,9300 от коклюш,7300 от морбили и 5500 от скарлатина.

139

Totenkopf

преди 3 години

И кой ще заплати за всичко това? Защо изобщо са го погребали, някой явно много е бързал да прикрие престъпленията си.

138

efektivna prisada

преди 3 години

za ubiitzite v beli prestilki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

137

Месия

преди 3 години

Това е платена публикация!!!

136

Ивайло Иванов

преди 3 години

До лекар Много добре знаете, че държавата неизпълни закона за народното здраве и да обезпечи народа при извънредното положение. Хората бяха третирани по-зле и от животни. Когато прибираш животно ти го храниш, поиш и му осигуряваш подслон всеки ден :). Няма как човек да седи вкъщи, да храни семейство без да е получил и един лев от държавата. Освен това масовата психоза и да си затворен вкъщи не е особено добра комбинация.. Ако бяхте истински лекар може би щяхте да го знаете!!!

135

Анонимен

преди 3 години

До Der alte SpinnerПлащаме им добре! Само преди няколко дни един лекар от Русе беше декларирал един милион лева от заплати.

134

Анонимен

преди 3 години

До лекарЗащото плащаме.И не малко.

133

лекар

преди 3 години

Що идвате при нас да се лекувате,като не ни харесвате?Границата е отворена,баячки,екстрасенси бол.Не взимате никакви профилактични мерки,не спазвате правилата за карантина и после ревете като саранската мечка.Аз трябва ли да съдя болните,че не са спазвали карантина?

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Но прав ви път - като излезне ваксината който иска да си я слага, който не иска после да не се оплаква на Св. Петър..."Ти си я сложи и като ти се отключат няколко хронични заболявания, които съвременната медицина "лекува" с още ударни дози отрови с десетки странични ефекти, за няколко месеца ще си жив труп и ще си мечтаеш да среща със св. Петър.

131

Анонимен

преди 3 години

Някой замисля ли се, как млад и здрав човек ще остане в болницата, ей така, да си полежи малко за кеф? Явно е бил в доста тежко състояние, когато е приет, едва ли е можел да стане и да си тръгне.

130

Der alte Spinner

преди 3 години

Н-к Отделението беше немец, завършил като един от последните медицина в Пловдив. Там чух за един друг наш сънародник, който е поел някаква болница, която е била пред затваряне и е я спасил. Там той е уважавана личност, от благодарност кмета му е поверил местния замък за провеждане на мероприятия- там той събира български колеги на срещи. И никой във форума не се пита защо у нас е точно обратно! У нас всичко е менте! Защо се разбиват магистрали веднага след откриването? Голяма тема, няма място .

129

Патоморфолог

преди 3 години

И защо е целият този цирк с отцепване на района, аутопсия на място, костюми и т.н. глупости?От смъртта на момчето са минали 4 (четири) седмици. Вирусът отдавна е унищожен. Можеха просто да му направят нормална ексхумация, нормална аутопсия на нормалното за целта място - в моргата на Съдебна медицина.Какви са тези показни акции?!?Пълна идиотщина.

128

Der alte Spinner

преди 3 години

Още от древността , във всички общества, лекарите са били най-уважаваните представители на обществото. Един от ръководещия принцип на древните гърци (или римляни) е бил: "Плащайте добре лекарите!" Аз се ужасявам като наблюдавам как упражняващите тази професия се демонизира. Случайно бях на една среща на българи от диаспората в един германски град. Цялото вътрешно отделение на съседната болница бяха на срещата, със семейства, имаше много деца. Следва......

127

Помните ли?

преди 3 години

Как убиха певецът на шлагери Гого от Фамилия тоника? - С грешна диагноза поставена от Българска болница!Човека отиде да се лекува в чужбона. Чак преди да умре някакъв лекар се сетил да тества отново диагнозата началната диагноза, разбрал че е погрешна но вече било твърде късно защото Гого вече бил получил много усложнения от неправилното лечение.Какво стана със лекарите поставили му сгрешената диагноза в България?В затвора ли са?

126

Анонимен

преди 3 години

До 2000лв. - Монтана!Да не е влизало момчето в болница. Можел е да си остане вкъщи, като оня фелдшер с Ковид, дето се махна от болницата.

125

Кумка

преди 3 години

Грешна диагноза и съответно грешно лечение. Лекарите шибеци НИКОГА няма да си паднат по гърба и ще се защитават.Патила съм си от такива лекари *** на най високо ниво, в ***. Явно диагнозата ми е била грешна, очаквах някакво извинение когато забременях и с това абсолютно се изключи другата диагноза. ***, доцент. В *** каза вместо да ми се извини " значи съм ви излекувала". Ни грам съжаление за погубения ми живот, на шепите лекарства повредили черния ми дроб, за загубените ми надежди.

124

Анонимен

преди 3 години

До Въпрос"Чували ли сте в България, някога да е осъждан лекар"Да, има осъдени лекари.