81

До 97

преди 3 години

П,сихар.

80

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

НАРОДА ИСКА НОВА КОНСТИТУЦИЯ--А , НЕ РУСКО-КОМУНИСТИЧСКА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ!НЯМА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ , ПРОСТАЩИНАТА НА РАЗНИ ИЗМИСЛЕНИ "ВОЕННИ -ПОЛИТИЦИ" И СЕЛСКИ СЕИРИ ПО УЛИЦИТЕ НА СТОЛИЦАТА НИ!БЪЛГАРИЯ Е ЕВРОПЕЙСКА ЦИВИЛИЗОВАНА СТРАНА --А НЕ ЗАБУТАНА РУСКА ПИЯНСКА ГУБЕРНИЯ!СТИГА ЕКСПЕРИМЕНТИ С НАРОДА НИ!!!

79

Баш Бай Брадър

преди 3 години

Важното е още началото на конституцията да се запише за ръководната роля на партията ГЕРБ начело с мене като първи държавен и партиен ръководител.

78

Умник

преди 3 години

Докато умните се наумуват, лууудите се налудуват.

77

Шиши

преди 3 години

Ква конституция? Важното е да печелим време за Боко и да крепим Каскетчо!

76

Анонимен

преди 3 години

До КирилТова беше брутално, но същевремено забавно :)))

75

Чебурашка

преди 3 години

Доцент Наталия се държи не като юрист а като пропагандата от Отровното трио. Всеки студент първокурсник по право знае, че Новака конституция ще бъде написана и приета от Великото народно събрание и ще бъдат дискутирани всички внесени проекти и предложения. А кой ще влезе във ВНС решават единствено избирателите!

74

Анонимен

преди 3 години

Комунистическата конституция да не се пипа, тя е идеално наследство от активните борци против фашистките мандри.

73

One question, please

преди 3 години

Та кой е експерт: мазно усмихващият се проф. Близнашки, който преподава лекции на студентите и гледа да се втърка някъде на важен държавен пост или професорите Филчев и Киров, които са връстници на баба ми и апогеят им е преминал преди 30-40 години?

72

Анонимен

преди 3 години

Да не пипат нищо А да си ходят! ОСТАВКА на МУТРАТА!

71

Анонимен

преди 3 години

Недоразумението Ръбъл ли ще пише Конституцията, нали по мафиотски целува ръката на ТИКВУНЯ, заедно с 90% от герберунгелите! :((((---------99,9%

70

Аз искам

преди 3 години

Нова конституция, която да регламентира 120 депутати, на минимална работна заплата, без привилегии и аванти, само безплатна карта за градския транспорт. Така ще се решат много от бълг.проблеми. Крадци и голтаци с мераци ще са аут от идеята хранилка НС. Също за всяка държарна позиция да има регламентиран избор с правила, не измислени герои да са началници имитатори и или лакеи на някой си. Искам и тежест на референдумите, които да се провеждат по важни въпроси, не да третират народът като ***

69

Анонимен

преди 3 години

Киселова: 'Увеличаването на наказанията бори ли престъпността? Отговорът е "не".'Ай сиктир, Киселова! AKO наказанията се изпълняват няма как да не работи!

68

Анонимен

преди 3 години

Тая доцентка, милата, си мисли, че нещо зависи от нея.......................леле, каква наивница....................да си гледа лекциите и студентите и да не се бута м/у шамарите!!!

67

Анонимен

преди 3 години

На тиквен диктатор конституцията му пречи!На крива ракета космоса и пречи!

66

Анонимен

преди 3 години

А защо трябва да му угаждаме на Бойко и да се говори за конституцията,вместо за къщата в Барселона и шкафчето?ОСТАВКА!

65

Анонимен

преди 3 години

Конституцията трябва да се приеме от народа, а не от някакъв си там парламент или кабинет!!!!!!НАРОДЪТ Е ИЗТОЧНИК НА ВЛАСТ!!! ЗАПОМНЕТЕ ГО!

64

Крайно време беше

преди 3 години

АМИ ВРЕМЕ Е.... КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СКАЧАТ ВСИЧКИ, НАЧЕЛО С БАЙ ***, В ТОАЛЕТНАТА И ПОСЛЕДНИЯТ ДА ПУСКА ТРИ ПЪТИ ВОДАТА!!!!!!

63

Анонимен

преди 3 години

Нов народен съд за гербавата шайка!

62

Хаджигенов

преди 3 години

"Еднополовите бракосъчетавания и осиновяването на дете от гей-двойка са основни човешки права", Bulgaria ON AIR-07.06.2017г. Аз ще ви напиша Конституцията.