41

Хаджигенов

преди 3 години

"Еднополовите бракосъчетавания и осиновяването на дете от гей-двойка са основни човешки права", Bulgaria ON AIR-07.06.2017г. Аз ще ви напиша Конституцията.

40

Анонимен

преди 3 години

Киселкова и тя е на хранилка към червената мафия.

39

Анонимен

преди 3 години

kolko broiki kravi doite v rbg? ami ovce kolko li imate?! a kozichki kolko imate? kolko litra mliako doite ot tiah?

38

Анонимен

преди 3 години

kak e tasi vecher, bojkov prati li edin kamion s dubaisko zlato i srebro na protestantite pred ban i uneseseto da stopirat kolite na bg maikite s decata?

37

V

преди 3 години

Оставете това ами по всичко личи че на запад ще падат цени на имоти и ще има много финансови проблеми. Нещо трябва да замени индустрията. тука ще се почувства догодина .Мафията герб повече няма да дойде на власт но как ще се вкара в затвора тиквата като прокурора е на герб ? Има нужд от промени но не гербераски ,а антигербераски. Ще има много проблеми и не се знае до кога ще го има ЕС

36

Анонимен

преди 3 години

На Барни, "най-добрият юрист в редиците на Гроб", му е забранено да пише във Фейсбук, за сметка на това, конституция ще пише!

35

Анонимен

преди 3 години

Стига с тая мантра за нова конституция.....................по-добре нов наказателен кодекс и по-големи наказания за кражби от еврофондовете.....................иначе България загива, но като знам колко некадърни са БГ-съдии и прокурори.....................нямаме шанс ...................да, положението е трагично!!!

34

ПроСоТо

преди 3 години

До БСсъс сигурност ще й откажат!

33

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и нова конституция.............................хаха...........................голям смях, все едно магаре и ядрена физика!!!Нямат капацитет герберите.......................нямат, само калинки в тая партия!!!

32

Истукан

преди 3 години

Изобщо не трябва да се прави конституцията от ГЕРБ, БСП и ДПС. Това е мафията. Каква конституция очаквате от тази ***, която ви управлява 30 години.

31

БС

преди 3 години

Да отиде и тя да работи по този нов проект щом е голям специалист. Не вярвам да и откажат.

30

Анонимен

преди 3 години

Конституция си имаме.....................искаме да се отчете всяко евро от ЕС ...................къде е , дали е вложено по предназначение, или е в банковите сметки на мафиотите и крадците от ГЕРБ и ДПС!!!!

29

Анонимен

преди 3 години

Следващия премиер на Република България се казва Иван Гешев, колкото и да не им се иска на някои

28

Анонимен

преди 3 години

Жена-конституционалист е като жена главен-готвач...т.е. няма такова нещо !

27

Анонимен

преди 3 години

Да бе, мафията ГЕРБ ще направи най-добри поправки в конституцията.Даже гледам, че вече са наели за тpoл един, който по-рано се именуваше Шопа - учил-недоучил авиационно инженерство, след това работил като таксиджия, после пазач, а сега като ПР на ГЕРБ.Гласувайте за ГЕРБ, след това ще се чудите откъде ще ви дойде оня големия отзаде.

26

ПроСоТо

преди 3 години

права е дамата!!!..МНОГО ПРАВА!!!..Обаче на мен така и не ми стана ясно:-Защо се хванахме на КУКИЧКАТА БЕЗ СТРЪВ на Тиквата и Хунтата му и не само че започнахме,но и продължаваме да дъвчим ДИВОТИЯТА му?!Нема какво да говорим!Просто ОСТАВКА,СЪД И ПАНДИЗ за Боко и тези негови ДЪРЖАНКИ,които го заслужават!!!!!"ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ОТ Лукавого"!!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Като си на работа не трябва след това даси правиш произволния че си на работа затова не на корупция лесно е дасе яде и пие вижте последствията поругани обидени унижени що бре да не сме различни

24

Сат Н.

преди 3 години

В. Лечева е никоя и никога не се явявала в качеството си на свидетел и не е давала показания под клетва. Брътвежите и струват кръгла нула. Освен това е комунистка.

23

Анонимен

преди 3 години

Прогнилата ни система е допуснала сериозни грешки това че тия са въобще сложени пратени да правят това не са за там.Народе краино време е да се изгради закон не с телето или 5000 лева да си полицаи това пази държавата и пътищата докато това не се направи държава няма да има

22

Чебурашка

преди 3 години

До Сат НОбвиненията са дори 19.и питай Весела Лечева дали са безпочвени.