101

ЕЛИ

преди 3 години

ТОВА Е ПРОЕКТ И ТОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТОТАЛНО ,И АКО НЕ ТИ Е ЯСНО КАКВО Е ТОТАЛНО ТОВА Е СТО ПРОЦЕНТА ОТХВЪРЛЯНО ОТ НОВИТЕ 400 ДЕПУТАТИ В ВНС НЕ РАЗБИРАМ КАКВО ИСКА КИСЕЛОВА, ИЛИ ИСКА ДА ПЛЮЕ ПО ГЕРБ ИЛИ НИЩО НЕ РАЗБИРА

100

Активни имбeцили

преди 3 години

Айде стига се упражнявайте върху драфта на проектоконституцията - тя си е "празен лист", на който всичко може да се напише и всичко може да се изтрие от новото Велико кародно събрание. Който влезе в него, той ще я пише! Като гледам инфантилното поведение на протестиращите и омразата им към работещите софиянци, виждам че не им е приоритет да събират симпатизанти и гласоподаватели.

99

Анонимен

преди 3 години

Поредната червена другарка ,която мисли че само ко му ня ги те имат думата.

98

Анонимен

преди 3 години

Още от първите редове ми стана ясно, червената другарка. Не си струва да си губя времето да чета простотиите ,които е казала.

97

Факт

преди 3 години

Безспорно управлението на мутрите е най-големия провал на България.

96

Атанас Велмазов

преди 3 години

ГЕРБ и господин Борисов нямат алтернатива в управлението- безспорно най-успешното за всички времена ! Направи се много ! Пълна и безрезервна подкрепа за господин Борисов и легитимно избраното правителство на България, което не спира да работи , а не люпи семки по палатките ! Само напред !

95

Анонимен

преди 3 години

До Стрината показваГоворим за нова конституция. Зачитането на чуждото мнение се практикува в кръчмата, пред блока и в дебати между приятели. Тук мнението се зачита, ако е квалифицирано, т.е. дадено от компетентен професионален юрист. А такива в ГЕРБ и като цяло в НС няма. Да предлагаш приемането на нова конституция с некадърно и популистки написан проект, и то с единствената цел да протакаш и погасиш общественото недоволство е жалко и долно. Още повече, 90% от проекта повтаря действащата КРБ.

94

Стрината показва

преди 3 години

психическо раздвоение: има нужда от нова конституция, но тя да бъдеправена от нея,по нейните виждания,не уважава чуждото мнение.Заклеймява проекта,като забравя че това е проект,тема за обсъждане иразискаване,а не ултимативно предложен за гласуване завършен вариант.Не иска ВНС,за да не бъде правена конституция от други,според нея еважна не целта,а пътя до нея.Все едно да се откаже да отиде до ВМА,защото не може да мине през Орлов мост другите маршрути са нелегитимни.Е да стои болна тогава.

93

Анонимен

преди 3 години

До АМИ , ПРАВИЛНО!Даа, ама тия от сегашното Народното събрание ще седнат да я пишат, а не тия дето са на площада. Докато не се махне това правителство и само цивилизовани юристи не обмислят добре поправките, няма да стане друго, освен да си вкараме нов автогол

92

Хаджигенов

преди 3 години

"Еднополовите бракосъчетавания и осиновяването на дете от гей-двойка са основни човешки права", Bulgaria ON AIR-07.06.2017г. Аз ще ви напиша Конституцията.

91

пенсионер

преди 3 години

"Увеличаването на наказанията води ли до намаляване на престъпността? Отговорът е"не"-води, води, стига да има наистина независим съд! При сегашния си плащаш тарифата и ставаш чист като сълза!

90

анонимен

преди 3 години

В Берлин са забранили протестите, заради вируса! Нещо да кажете? Там има ли е демокрация?!

89

анонимен

преди 3 години

Конституцията не трябва да се прави и от хора, които не уважават институциите и хвърлят домати и яйца по сградите им! Тези хора не уважават и храната! Визирам експертите и професора от отровното трио!

88

има 10 божи заповеди

преди 3 години

Това е истинската конституция непроменена от 6000 години!!!!!!!

87

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЧеби, я си признай сега и кажи какъв си. Застъпник на ГЕРБ, нали така? С други думи, гербаджиите дpиcкaт, а ти събираш с шепи и ръсиш белина отгоре, за да не си личи. Това е единствената ти функция, вероятно не само в днес.бг, но и в живота. Вариантите са два - или получаваш дребни парици срещу тези си услуги на обслюжващ персонал на бандитите, или драпаш за някоя сладка службица или пост. Предвид горното, интересува ли се някой от твоето сервилно мнение, слуга на СИК?

86

Анонимен

преди 3 години

"Конституцията не трябва да се прави от хора, които не уважават експертите"ЕКСПЕРТИТЕ ДА НЕ ПОКАЗВАТ КОЛКО СА ... КАТО ВРЕМЕ ОНО ДО 1989 ГОДИНА. САМОЗВАНЦИ И РЕВАТ, ЧЕ БИЛИ НЯКАКВИ ЗА ПАРИ И СЛАВА!АЙДЕ НА ПАНГАРА НЕ ТРЯБВАТЕ САМО ОБИЖДАТЕ НАЦИЯТА, ЧЕ Е ... ОТ БОЙКО ВАЛШИВИЯ "ЦАР"

85

Анонимен

преди 3 години

100 не само Хр. Иванов също и от Черепа ,Цв. Василев ,Арабаджиеви, Банови цялото БКП.Всички които плащат протестите.Забравих Фигуранта.

84

Анонимен

преди 3 години

Тая дърта комунистка се бара по чатала за " експерт", по комунистически конституции, айде марш!

83

Анонимен

преди 3 години

Конституцията да я напише Христо Иванов, той ги рабира тия неща

82

Анонимен

преди 3 години

Конституцията ще я пише доцента на СУ Хр. Христев, който прави списък с инакомислещите за да се разправя с тях. В текста на конституцията ще пише, че ще те разтрелват още на излизане от урните ако си гласувал за някой друг, а не за партията кърмилница БСП/БКП, и нейните уродливи утрочета- ДъБъ, НДСР, БОЕЦ, Славчо дето си дири народа и още няколко пребоядисани! Да ни е честита новата Конституция!