197

Анонимен

преди 3 години

Оставка бре!

196

Анонимен

преди 3 години

Само ще кажа - които не е бил в Европа не знае какво е истинска магистрала ... Там се чувстваш направо като в бъдещето в сравнение с Булгаристаан. Хора, пътувайте и се учете за да не ви лъжат лесно с едно "нашите магистрали", които се равняват на някой селси път в Германия, или Англия, или Америка, или Испания или ...

195

Jj

преди 3 години

Проучете колко къщи са направени с материалите предназначени за магистрали. Липса на контрол и мениджмънт

194

Анонимен

преди 3 години

Айде стига с тая гьобелсова пропаганданай-скъпи в Европа магистралиа дори тол такси не се плащат!Най=лошият участък на Тракия от новопостроеното е тази част строена по времето на Станишев и тройната коалиция,ходи да се оплакваш на Станишев в Брюксел другарю.Не стига че сте построили 170км за 45 години ами и усти имате,нагляри.

193

ИДЕЯ!!!

преди 3 години

Преди някои да пишат глупости да се информират в: de.wikipedia.org/wiki/Autobahn#Deutschland</a>

192

Анонимен

преди 3 години

Наскоро карах по "Тракия" от София до Бургас. Пълна скръб. Това НЕЩО е всичко друго, но не и магистрала. Не е нужно да ходите в Западна Европа. Отидете в една Гърция, Турция или Сърбия и вижте за какво става въпрос. У нас винетки по-скъпи от румънските, а магистралите на бабуни, кръпки и дупки. Цели участъци точно преди Бургас са кърпени, но никой не си е направил труда да възстанови маркировката и така няколко километра караш по магистрала без аварийна лента. С две думи мурдарска работа.

191

пепи

преди 3 години

До Даката- ти пак на своето.....а след освобождението магистрали е нямало и БМВ също. Добре си беше паважа ,че и калдъръма също . Караш,караш пък спреш ...похортуваш с другите водачи. А сега няма...само издути тумбаци ,мазни и намусени каки по бензиностанциите....

190

Анонимен

преди 3 години

За магистралите питайте Бойко. Нали все се хвали с магистрали!

189

Ужас

преди 3 години

Цена 1 милион на километър ? Време е май да започнат да се плащат реалните цени за строенето на тези магистрали вместо да очаквате народа да ви плаща цените за тези измислени тол системи! Пълни *** под път и над път!

188

до 232

преди 3 години

и как го разбраха да обясниш, май щото така ти изнася

187

пепи

преди 3 години

До Даката- ами така е ...като ходите ,гледате и четете как е на запад...ако бяхте си стояли тук....каквото има това е най-хубавото

186

Анонимен

преди 3 години

До И не само Смени темата,това с кюлчетата и децата разбраха ,че е менте,само ти още вярваш.

185

Анонимен

преди 3 години

Това нова порция измислици ли е ? Когато карахте по черни и прашасали пътища, пак се трепехте и бяхте недоволни. Сега до морето стигате за 4 часа от София и пак нещо не ви е както трябва. Неблагодарен народ сме !

184

Даката

преди 3 години

И да допълня, магистталата се затваря след 18:00 часа и в 22:00 пристигат самосвалите да изсипват.По 6 сутринта магистралата я отварят.На другата вечер пак така.Не като в България да ми затварят ленти с месеци!

183

Пишман тарикат

преди 3 години

Да ,бе забравихте преди десетина години как пътувахте с каруците,даже и цял бизнес се бе появил да се сменят дървените колелета на каруците с гуми и джанти от леки коли.Да се свети Името Му

182

Все още не изтрезнял

преди 3 години

Ако не беше Бойко още щяхте да пътувате с коне и магарета по черни пътища.

181

Анонимен

преди 3 години

Абе скъпи,скъпи, ама преди него нямаше магистрали

180

Недоразбрал

преди 3 години

Нали всички крадци на ДДС в сайта много добре знаете,че Борисов не е зидаро мазач и няма как да разбира и от строителство и качество на магистрали и шосета.За целта има държавни органи!Щом сте се събрали да плюете под сайт с фалшиви новини,имайте доблестта на почтенни,загрижени граждани,каквито явно не сте и да си отправите оплакванията и препоръките към тези органи?!Или доло мутрата щот не ми става и жена ми иска развод!По рано Костов беше дявола,сега е Борисов!Останалите сте светци??!!

179

Анонимен

преди 3 години

До И не самоНяма такава снимка с Борисов И въпросните неща.

178

И не само

преди 3 години

Не само да най скъпи и най опасни,но и този който се тупа по гърдите,че ги строи е единственият премиер сниман с кюлчета злато , пачки по 500 евро и пистолет. Сцена от Кръстникът....ряпа да яде.