305

До 335

преди 3 години

До АнонименДо За тияИ според теб ще бъде ли справедливо тези, които сега са с 500 лв. пенсия да се изравнят с тези, които са на минимална?

304

1269

преди 3 години

Ей, горката Тиква какво ли вече не измисля да спечели подръжници.ОСТАВКА!!!!!!!!

303

1950

преди 3 години

СЕГА ДЕТО ПИШЕТЕ ВЪОБЩЕ НЯМАТЕ НИ НАЙ МАЛКА ПРЕДСТАВА ДО КАКВО НИ ДОКАРАХА ОПРАЛЯВАШТИТЕ С ПЕНСИЯ ОТ 3$ АЗ ПОМНЯ НО ТИ ПИШЕЩИ ЕДВА ЛИ !!!!

302

Анонимен

преди 3 години

До За тия,Той да увеличи или по-точно да актуализира поне минималните пенсии и ги направи 400-500 лева,за да не умират възрастните хора от глад,тези с големите пенсии не са крайно нуждаещи се и от това не зависи оцеляването им!Не може в съвременна Европа да се извършва гладен геноцид като в нациските концлагери,защото на управляващите не им пука за народа!

301

За тия,

преди 3 години

които говорят за пенсии...Ако ще се увеличават, трябва всички пенсии да се увеличат, не само минималната.

300

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 316Вноските, които ти внасяш, ти се виждат високи, нали? И си мислиш, че ще получаваш голяма пенсия след 20-30 год. Да, ама не! Сегашните ти вноски след години ще са нещастни стотинки, левчетата ще минат в евро. Парите ти в НОИ ще останат жълти стотинки. Пенсията ти ще е мизерна и младите хора ще ти говорят унизително и пренебрежително, така както ти сега говориш на пенсионерите. Инфлацията ще топи пенсията ти ежегодно и никой няма да актуализира пенсията.

299

Мехуро

преди 3 години

Ако искаш да направиш пенсионерите щастливи... А и не само тях. Най-добре дай една оставка веднага.

298

Анонимен

преди 3 години

Значи Бойко си е осигурил процент от печалбата от българското злато,която мина е дал на чужда фирма,а не може да осигури процент за пенсионери и помощ за деца и младежи?Отделно и печалбата от нарокотици.Я стига лъга,егоист!

297

Анонимен

преди 3 години

Увеличете минималната пенсия за да не гладуват хората не залъгвайте инвалидите и старите с по 50 лв

296

Анонимен

преди 3 години

гръцката държава връща със задна дата средно по 8000 евро на пенсионер а нашата тиква със кукичка без стръв иска да привлече на своя страна нашите маики и бащи с 25 евро на месец и то за три месеца СРАМ СРАМ СРАМ В ДОПЪЛНЕНИЕ СРЕДНАТА ПЕНСИЯ В ГЪРЬИЯ В МОМЕНТА Е 1200 ЕВРО

295

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАйде не ми говори за конкурентноспособност,че ставаш смешен!В България такова чудо няма,помним рекета върху начинаещия бизнес с бухалките, помним и как само на определени партийци се раздаваше всичко+Черноморието,помним и варварската приватизация и унищожението на заводи и селско стопанство, как мутрите налагаха смешни изкупни цени,не покриваха даже разходите и хората се отказаха от земеделие!Сега един щанд за българска стока не можете да си осигурите в чуждите супермаркети

294

Анонимен

преди 3 години

Всяка сутрин по телевизиите вдигат пенсиите с 50лв.40 дни протести ,40 дни по 50лв =2000лв пенсия.Как ще ги плащаме незнам.

293

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПич кво значи стани ти бизнесмен.Ако не можеш да си конкурентноспособен и не можеш да си позволиш да бъдеш няма да бъдеш.. Защото толкова много бизнеси в България са пълна бутафория.А малкото които не са са ръководени от хора които прибират всичко за себе си ..Защо ? Ми щото така е по гот.За кво да им дават като и другите не им дават.Да си чупят ръцете там .И тея хора и на тебе няма да ти дадат пари и ти на работниците си.И това е кръговрат...

292

Анонимен

преди 3 години

За управляващите - 29 милиарда. За хората - 50 лева.

291

Анонимен

преди 3 години

Бойко, какво стана? Европа дава 29 милиарда а до хората стигат... 50 лева... Е, не до всички хора разбира се, до Доган и Пеевски само последните две години стигнаха към милиард и половина.

290

ОСТАВКА

преди 3 години

Оставка ! Благодаря за жълтите стотинки! ОСТАВКА !

289

DDT

преди 3 години

50 лв е една Ваша вечеря безсрамници

288

Анонимен

преди 3 години

До ГЕРБПисаха,че Бойко е сред 80 най-богати хора,предполагам,че и Цвък не отстъпва по богатство от Бойко,откъде ,бе?А пенсионерите на стари години гладуват,срама нямате!

287

ГЕРБ

преди 3 години

"От чий джоб ще ги вземат тези милиони за пенсии?"Бойко ще ги извади от лявото си чекмедже.

286

123

преди 3 години

Не разбирам каква е идеята на тия 50 лева? Пенсионерите са си загубили работата заради епидемията ли?Па дигни пенсиите като ще се правиш на щедър.