345

Анонимен

преди 3 години

Този е на път да разруши цялата държава! Сто процента важи за него - след мен и потоп...

344

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 373,Е като е *** народа- може и да има доста такива, дето да му се вържат! Да припомним обаче, цитирам векикия ни управник, управляващ ни вече 10 години, по памет - " Може би е добре да отстъпим Кърджали на Турция сега, че в бъдеще може да се наложи да отстъпим Пловдив". Само тези му думи са достатъчни да му бъде потърсена съдебна отговорност за нарушаване на конституцията и да му бъде поискана незабавно отставка!

343

Анонимен

преди 3 години

Мутроо, ОСТАВКА бре! Кое не разбра, по дяволите!?

342

бъдещ пенсионер

преди 3 години

Ееееех, защо не съм вече пенсионер!Щях да получа едни 50 лева отгоре.Абе Бойко, не те щем бе,махай се!!!И 1000 евро да ми дадеш (2х500 евро банкноти), пак не ти ги ща!!!Отвратителен си ми, изчезни бе, лоена топка такава!!!

341

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 372,напълно съм съгласен с теб!

340

Анонимен

преди 3 години

До 370Не ги мислиш нещата. Неговата цел е да се подмаже на избирателя, не да прави сметка кой бил работещ и кой неработещ пенсионер. На това му се вика популизъм и подкуп. Само дето подкупва пенсионерите с нашите пари. Може даси сигурен, че точно преди изборите много ще наблегне на факта как е дал едни пари на хората, за да ги подпомогне....а БСП какво са раздали :)))) Този вече е толкова прозрачен, че няма на къде. Копира похватите на бай Тошо едно към едно.

339

Анонимен

преди 3 години

До пущинякМоже да раздават помощи за тези пенсионери,чиито пенсии са под 400 лева,например, които наистина имат нужда от помощ,за да оцелеят физически,а не наввсички пенсионери,дори и на тези с високи пенсии.

338

Анонимен

преди 3 години

Подайте си оставката,народа не ви понася!Искаме БСП и ДПС да се върнат на власт,при тях нямаше такъв терор,рекет и убийства!

337

пущиняк

преди 3 години

Според мен тези добавки трябва да се дават само на неработещи пенсионери. Така числото от 2милиона доста ще намалее и ще може да им дадат на хората не по 50, а по 100лв например.

336

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 365, Това с данъците за програмистите не е много лоша идея! В повечето развити държави се прилага това прогресивно подоходно облагане! Относно пенсионерите, а случайно този да е наясно, че има и един куп работещи млади пенсионери, които освен че са пенсионери, са и работещи! Сега не ли е несправедливо спрямо останалите българи, дето работят, но не са пенсионери, онези да получат добавки, а тези последните- не?!

335

Анонимен

преди 3 години

Това с 50-те лева защо го направи не стана ясно...така да си изхарчим едни пари на данъкоплатеца, дето няма какво друго да ги правим. С тези 50лв пенсионерите ще цъфнат и вържат. Чист предизборен популизъм от най-долен вид. С чужда пита подкупваме избирателите. Лангустите на моренце в Слънчака с държавни ваучери, а на пенсионерите по една 50-тачка...клоун нещастен!С тези 100 милиона можеше да се реши проблема с детските градини в София...например.

334

Анонимен

преди 3 години

Ето я статията:https://blitz.bg/politika/barekov-i-grazhdani-okupirat-tsentralata-na-khristo-ivanov_news764891.htmlВсички са в кюпа,само БСП са реална опозиция!

333

Анонимен

преди 3 години

Сега разбирам защо смазаха "Възраждане" ,също и Мая,а също и тормозеха до дупка левите от БСП,събрали са се няколко олигарха от ДПС и ЕНП и държат в хватката си България!Вижте статията на Бареков в "Блиц" с въпросите,които е задал!Стархувам се,че сега ще си изпати,че е разкрил,че едни и същи олигарси са в кюпа,с изключение на БСП!

332

Анонимен

преди 3 години

Това българинът няма угодия. По 50лв им бил хвърлил...Някой прави ли сметка, че при повече от 2 милиона пенсионери, това са 100 милиона лева от данъците на всички работещи в частния сектор. По колко да им раздаде? По 500лв...ето ти го едно милиардче...какво му плащаме! Даже може и някой заем от МВФ да теглим..или я да итроим данъците на злите програмисти, тънещи в разкош. Така се управлява държава!

331

Анонимен

преди 3 години

До ЧичоИ какво от това,след като тези пари не достигат до населението и до дребните фирми,а отиват в джобовете им?Нещо повече,вместо да подпомагат българските фирми,както правят в други държави,те ги рекетират по всякакви начини,по същия начин процедират и с обикновените хора,рекетирани с високи цени на консумативи,глоби,сини и пембени зони и всякакъв друг рекет!

330

Анонимен

преди 3 години

До 362Милиардите се разпределят дпоред БВП-то, а не според населението.

329

Чичо

преди 3 години

За България са предвидени 29млрд.за приблизително 7млн.народ.Гърция са 10млн720х.д.,а за тях са предвидени 70млрд.евро.Голям успех Бойкоооо,голям.

328

Анонимен

преди 3 години

Спасението е само в БСП,зад другите партии стоят едни и същи олигарси,заради които България е зле и се правят,че са опоненти,само защото не могат да си разделят правилно плячката ограбена от българския народ!Единствената опозиция е БСП!Вижте статията в Блиц "Бареков и граждани окупират централата на Христо Иванов" Бареков може и да го убият,че разкрива,че едни и същи хора(олигарси) стоят и зад ДПС и зад всички партии от ЕНП.Единствено БСП не е в кюпа.Не гласувайте и за новите партии-патерици

327

Анонимен

преди 3 години

срам и позор си Мухобойко чекмеджето време е да те изметем на б оклука !!!

326

Анонимен

преди 3 години

Бойко се върна от Европата с 29 милиарда и фърли на хората по пеесе кинта... да си имат хората...