325

Анонимен

преди 3 години

В Парламента си имаме Валерката, Марешки... Не разбирам какъв е проблемът да си имаме Слави?

324

Анонимен

преди 3 години

За Тиквата - милионите в банкови сметки и чекмеджета, за пенсионерите - по 50 лева, но го повтарят по 5 пъти на ден

323

HeinrichHimmler

преди 3 години

Човекът ограби милиарди от народа си , ни е щедър, дава по 50 лева на пенсионерите! Борисов , Господне те съди и присъдата няма да е уговорена с главния прокурор !

322

Анонимен

преди 3 години

A somo za pensite 50lv a za deskite maycesvoto kakvose stana za 180lv stavali kakvo ste kupuvas aaa nisto ne Davas borisov Davay ostavkatavece

321

-

преди 3 години

Безумно на гъл! Патологично самовлюбен! Интелектуално ограничен! Морално вдлъбнат! Комлексиран и подсъзнателно смачкано самочувствие компесирано с поведение на "мачо" ! Отмъстителен и дребнав! Неадекватно амбициозен! И още и още...... Как народа ни го търпи 11 години нямам представа!

320

1

преди 3 години

др;борисов,много ни са тези 50лева,дайте ни по 25лева,а останалите 25лева на депутатите,и те са българи,не настройвайте,пенсионери,срещу бедни депутати.

319

Анонимен

преди 3 години

borisov im hvarli proekto konstituciata da chetat...i zabraviha da kvakat i da grachat v mediite...metnaha se da chetat i srichat konstituciata novoto fantazno literaturno hobby na premiera ...:-)))))

318

339

преди 3 години

Борисов е интуитивен политик,Доган-индикативен,Нинова,Манолова-комуникативни,Радев-реактивен.Ще стане това,което трябва да стане.Както винаги е ставало.

317

Анонимен

преди 3 години

Ти ли отпускаш 370 милиона за пътя, бе? Това са пари от ЕС, които ще ги плащат НАШИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ! Твоите внуци е ясно че няма да плащат, защото ще се изнесат от България заедно с теб, когато паднеш от власт! Чудя се как все още няма на "Бойко всевишнии" който дава "мило и драго" за Родината си и постоянно мисли колко повече да открадне!

316

Жоро

преди 3 години

До Анонимен 26 Този индивид(Бойко) е с по-високо IQ(извинявам се за англ.-не знам как сте го прекръстили на български) от Слави,да не говорим за Радев,Нинова и подобни.Вие в БГ продълживете в 1970'с.

315

Жоро

преди 3 години

До Васил #6 Васко вие просто нямате по-добро решение от Борисов.Всичко друго е ***(Нинова,Радев КПСС+БКП).И Боко-мутрата е от същото гнездо с оси, но поне разбира,че БГ няма шанс с Русия.Затова казвам-нямате по-добро от него.Не ми се говори за чалмата Доган.

314

Факт59487

преди 3 години

Борисов се опитва да купува пенсионерски вот с държавни пари. За съжаление и сред пенсионерите има лyмпени, които ще се излъжат за мутрите.

313

Анонимен

преди 3 години

Не завиждам на тия след него.В началото на пандемията каза,че хазната е на червено.След 3 месеца каза,че имало мазнинки,а сега раздава стотици милиони за каквото се сетиш,да се чуди човек кога казва истината и дали не е решил да опоска хазната,преди да си тръгне.

312

Анонимен

преди 3 години

Къде са парите са Дуранкулак -Малко търново -граница пътя към Бургас?Те не са близо до София няма смисъл.Моста на Силистра-връзката с Русе.Корупцията е ясна парите отиват около София-град.Къде е метрото до Бургас бързия железопътен път?

311

Анонимен

преди 3 години

Това което трябва да се направи е да се дигнат минималните ставки за професиите масово се дават пари без да се отчисляват пари в хазната

310

ПроСоТо

преди 3 години

и като стана въпрос за пари:-Некой знае ли къде е Владито Горанов-бившия любим "портфейл" на Тиквата?..С какво се занимава?Къде е и Каскет1 ?..Нема ли най-после да РАЗРОВИ причините,поради които бюджета бил ощетен с 500 милиона?

309

ПроСоТо

преди 3 години

пак ви преметна банкянския лисунгер!..Подхвърли некакви си 25 евро и вие са фанахте за гушите .."Пенсионери срещу работещи"....Не знам..Не че той е некакъв особен хитрец,обаче вие сте уникални шаараани и се ловите "на голата му кукичка",както се е изразил колегата долу.Та-СРАМ ЗА ВАС,ОСТАВКА,съд и затвор за Мутрьо!.."Всичко останало е от Лукавого"..

308

Така е ..

преди 3 години

Жан съсипа пенсионния фонд. След него се започна от О.

307

Пенсионер

преди 3 години

За това ще гласуваме за Борисов. Има време Нинова да ни даде по 100 и гласуваме за нея.Ама те си окрадоха партийната каса.

306

Анонимен

преди 3 години

До 335 Истината е винаги някъде по средата