285

Анонимен

преди 3 години

до 317Стани ти бизнесмен и вдигай заплатите.Аз имам малко кафе и плащам на двама човека заплати.Да , ама за миналата година правихме оборот по 5 хиляди лева на месец, а последните месеци оборота ни е по 3 хиляди лева.Как да станат нещата с високите заплати , ако не се изработят.Не само че, няма да им вдигам заплатите , ама ако продължава така, ще трябва да затварям и да ги съкращавам, а не ми се иска, защото работим заедно от 10 години.

284

Анонимен

преди 3 години

Не помислят ли сериозно за вдигане на доходите .Помощите са хубаво нещо но това са ''помощи'' идеята е нуждаещите да са сведени до минимум.По високи доходи по-голям оборот повече пари за данъци по големи пенсии.Без пари нищо не се случва.Айде да я докараме тази средна класа в България до кога по 200 човека ще броят стотинки заради скъпата кола на някой ''бизнесмен'' чиито бизнесплан за развитие е да си купи кола....

283

Анонимен

преди 3 години

Няма как 20 години да си получавал заплата по 50 долара и сега да искаш пенсия 500 долараНе става.осигурявал си се на 50 долара, ще получаваш ниска пенсия.Само за сравнение сега минималната пенсия е 250 лева и ще е правят 300 от началотото на другата година, а при Орешарски преди няколко години беше 150 лева.Тоест двойно по ниска.

282

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТе са си плащали ввноските за пенсии,това,че някой е откраднал парите или не им актуализират пенсиите ,не е вина за пенсионерите,а на уптравляващите!Щом имат пари да увеличават заплатите с 30% на търтеите чиновници,значи имат и за увеличение на минималните пенсии на пенсионерите,но се стискат!Не казвам да увеличат на всички пенсии,а само минималните пенсии да станат 400 или 500 лева!

281

Анонимен

преди 3 години

Баце им дава на пенсионерите по 30 долара надбавка и другарите плюят и злорадстват, а не казват, че по времето на техния професор Румен Гечев и Виденов 30 долара бяха пенсиите , ама за цяла годинаа средната заплата тогава беше 8 долара на месец

280

Анонимен

преди 3 години

до 309 е , не до 307

279

Анонимен

преди 3 години

Добавките струват на страната ни над 300 милиона, защото има над 2 милиона пенсионери.

278

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 307 не се разбира , какво искаш да кажеш ?Като са 2 млн ,особено тези с пенсии под 363 лв / прага на бедност / да бъдат обречени на измиране ли ? . Такива хора , работили по 35-40 години, сега трябва да тънат в мизерия ли ? От бюджета се окрадоха милиарди - примерно санирането , а няма пари да се актуализират пенсиите

277

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 307Г'алош... Знаеш ли, че пенсионерите са над 2 милиона? От чий джоб ще ги вземат тези милиони за пенсии?

276

Анонимен

преди 3 години

Пенсионерите трябва да ви осъдят в съда по праввата на човека,защото не им актуализирате пенсиите и ги обричате на глад и по този начин извършвате геноцид над тях

275

Анонимен

преди 3 години

За мързеливите държавни чиновници,които не произвеждат никакъв продукт, имате пари да им увеличите с 30% заплатите, а на пенсионерите не може да актуализирате или увеличите заплатите!Кого лъжете?

274

Анонимен

преди 3 години

На тези с минималните пенсии,сметнете колко им остава за храна,след като си платят ток,вода,телефон,транспорт! Оставяте ги като в концлагер гладни!Актуализирайте пенсиите или поне увеличете минималните пенсии!

273

Анонимен

преди 3 години

За администрациите ,нищо не се говори,от март от до сега нямат съкратени или намаление на заплатите,и сега изведнъж голямо увеличение,с гаранция предизборно ,те са хиляди,същото е при учители и полиция

272

Анонимен

преди 3 години

Контра атака на филията със свинска мас !

271

Анонимен

преди 3 години

Стига с тези глупости,не раздавайте на всички пенсионери по 50 лева за 2-3 месеца,а увеличете най-ниските пенсии,защото след като си платят сметките за ток,вода,телефон,не им остава за храна и тези хора са обречени на глад,като в нацистки концлагер!

270

божкови надничари

преди 3 години

Колкото и да се напъвате, нормалните хора са с Борисов и правителството, а жалките ви инсинуации будят съжаление и съмнение за умствения ви капацитет.

269

Анонимен

преди 3 години

Народен съд за предателети ГЕРБ, ВМРО, НФСБ и ДПС!!!

268

Анонимен

преди 3 години

До 300Верно ли на мъжа на Дариткова са опростили 53 000 лв. задължения?

267

Пенсионер

преди 3 години

Какви 50 лв., какви 5 лв.? Нали в предизборните обещания на Патриотите, с които сега ГЕРБ управлява се казваше, че пенсиите ще се оправят ГЕНЕРАЛНО, т.е. ще се преизчислят всички и ще се повишат трайно (а не до октомври)? Само протести ли трябва да има, за да си изпълнявате обещанията (лъжите), за които сте избрани? Затова: ОСТАВКА!

266

Анонимен

преди 3 години

До 300Стига си копирал едно и също! Сега дойде от диpа и пика тука да хейтиш.