107

Анонимен

преди 3 години

Много хора се одръпнаха от протеста след нападението на жената с децата

106

ДОЛУ ТЕРОРА

преди 3 години

ВСИЧКИ БЛОКАДИ НА УЛИЦИТЕ СА НЕЗАКОННИ И ПРОТИВОНАРОДНИ!ПОЛИЦИЯТА ИЛИ ДА СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА НА ПОДДРЪЖНИЦИ НА ЗАКОНОВИЯ РЕД ..ИЛИ ДА НАПУСНАТ МВР!СТИГА БЕЗЗАКОНИЯ И УЛИЧЕН ТЕРОР НАД НАШИТЕ МАЙКИ И ДЕЦА!ЛУМ.***.НИТЕ , И ЧАЛГАРСКАТА *** НА ОБЩЕСТВОТО НЕ МОГАТ ДА КОМАНДВАТ СТРАНАТА !ЗАЩИТЕТЕ , ДЕЦАТА , МАЙКИТЕ И ГРАДА В КОЙТО ЖИВЕЕМ!ДА БЪДЕМ ЕДИННИ В БОРБАТА С ТЕРОРА И БЕЗЗАКОНИЕТО!БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ НАД ВСИЧКО!!!

105

безскрупулно

преди 3 години

Като гледах нападната кола, удряна от глутница мъже, питам Слави Трифонов, както и отровната тройка - вече и през главите на децата ли насочвате протеста, мутри и у роди! Това ли са вашите протестаджии - група мъже срещу сама жена и две деца?! Че вие сте и от турци по-лоши!

104

Възмутен

преди 3 години

Чудя се къде са софийските мъже, които да защитят жените и децата си от шепа надрусани, пияни, "борци за свобода"! Какво е това безразличие? Не може 40 дни да наблюдаваш група платени психари да нарушават свободата на предвижване на милиони други! Били борци за смяна на системата, и защитавали и нашите /на тези , които не протестираме/ интереси! Не това е начина, да нападаш жена с дечица! Като дойдат избори *** пред ел.машина и гласувай за "Отровни", знайни и незнайни, а не да си лежиш в леглото

103

полицията

преди 3 години

И аз казвам същото - полицията безмилостно да събаря барикади и блокади. Да арестува за неподчинение и препятстване работата на полицията. Блокадите са НЕЗАКОНИИ! В кой закон пише, че граждани имат право да блокират? Обаче, докато протестърски мутри замерват сградата на МВР с яйца и не са в затвора за това, как полицията ще си върши работата?

102

ДОЛУ ТЕРОРА

преди 3 години

ДОЛУ ТЕРОРА НА УЛИЧНИТЕ ЛУМ.***.НИ И НЕГОДНИЦИ!БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ!

101

ДОЛУ ТЕРОРА

преди 3 години

ДОЛУ ТЕРОРА НА УЛИЧНИТЕ ***!НЕКА ЗАЩИТИМ ДЕЦАТА СИ, МАЙКИТЕ И ГРАДА В КОЙТО ЖИВЕЕМ!ДОЛУ ТЕРОРА , НА ЧАЛГАРИ , ВЪШКАРИ , СЕЛСКИ ВЕЛИЧИЯ, ПРОСТАЦИ И ПИЯНИЦИ!БЪЛГАРИЯ Е НАША !ВРЕМЕТО Е НА БЪЛГАРИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ!

100

Анонимен

преди 3 години

Ясен ми е на чии гробища реве, но по-добре ли ще е вместо блокади да има бой с павета и тояги по булевардите. Тези заради едната власт ще съсипят държавата доколкото я има още.

99

Анонимен

преди 3 години

На това герберастко *** Стойчо ,нямаше ли кой поне едно яйце или домат да му хвърли,та да позамаже малко мутренската татуировка и наглия сюрат ,който показа през прозореца на джипката...ето заради такива долнопробни типове трябва да се изчисти страната ни...много знае ама обърна колата...е те така...со благо и малко кютек ,трябва да прогоним крадците и мафиоти от ГРОБ и техните придворни слуги...

98

алоо

преди 3 години

Стойчооооооо,къде беше сине майчин, когато "умните и красивите" окопираха СУ и не пускаха нито преподаватели,нито студенти? Защо нямам никакви спомени да си се възмущавал на своеволията на "умните и красивите" да затворят университет?

97

Анонимен

преди 3 години

Защо се сърдят на протестиращите, да се сърдят на запънатите ***.гарета дето не си тръгват. Жълтите жилетки във Франция по кой начин протестираха, дали им беше удобно на хората. Аман от умници.

96

DivockХампарцомян

преди 3 години

Едно от най-долните същества в българската политика.

95

Рехави протести

преди 3 години

Снимани от дрон протестиращите в София са по 3-4 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 12-15 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 1000 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.

94

Активист на БСП

преди 3 години

Мутрите от Делта гард до сутринта ли дремаха при Румънското посолство ???

93

Анонимен

преди 3 години

koia policia?! frenskata li?! :-)))) policiata na Macron i Sarkozi li? :-)))))

92

Анонимен

преди 3 години

абе направете най накрая електронно гласуването, че ми писна да печатам бюлетини, така по лесно от компа само си нагласяш бройките и готово

91

Анонимен

преди 3 години

Всички институции в БГ са парализирани от ступора , в който е изпаднал герберския вожд.

90

Анонимен

преди 3 години

стойчо е герберска ***!

89

Анонимен

преди 3 години

Е аз поне до сега не съм чул в МВР да имат на щат шаман или бобохвърляч та да знаят на някой болен мозък какво ще му щукне да блокира!-------Не, нямат, но имат патрулни коли и са били наясно със ситуацията още от първата минута.

88

Анонимен

преди 3 години

до въпрос до полициятакакво би станало ако искам да мина с автомобила си през незаконно блокирано кръстовище и нося собственното си лично и законно оръжие за самоозащита на мен и на моята собственносткакво би станало ако някой потроши колата ми и при пряка опасност за здравето ми и собственността ми използвам оръжието си за самозащита?-------- Щом задаваш такива въпроси, значи или никога не си имал законно оръжие или трябва да ти го вземат. Тия неща и се учат на курса за носене на КНО.