167

Анонимен

преди 3 години

Какво ви бръкна в здравето един млад човек с мнение? В университетите е пълно с нафталинови тъмносини и тъмночервени професори, на които студентите открито им се подиграват. Затова не можем да се развиваме, защото партийните секретари продължават да мачкат всеки различен.

166

Анонимен

преди 3 години

До Гьобелс,Тя ли ти е мерило за красота ?!Само джуките гледате, защото нямате акъл на петел грахово зърно...Затова и такива с джуки лесно ще ви взимат паричките !

165

Гьобелс

преди 3 години

Любимото политологче на красивата водеща е скрито фашистче и открито герберче. Отврат!

164

Анонимен

преди 3 години

Момата от хорото пред парламента!Познавам я от 31 години. Като ученичка започна да танцува по баровете. Кой я е пускал???После стана инфлуенсър - от инфлеунца - испански грип. Сега тя не е заразител с ковид19. Тя заразяваше с приказната си красота хора в социалните мрежи, като поставяше снимки от различни хотели и къщи за гости в България, Гърция, Турция, че даже и Австрия.Сега хотелите не плащат. Момата е безработна и се е хванала на отровното хоро.

163

Анонимен

преди 3 години

Науката не трябва да допуска такива блюдолизещи "доценти".

162

Къде чете

преди 3 години

До Анониментова? В сайта на жабата, агетнт Академик ли? Хахахахахахахаха!

161

Анонимен

преди 3 години

Стойчев, какъв доцент си по цинизъм и по мисирство ли?

160

Анонимен

преди 3 години

https://frognews.bg/***/nadia-dragancheva-politseiskiiat-sadizam-ukriva.htmlпозор на герберската хунта!

159

СТОЙЧЕВ СРАМ ЗА УНИВ

преди 3 години

Моля да вземете отношение съгласно етичните стандарти на академичната общност.Д-р Цветеслава Гълъбовапсихиатър

158

Анонимен

преди 3 години

Освен това използването на такъв жест, при това публично и към хора, упражняващи конституционното си право на протест, е недопустимо от преподавател в СУ, тъй като това поведение отрича напълно академичния дух на представлявания от него университет. Той е извършил непристойнното деяние в лично качество, но е публична фигура и на практика е опетнил името и репутацията на СУ.

157

Анонимен

преди 3 години

Моля да се самосезирате по повод разпространените в социалните мрежи кадри, на които се вижда доц. Стойчо Стойчев - преподавател в СУ, да показва на протестиращи крайно обиден и ЦИНИЧЕН жест. Смятам, че с това свое поведение доц. Стойчев накърнява добрите нрави на обществото и нанася много сериозни репутиционни щети на най-старото и авторитетно висше учебно заведение в България.

156

Анонимен

преди 3 години

https://frognews.bg/***/tsveteslava-galabova-otvoreno-pismo-zaradi-stoicho-stoichev.htmlето го политолога на ГЕРБ със среднитее си пръсти. Какъвто е вожда такива и слугите. ОТВОРЕНО ПИСМО ДоРектора наСофийския университетДоПреподавателите в СУУважаеми проф. Герджиков,Уважаеми госпожи и господа,

155

Анонимен

преди 3 години

Протестните блокади са много либерални. И това може да се провери много лесно. Направете си справки със случващото се в Беларус. Тук граждани пропускат линейки, пропускат майки с деца, трамваи. Снощи пренасочваха всички автомобили по обходен маршрут. Но една майка реши друго. И юрна в хората. А е доктор. Доктор хахаха....Спомняте ли си Цветанов как четеше срс та за едни доктори...

154

anonimen

преди 3 години

До Анонименпосмали малко бе ***

153

Анонимен

преди 3 години

Коя майка решава да прегази тълпа, докато децата й са на задната седалка? ДЕЦАТА НЕ СА ЛИ СЕ СТРЕСИРАЛИ ДОКАТО РЕЖЕ ТЪЛПАТА? КАКЪВ ПРИМЕР ИМ ДАВА?

152

anonimen

преди 3 години

Тьпо *** само да те барна !!!

151

Сата НАТО

преди 3 години

да трошиш колата на майка с две малки деца по нощите.---------- Някой разследва ли колко са и платили, за да извърши този опит за убийство ? Защо прокуратурата още не се е сезирала? Защо жената не е минимум под домашен арест? Тя може да извърши втори опит за убийство или поръчителите на провокацията да я премахнат?

150

Не-почитател

преди 3 години

Продължавам да недоумявам защо непрекъснато се търси "експертното мнение" на доц. Стойчев, който е прононсиран апологет на ГЕРБ. Нали сам той заяви , че не му липсвало "медийно внимание" и интерес? Какво ново и могъл да сподели със зрители и слушатели? Показателна е реакцията му - изкривено от злоба лице и неприличен жест...Така, че г-жо Ангелова добре би било да разнообразите малко палитрата на канените от Вас политолози и пр. разбирачи ;-)

149

зевзек във факти бг

преди 3 години

Зaщo Ви e caмoличнocт! Дaмaтa ce e нaдявaлa дa пocтъпитe кaтo мъжe! Знaчи, кaктo излeзe и пoкaзa cрeдeн пръcт, тя ви пoкaни дa бъдeтe пo рeшитeлни! Приглeщвaтe и шиятa cъc cтъклoтo нa прeднaтa врaтa, кaктo e прaвa и я пoдкaрвaтe....Та нейното поведение Е МОРАЛНО КОЛКОТО УПРАВЛЕНИЕТО С ПРИСТАНИЩНИТЕ КОНЦЕСИИ Е МОРАЛНО, ВЧЕРА 6 БРОЯ, НО ГЛЕДАМ ТРОЛОВЕТЕ НА ГРОБ НЕ ВИ ПРЕЧАТ ДАЛАВЕРИТЕ НА ГЕРБ НИКОГА

148

Анонимен

преди 3 години

Eй мнoгo ca злoбни тия гeрбeрacти , oт кaктo e зaпoчнaлa блoкaдaтa e нямaлo дeн бeз прoвoкaция или aгрecия cрeщу прoтecтирaщитe , щaх дa ги питaм aкo бяхмe във Фрaнция или Гърция дaли щяхa дa ca тoлкoвa cмeли , aми тaя aкo бeшe oтпуcнaлa cъeдинитeля мaлкo пo рязкo мoжeшe дa утрeпe някoй , тoгaвa кaквa пece щяхa дa пeят Бoйкo и кoмпaния кoитo нaрoчнo мaхнaхa пoлициятa зa дa cи пуcнaт прoвoкaтoритe