147

Анонимен

преди 3 години

Публикувано във факти.бг: Но да подложиш на стрес собствените си деца е повече от садизъм!

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 151Тя затова се беше маскирала.

145

Анонимен

преди 3 години

А защо герберските медии не пишат че в колата имаше и навигатор - мъж. Или не е удобно за скалъпа хахаха

144

Анонимен

преди 3 години

До шахЕй простаккк Черепа доскоро си беше от вашата гербеста Мафия. Един разкаял се мафиот, престанал да плаща такса спокойствие е далеч по-почтен от останалите ви гербести мафиози. Които ти платено браниш. Ратайче!

143

Анонимен

преди 3 години

Стойчо, редно е да ти анулират дипломата за политолог. Един дипломиран политолог е обективен изследовател на политическия живот а не Мисирка на ГЕРБ. Двойкар!!!!!!!

142

Анонимен

преди 3 години

Добре де, ако вас ви прегази и умрете майка с деца на задната седалка, медал ли да и дадем. Вижте целия запис, как тя ЕДИНСТВЕНА не спира пред протеста и нахлува сред хората... За една цървена от чекмеджето ли или за повече и е бил зора?

141

Анонимен

преди 3 години

Бойко бъди мъж и си дай оставката! Престани да се криеш зад гърба на провокатори като тая жена и децата и, зад гърба на лъжливи политолози и провокатори на протеста като Стойчо Стойчев със скъпарския си джип! Толкова е и политолог!!!

140

Анонимен

преди 3 години

ОТ КОЯ ЛИ СТРУКТУРА НА герб Е ВЪПРОСНАТА МАЙКА, НЯМА ЛИ ПРОКУРАТУРАТА И МВР ДА ПОКАЖАТ ЧАТОВЕТЕ ОТ ТЕЛЕФОНА И С ИНСТРУКЦИИТЕ И ОПОРНИТЕ БОЙКОВИ ТОЧКИ ХАХАХАХА

139

Анонимен

преди 3 години

ВИНОВНИ ЗА СЪСТОЯЛАТА СЕ ПРОВОКАЦИЯ СА ОТ ГЕРБ - ЗАБРАНИЛИ НА ПОЛИЦИЯТА ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА. ТОВА Е ОЧЕВИДНАТА ИСТИНА. И ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ, КОЙ ДРУГ АКО НЕ МАЙКА ХАХАХАХА АМА КАВА МАЙКА - МАЙКА ВРЕЗВАЧКА В ПРОТЕСТИ. ЧЕ В ТИЯ ПРОТЕСТИ ИМА СЪЩО ЖИВИ ХОРА И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ИЗПОЛЗВА КОЛАТА СИ ЗА ДА Я ФОРСИРА И ДА ШОФИРА В СЪБРАЛОТО СЕ МНОЖЕСТВО, САМО ЗАЩОТО ОТ ГЕРБ ЗА И ДАЛИ ДА ПЛЮСКАА ДОБРЕ 10-15 ГОДИНИ!!!!! ВИЖДАМЕ СКЪПАТА И КОЛА.

138

шах

преди 3 години

Вече майките жертват децата си за да "провокират" проституиращите дето продават и душите си за 50лв на Черепа.

137

провокатори ОСТАВКА

преди 3 години

До до 139Какво прави тази образцова майка да се вре с колата си сред живи ора, да ги мачка с предницата на колата си, АБРЕ ЕЙ ГЕРБЕРИ НЯМА МАЙКА ИМА ПРОВОКАТОРКА, КОЯТО ПРЕЗ 2013 Е ВЛАЧИЛА ДЕЦАТА СИ ЗА ДА ПОЛУЧИ ПО 60 ЛЕВА ПРИ ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ оРЕШАРСКИ А СЕГА ГИ ВЛАЧИ ЗА ГЕРБЕСТАТА СИ ПРОВОКАЦИЯ.... оставка оставка оставка оставка

136

Анонимен

преди 3 години

Ако някой шебек от протестите посмее да ме нападне както жената с децата , ще му изпия мозъчето в буквалния смисъл - ще му разцепя тиквата и ще го изпия !

135

Анонимен

преди 3 години

Незабавно полицията да си свърши работата - да се премахнат всякакви блокади , а протести може по закон - след разрешение от Общината ! Тиквеници протестъри, накрая ще излезем ние останалите със голямата сопа - а ние сме много, много повече !

134

до 139

преди 3 години

Стиснати били устните на засегнатата майка. Нападнати са децата и! Ще го разбереш, когато озверяла тълпа нападне твмоите деца.

133

Анонимен

преди 3 години

Стойчо Стойчев, поздравявам те с песента https://youtube/watch?v=nACnIC8aHYs

132

до 141

преди 3 години

Как навреме минах във форума. Ти защо съдиш майката? Стиснати и били устните? Ами, заплашени са децата и! Но за да го разбереш, я нека твоите деца да са така заплашени от цяла тълпа.- Да стоят безпомощни и тълпата да ги напада. Веднага ще разбереш как се е чувствала жената.

131

Анонимен

преди 3 години

До ДО 137с МОИТЕ ДЕЦА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ, ЗАЩОТО АКО ПОПАДНА С ТЯХ В БЛОКАДА НА ПЪТЯ, ЩЕ ЗАВИЯ И ЗАОБИКОЛЯ ПРЕЗ СЪСЕДНИТЕ УЛИЦИ, САМО ВИЕ ОТ ГЕРБ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ВЛАСТТА ВИ ЩЕ Е БЕЗКРАЙНА И ВСИЧКО ВИ Е ПОЗВОЛЕНО. Е скоро ще разберете, че не сте на власт и колкото повече се инатите като например да правите конституция с коалицията си с ДПС, само си вкарвате огромен автогол.

130

Анонимен

преди 3 години

С това агресивна излъчване на тая майка, с тези стиснати устни, е доста вероятно децата и да страдат доста от нейните """"грижи"""" и да проливат често доста сълзи. Сигурно и на тях крещи така както крещя и се опита да избута с колата си протестиращите. От които само трима и влязоха в тона, вероятно и те провокатори от ГЕРБ не видях други да участват а напротив възпираха тримата, стига гербери лъгахте и правихте провокаторските си драми. ОСТАВКА И ОТМЯНА НА ВЧЕРАШНИТЕ ВИ КОНЦЕСИИ НА ПРИСТАНИЩА!!

129

ЖЕНАТА АВТОДЖИГИТ

преди 3 години

ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПАК ИМАШЕ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ГЕРБ И БЛОКАДА НА ОРЛАВ МОСТ. Пред очите ми една кола се вряза в протестиращите и влачи един трийсе метра на капака си. Разбира се хората пребиха животното и после полицията го отведе. Само че тогава полицията пак без да има уведомления беше на протестите както и сега до преди да им се забрани. Тая """"""""майка"""""""""" като знае, че има деца, защо АГРЕСИРА, ЗАКАНВА СЕ И ЕДИНСТВЕНА СЕ ВРЯЗВА В ПРОТЕСТА. На кадрите се вижда че нейната кола е САМА!!!

128

Анонимен

преди 3 години

А полицията не прави ли каквото й наредят назначените от батко шефчета?