127

мутренски протест

преди 3 години

Николай Хаджигенов и Минчо Спасов са адвокатите на мутренския протест. Те са черните и отровни адвокати. Работят за мутрите, това се вижда от действията им. Протест, за който цената е сълзите на две малки деца, е червив и античовешки. Този протест е насочен против жените и децата. Целите му са също така брутални и низки, както и действията на протестаджиите. Хаджигенов, ей така да плаче и да се превива от страх семката ти, както правеха децата от нападнатата кола! Толкоз!

126

ДО 137

преди 3 години

А какво са според теб ритниците и ударите по колата, уплахът на децата от агресивните мъже вън, какво е и спирането на колата, вместо да и се стори път? Понеже окупирането е НЕЗАКОННО! За да го разбереш, дано дяа се случи и с твоите деца и те нищо да не могат да направят, да са безпомощни, както онези невръстни деца в колата. Толкоз!

125

Анонимен

преди 3 години

Въпросния социолог също дойде на протеста от към тел. кула и се опита да мине с джипа си през тълпата. Обиждаше хората, но понеже вече имаше полиция той не посмя да мине през тълпа. Жалък поддръжник на властта.

124

Анонимен

преди 3 години

Това не са мирни протести! А това, че полицията е виновна за нарушаване на закона от страна на "граждани" е пълна безмислица!

123

КЪДЕ ПИШЕ

преди 3 години

Блокирането на улици и други обществени места е незаконно! В ксой закон пише, че е разрешено, и то в прав текст? Къде пише, че може при протест да се блокират улици?

122

Анонимен

преди 3 години

Всички, който твърдят, че е имало насилие над жената и детето в колата пред румънското посолство са или дезинформирани или просто провокатори.

121

до Иван Козарев

преди 3 години

Още името ти говори за ориентацията ти - червена. Не ме интересуват качествата на Стойчев, интересува ме фактът, че в случая е прав! Онези, които вчера потрошиха кола с жена и деца вътре, тях ги изпрати Хаджигенов да окупират незаконно. Хаджигенов е детеубиец! Детеубийци са и мъжгете от протеста, които нападнаха жената и децата.

120

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Стойчо, гледахме те, мойто момченце на клип;))) Ами, какво да ти, кажа, мойто момченце, трябва в университета да си бил сол-*** на някой проф. за да си станал толкова бързо доцент;))) Щото аз, само за физиономия и изказ (абсолютен ***) не бих ти позволил дори да завършиш. В теб няма нищо интелектуално, а ти си дори доцент! Стойчев, ти си заплаха за националната сигурност само защото си политолог и доцент, нема какво да говорим повече!

119

аз-ът

преди 3 години

ДА ПРЕКРАТИМ БЕЗЗАКОНИЯТА НА ШЕПА , ЛУМ.***.НИ , ПИЯНИЦИ, БЕЗПРИЗОРНИ И АУТСАЙДЕРИ ВНОС ОТ ЧУЖБИНА!----*** колко те е яд само на тези деца, които за ралика от тебе и твоите деца са се изучили в чужбина, знаят езици и сега имат възможноста да работят за високи заплати, където си поискат? Колко много злобееш само а? Нищо, не ми пречиш, пълни се със злоба и отрова.

118

НАПРЕД БЪЛГАРИ!

преди 3 години

ДА ПРЕКРАТИМ БЕЗЗАКОНИЯТА НА ШЕПА , ЛУМ.***.НИ , ПИЯНИЦИ, БЕЗПРИЗОРНИ И АУТСАЙДЕРИ ВНОС ОТ ЧУЖБИНА!ДА ВЪЗСТАНОВИМ РЕДА , ЗАКОННОСТА И ДИСЦИПЛИНАТА В ГРАДА СИ И ПЪТИЩАТА НА БЪЛГАРИЯ!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!ВРЕМЕТО И БЪДЕЩЕТО Е НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД В ЕС!

117

Анонимен

преди 3 години

Как пък до сега един мутренски джип не се престраши да мине *** блокадите,пазени от момичета и момчета...полицията я е страх,Борисов също...защото знае,че зад тях стои мнозинството от народа и за нула време ще разпертушинят крадците от ГРОБ,мутрите и техния бос Боко тиквата...

116

Анонимен

преди 3 години

Ново изникнали на бунището гадатели от "Шесто чувство",изцяло зависими от Борисов който им раздава наши пари да го величаят,си врат гагите тук и там,за да си заслужат лептата.И кьоравият вижда дереджето на България,но разни глистеи изопачават действителността до нейното счупване.Идва Видовден,къде ще се заврете кучета герберски,когато кучкарника ще е зает!?Да "браниш" кликата натикала ни на най жалките места в Европа,е истинска идиотия и предателство към основната прослойка от българите.

115

аз-ът

преди 3 години

ММА-Социолога-Доцент Стойчу айде да не се обажда. Видяхме му и културата и социологията. Тоя е ДИСКРЕДИТИРАН ВЕЧЕ, не го канете никъде. "Ела бе, излез кат си толко'а отворен бееееее" - е това има ли смисъл от коментар, къде сте виждали социолог-доцент да говори по този начин.

114

Монолог на властта

преди 3 години

Пропаганда на проправителствените медии и коментари от гербави активисти!

113

селтаци

преди 3 години

Само ако се появат 50 джипа на ИПОН няма да остане и едно яйце в гащите на протестиращите.

112

Анонимен

преди 3 години

На Стойчо му се искаше да мачка с джипа като онази откачена провокаторка от ГРОБ с децата ,но не посмя,защото знае какви ще са последиците за него и колата му...

111

123

преди 3 години

Когато 50 студента окупираха Софийския университет и не пускаха останалите хиляди да провеждат редовни занимания, герберите ги определиха за герои. Нищо, че на студентите се пречеше на обучението и окупацията беше незаконна. "Умните и красивите", които 300 дни пикаеха платено из София бяха "борци за справедливост". Тогава не пречеха, въпреки че протестираха срещу едно несъстояло се назначение. Ежечасно медиите ни облъчваха с преки предавания. Сега мълчат или отразяват негативно протестите.Оставк

110

коментар

преди 3 години

Доц. Стойчев.а не мислете ли , че подаването на оставка от г-н Борисов е по нормалния начин да спрат протестите ???

109

Ето кой е инициатора

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ

108

из вер ги

преди 3 години

Гледайте изстъпленията на протестаджиите в района на румънското посолство от вчера. Група разбеснени мъже нападнаха жена и две деца, удряха колата на жената, а децата вътре плачеха. Това са протестаджиите - долна см рад, мутри, детеубийци! За каквото и да протестират, не си струва! Щом като затова плащат две изплашени деца! Лицата на нападателите се виждат на камерата, а са арестувани само трима!