73

Анонимен

преди 3 години

Образователния ценз не е достатъчен. За да е сигурно че няма да има хора с фалшиви дипломи може да допускат хора до урните след провеждане на приемен изпит. Партиите да направят изпитни комисии и който издържи изпита за избирател, ще има право на глас. А Валерката ще стане шеф на изпитната комисия.

72

Анонимен

преди 3 години

Ако направят задължително условие да имаш научна титла, за да гласуваш, ден преди изборите всички по махалите ще се окажат доктори на науките.

71

Анонимен

преди 3 години

Американският разследващ журналист Джеф Стайн е заявил,че го е страх да дойде в бг,защото се управлява от мафиот.

70

Д.Милионов

преди 3 години

Ха-ха-хаааа, съвпадали им идеите!Ти идеи нямаш, а само слушкаш и махаш със опашчица.

69

Анонимен

преди 3 години

"Въпросът е как, по дяволите, човек като него изведнъж стана фактор?! Преди десетина години той беше никой, както се полага на индивид от неговия тип. Защо в момента трябва да му гледаме снимката?"В България политическата система така е организирана, че такива стигат до властта. Гласуваш за някаква абревиатура, наречена партия, а конкретните хора в листата са определени от партийни босове, не ги избираш ти. Ти можеш единствено да избереш едно съчетание от букви - ГЕРБ, БСП, ВМРО, НФСБ и т. н.

68

Анонимен

преди 3 години

А като помня колко *** го боготворяха тоя..., къде сте сега?

67

Анонимен

преди 3 години

Wалерка - оставка!

66

Анонимен

преди 3 години

Смея да попитам колко ли пари открадна дъщеря му като архитект на град Ловеч по времето на БСП незнаино затова тоя град е така от проектите на бсп

65

Анонимен

преди 3 години

Сега ако покажете и на Борисов снимка и няма да мога да спя от погнуса....!

64

Вики

преди 3 години

И този голям *** се оказа! Струваше ли си заради една мутра-потенциален престъпник, да пожертва бъдещето и на партията, и на себе си...

63

Анонимен

преди 3 години

ВНС няма да има. БСП казаха, че не са сегашните управляващи тези, които ще правят нова конституция и няма да гласуват за ВНС, което да приема техния проект за конституция. А без тях гласовете на всичко останали са точно колкото са необходимите 2/3, но не вярвам да гласуват всички без БСП, защото това струва много скъпо - представям си колко скъпо ще си продадат гласовете Атака и Воля, а от сумата, която ще поискат Доган и Пеевски за гласовете на ДПС, Бойко направо ще се изприщи.

62

Анонимен

преди 3 години

ПОРЕДНИЯ ЛУЗЪР КОЙТО СЕ ОПИТА ДА ПРЕВЪРНЕ ПАТРИОТИЗМА В ПОЛИТИЧЕСКИ БИЗНЕС.

61

ДО 64 ти

преди 3 години

Спри се бе,Нали има 50% мажоритарни, напъни се да издириш кои е в твоя район и разбери мисли ли като теб. В секциите има всякакви представители, и може да събереш копие протоколи от всички интересуващи те секции.Да смяташ можеш, или ?Това което го говориш не е реално.

60

Анонимен

преди 3 години

Кога е имало събрание на блока когато покрива трябва да се прави това къде бе улуците плочите накри се на Умаревци аиде бе като направиш събрание на блока че мога да попитам кои отви кабелите на електромера 12 часа умнико умен къде бе да ми кажеш две седмици смърди на бакелит къде бе за ремонта на улицата къде бе за искрите на кабелите в бурята къде бе на Умаревци стои си там

59

Анонимен

преди 3 години

ТОЗИ НА СНИМКАТА Е РЯДКО ***МУТРА.СЪД И ЗАТВОР ЗА ВАС И ШАЙКАТА ВИ.

58

Анонимен

преди 3 години

Ако има ВНС то ще бъде избрано някъде пролетта на следващата година, а сегашното правителство остава автоматично до края на ВНС, което може да е още година-две. Това значи още много пълни чекмеджета на нощното шкафче, продаване на много паспорти и водата на много градове.

57

Анонимен

преди 3 години

Господин Средков на вас дивана ви пречи на мен пукането на Тодора на Дидо не ми ли пречи а кои пикае вечер на 25 години на тоя това пречи на оня акъла пречи а гледаите си работата на мен някои ваши кабели също ми пречат кои ми краде телевизия а да попитам друго да почвам ли къде бяхте когато ми миришеше на бакелит та не доидохте да кажете какъв вие проблема няма с какво и с кого да се заядатели не вилие срам бе един диван ми викни полиция да го изнесе като тие крив бе какъв домоуправител си кога

56

сминдух енд чесън

преди 3 години

Те ГЕРБ не предвиждат да сте ортаци в бъдеще,а българския избирател изобщо няма да си спомни кои бяхте.

55

Анонимен

преди 3 години

"Ако сегашното поколение млади недоволни, не се вкопчат в шанса, да се организират и променят основния закон, така щото да гарантира желаните основи за промяна"За какъв шанс говориш? Ако ГЕРБ организират изборите и проф. Константинов брои гласовете, никакъв шанс няма да имат. Във ВНС ще влязат основно гербери, които ще си напишат мутренска конституция. Не виждаш ли, че борбата на сегашните управляващи е каквито и да са изборите, да ги организират те и никой друг.

54

Изпълзяха

преди 3 години

Многополовите извратеняци и точат лиги за конституцията. А калигула иска да се бетонира без избори с години. Не че спазва сегашната конституция.