133

Шикалканян

преди 3 години

Патериците на Борисов,днес се превърнаха в инвалидни колички.Не те ли е срам бургаски "приятелю", "фабрикант"на лъжи,демагогии?"Вдигна"минималната пенсия на бай Марин от 210 на 300 лева, "прати" милиционер във всяко село да пази и се грижи за беззащитните възрастни хора,"осъди"Гела,"събори" резиденцията на Ах. Доган,но забрави да питаш за всичко това Борисов.Стъпвайки на килимчето му,сигурно си излязъл като попарен от вряща вода.Къде ти остана мъжката дума,"драги" мой съгражданино?

132

Жалки тарикати

преди 3 години

Валери Симеонов вече е бита карта. А и Бойко никой вече не иска да го търпи.

131

u4en

преди 3 години

До Анонимен В.С. е най-големият ПИЧ в политиката ! Със деиствията си ОСИГУРИ в следващото НС - ГЕРБ + ОП = 140 + депутата !!! А това значи - БОРИСОВ -4 .....БОРИСОВ -5.......т.н. ..А при ВНС ( 200 мажоритарно + 200 пропорционално ) и избор на 120 местно НС .....ГЕРБ + ОП = 80-90 депутата ....а БСП= 10 -15 депутата

130

Тодор Живков

преди 3 години

Симеонов има предвид, че и той има шкафче, подоно на Борисов. Само че той е заложил на доларите и среброто. Но важното е количеството и колкото по-дълго са на власт, толкова повече шкафчета трябва ще има.

129

Тато из Правец

преди 3 години

Идеи ???!!! Майтапиш се, Винкел?!!!

128

Анонимен

преди 3 години

Това са решения, които ще взема следващото Велико народно събрание. И понеже такова няма да има, то промените няма да ср случат.

127

Анонимен

преди 3 години

Кои пък са те, че да имат такива идеи и на кого му пука какво мислят? Те по-детайлно предложение от това да се върне казармата или да насочат ракети към Турция не могат да измислят, понеже са изключително прости. Почти всичките им идеи и закони са такива, ***. В най-добрия за тях случай тази смешна партия има още няколко месеца парламентарен живот. Тези месеци не може да минат по-бързо засъжаление и ще трябва да му гледаме грозната мутра още малко.

126

Анонимен

преди 3 години

Честито на доволните от властта - ще ходите в казармата, да станете бойци като Човека с релсата и Шкембе войвода.На печалившите - честито

125

Ей ги

преди 3 години

До 130Само като им прочетеш творбите и ти е ясно какви са!Спокойно всичко съвсем скоро ще си дойде на мястото.Яйцето му се пече на д- то.Скоро ще има положителни новини.По неврозата ще ги познаете .

124

Анонимен до изнервен

преди 3 години

Да аз живея в чужбина, повече от 20 години и възнамерявам да се прибирам до 1-2 години завинаги.Но при това неграмотно, примитивно, мафиотско, корумпирано правитилство няма как да стане.С голямо удоволствие показвам снимките от спалнята на примитива Борисов и превеждам неговите аудио запис на чужденците да разберат какво зло ни управлява.Отговарям ти логично защо хората не са много повече страх от диктатурата, за своята работа и доходи.Но както виждаме и в чужбина и в България ставаме повече

123

михаал

преди 3 години

До 130, а Ти чий го дириш в чужбината, а не дойдеш да управляваш копането на зелето и ваденето на картофа. а и кой е работодателя Ти та ти плаща два месеца отпуск, или Ти си на държавна нянка.

122

Гледна точка

преди 3 години

До 132. Че то кой не пише глу.пости? Ти също. Само че, както отдавна трябва да си разбрал, плюнченето по сайтовете няма никакъв ефект.

121

Анонимен

преди 3 години

Хахаха ... наивниците гласували за ВС и шкембевойводата са не по-малко жалки мутроложците.

120

До 130

преди 3 години

Не се притеснявайте, тия са фалшиви профили, днес излезе снимка *** Недялко Недялков и Севдето , как си пишат да се пускат глупости по сайтовете,за да откажат хората от протеста.Както винаги нивото на лойко оре дъното.Пускайте ги по пързалката, един и същи *** пише цялата тая смрадня.И после си слага сам на себе си +.

119

Идеалист

преди 3 години

Да, съвпадат, става въпрос да се продължи властта и да се краде още няколко месеца. Колкото до идеите и двамата сте достатъчно ощетени от Господ, по отношение на мозъчните гънки!

118

Анонимен

преди 3 години

Само, че идеите на 80% на Българите не съвпадат с вашите продажни такива.Да 80% от Българите, аз живея в чужбина и виждам настроенията на хората тук и в България, бях си отпуска за 2 месеца и усетих пробуждането на Българите.Всяка втора дума беше, че е нужна промяня и оставка на това изчерпано, корумпирано, мафиотско правителство.Слагайте минуси но ние от чежбина сме с истинските Българи възстанали срещу диктотурата ГЕРБ.ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВО.ГЕШЕВ ТИ СИ ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ.

117

Анонимен

преди 3 години

Идеята е ясна - да продължите да крадете. Вие за друго не ставате

116

Handel

преди 3 години

До Ха-ха-ха...Много бъркаш. ГЕРБ имат една много основна идея - колкото и да откраднем, все ще ни е малко.

115

Елдорадо

преди 3 години

Кой е Александър Йорданов... не съм толкова запознат, но едвали е по *** от христо иванов... сядайде си на задниците всички и започнете да мислите наистина за просперирането на БГ, а не за лични интереси...

114

НФСБ

преди 3 години

до 117 И какъв е бил на Ангел Балев ли се казваше въпросния? 7-8 братовчед или " роднина" по теткина линия хахахахЯ погледни биографиите на съветниците на пРезидента ви, там е интересната линия- ДС, ДС, ДС, ДС, КГБ, КГБ, КГБ, я погледни и cv то на пРезидента ви, чий го е дирил 88 г. на конгреса на БКП и на кого е бил представител. А и още нещо с кой друг " бързо издигнал" се кадър на БКП/ БНА- то е бил заедно на тоя конгрес