53

бе то в

преди 3 години

До 57 Анонименконституцията е записано, че не може да има партии на етническа и религиозна основа но си имаме 2 турски партии ...това не те ли притеснява ? и други неща са записани но не са ти изгодни да ги спазваш

52

Защо продажниците

преди 3 години

искат да променят конституцията ?в консиутуцията е написано че саямо Български граждани могат да притежават земятова бърка отзад на юдо-масоните които искат да изкупят Българияза сравнение Украйна - промениха конституцията и сега 68% от земятя принадлежи на Ротшилд, Сорос и пр. собственици на т.н. фондаций

51

Анонимен

преди 3 години

Скоро Валери ще се пържи във Варели.

50

Анонимен

преди 3 години

Откъде ще дойдат пари за пенсио?Защо аз трябва да работя повече и да взимам по -малко от доста пенсионери?Пенсионерите имат спестявания. Пенсиите им се увеличават всяка година. Масово взимат пенсии, наеми, имат депозити от продадени земи. Има и такава част, които не са спестили нито лев, но грешката е тяхна, сега да не реват ,че нямат заделени нито лев и чакат на всяко правителство да им осигури прехрана.Човек мисли, когато е млад. Остарее ли няма кой да мисли за него.

49

Анонимен

преди 3 години

Процедурата е такава, че ВНС може да се свика най-рано през март или април. За да е налице предложение е необходимо да е налице готов проект за конституция, който не съществува и подписите на половината от народните представители. След внасяне трябва да се разгледа, но не по-рано от 2 месеца и не по-късно от 5 месеца от внасянето, което като минимум е след Нова година. След това трябва да се гласува с 2/3 от депутатите и след това президента трябва да насрочи дата за избори след 3 месеца.

48

Прасчо

преди 3 години

Предлагам господин - симеонов да предложи в новата конституция да залегне и да бьде гарантирано сьс закон - разнополовта насоченост а бьлгарските граждани да се считат за - пьлнолетни след навьршване - на -12 г

47

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя нацист откъде изпълзя бе!!!В затвора трябва да го вкарат само за неонацистка пропаганда!!!Или в Конституцията и Наказателния Кодекс нямаме предвидени наказания за разпространяване на нацизъм???!!!

46

Акшарубеч

преди 3 години

Аз съм Ненор.Ненор Мален.

45

Анонимен

преди 3 години

Ако сегашното поколение млади недоволни, не се вкопчат в шанса, да се организират и променят основния закон, така щото да гарантира желаните основи за промяна, втори шанс, вероятно ще имат след не по малко от 15 години, и то отчитайки динамиката на информационното общество.Не е гаранция, че на позиция тогава няма да е не толкоз миролюбив премиер. Така че, ако ще правите нещо, не изпускайте момента уважаеми недоволни. Останалите, ще ви мерим на изборите. Колкото толкоз.

44

защо всички гузни

преди 3 години

политици говорят за това колко е масов протеста а не дали исканията на протестиращите са правилни и дали казват истината ?? а истината е , че политиците и държавата са затънали в корупция , че съда и прокуратурата не работят за гражданите а обслужват криминални интереси, истина е , че се крадат обществени средства в обществените поръчки и в НЗОК и т.н . дори и един да протестира с тези искания това не променя факта , че имаме нужда от промяна и , че тя трябва ад дойде от нови хора неучаствали д

43

Анонимен

преди 3 години

"Ще се борим и за увеличаване на пенсиите, защото продължават да са най-ниските в ЕС"А с кого ще се борят?

42

Калигула

преди 3 години

Ще отвори кутията на Пандора с нова конституция.

41

Анонимен

преди 3 години

Валерка ,има ли ли някоя програмка за Затвори ?Да си си ,построиш един затвор ,да откраднеш парите и да се набураш в него ?!

40

Чебурашка

преди 3 години

Съдейки по коментарите Валерката Симеонов добре цери протестърите срещу бяс!

39

Анонимен

преди 3 години

Съгласен съм с всичко казано от Симеонов. Такова е и моето виждане за проблемите и процесите в обществото ни.

38

Анонимен

преди 3 години

Ще е интересно , ще пускат ли феновете на ГЕРБ децата си в казармата , ако се приеме предложението на ВМРО за връщане на наборната военна служба

37

Далавери Балев

преди 3 години

Ти си никой. Скоро ще разбереш.

36

Далавери Симеонов

преди 3 години

Продължавайте в същия дух Далавери. Народа не ви подкрепя все повече и повече.Вече почти никой не ви вярва. Септември ще видим кон боб яде ли.

35

Анонимен

преди 3 години

герберните министри, депутати и средно-висши чиновници са си навзели яки кредитни линии и ако подадът оставка няма как да си погасяват вноските. Всичките им имоти ще станат собственност на банките.Де да можеше да бъде публикувана таблица от зам началник на отдел в кметство до монистри кой с колко е хлътнал, ще видим че според размера на кредите- те така и реагират, одобряват, заяждат и се вардят.

34

Анонимен

преди 3 години

Идеите им съвпадат с всичко, което ГЕРБ е заявил и с всичко, което в бъдеще ще каже, стига да не е прекратяване на това народно събрание.