113

Анонимен

преди 3 години

Ами основната идея е да се краде колкото може повече.

112

Анонимен

преди 3 години

Е те ако не съвпадат, няма да сте в коалиция

111

НФСБ

преди 3 години

другаре комунисти- фашисто- радевисти- руски подметки запомнете този човек, докато Майка България има такива синове руски ботуш южно от Дунав никога повече няма да безчинства! Вашето бъдеще е в канализацията!

110

Коня

преди 3 години

пълен жалкарАре,бегайWC

109

Ха-ха-ха...

преди 3 години

ГЕРБ никога не са имали, нямат, няма и да имат идеи! Ето затова вижданията им съвпадат - защото нямат идея за управлението на държавата!

108

Анонимен

преди 3 години

МЗалиииии, Валерка бе, *** кво съвпадение бе !

107

Друг Помнещ

преди 3 години

До 117: я се зарови в биографиите на лидерите от БСП, СДС, нови и стари промени и всякаята там папляч в политическото ветрило. Още по-лошо ще ти стане.

106

Анонимен

преди 3 години

ЛЕЛЕ МАЙКОООО!Сега му видях биографията на тоя хубостник и се хванах за главата!!!*** той бил роднина на Ангел Балевски бе!!!Академика, и пръв приятел на Тодор Живков!!!Участвал и във възродителния процес!!!???За Бойко Борисов има ли някой да не знае че е охранявал Тодор Живков?И като съберем към двете и третото - Ахмед Доган, етнически турчин, агент на КДС, предавал другарчетата си, картинката става пълна: Нов бap.дaк със стари кyp.ви не става!!!

105

Анонимен

преди 3 години

Идеите ви за съвместна кражба съвпадат напълно последните 4 години !

104

Протестиращ

преди 3 години

Идеите на ГЕРБ и Шиши съвпадали с техните. Което значи нямате никакви идеи и трябва да се омитате. Все още имате шанс да го направите мирно. Защото с демонстрираната от вас наглост и дебелокожие вероятността за насилствен преход расте! Оставка!

103

Тони

преди 3 години

Съвпада желанието ви да крадете най-безочливо.

102

Анонимен

преди 3 години

Няма да има нито ВНС, нито нова конституция.Пускат димки и пушилки, заглавичкват наивните само време да минава и до добутат до края мандата и довършат кражбите.

101

Ментора бай Иван

преди 3 години

Има си хас да не съвпадат!Нали краставите магарета се надушват и зад девет баира!

100

С една дума

преди 3 години

Най-гадния, мазен, нагъл и зъл човек! Питайте го дали има семейство? Дали изобщо има нормален човек, който да го зачита за нещо? За сина му знаем, че се е отрекъл от него! Мутра марш!

99

Рехави протести

преди 3 години

Снимани от дрон протестиращите в София са по 3-4 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 12-15 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 1000 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.

98

Анонимен

преди 3 години

съвпадат щот имате гарантирани 1/4 от кокала и не искате да го пуснете, получавате назначения и си веете байрака безнаказано

97

Тонката

преди 3 години

Преди малко по новините даваха протеста в София:):):):)Има няма 300 човека:):):)Това бил "Народа" и той искал незабавна оставка на правителството и главния прокурор:):):)Смях в залата:):):)Катунарите нещо се излагат:):):)

96

Анонимен

преди 3 години

До Елдорадо 104 Щом има хора , които вкараха Александър Йорданов в ЕП , не виждам какъв е смисълът от това да се въвежда образователен ценз при гласуване

95

Манолов

преди 3 години

"Валери Симеонов доволен: Идеите на ГЕРБ съвпадат с нашите" - това е, защото сте едни и същи НЕНАСИТНИ ЧЕРВЕНИ . ОСТАВКА ВЕДНАГА!!!

94

Анонимен

преди 3 години

Тази простотия с ВНС колко още ще се коментира, при положение, че няма да стане (поне докато ГЕРБ я инициира)?