94

1

преди 3 години

До Анонимен 125Какво?:))))

93

1

преди 3 години

Аз ви казвах още преди. Въобще не трябва да се занимават с това да ги пипат даже. Те са там, защото капят кинти "отнякъде", затова да ги удрят по джоба: всяка сутрин с любезна усмивка за добро утро по една тлъста глобичка за нарушаване на обществения ред. Щяха да са се изнесли сами с 300 на третия ден (ако не и на втория), щото 300 лв акт и 50 лева надник не се връзва сметката.

92

Анонимен

преди 3 години

Гербероните са толкова прости, че набиха журналисти от Свободна Европа, която е собственост на американското правителство. Вероятно Херо тези дни ще получи инструкции как да бутне Тиквата.

91

Марин

преди 3 години

Браво! Но тябваше от ден 1 да се направи това.

90

Яким Вълев Донев 2

преди 3 години

Поздравления за Полицията за тази акция ! Дори смятам , че 12 души са малко за задържане! Трябваше всички да бъдат задържани! По едни яки актове от по над 1000 лева - да видим "надника" от 50 - 70 лева ще стигне ли да покрие загубите !!! И да си ходят по къщите ... Смешници! Що не отидат да блокират така центъра на Лондон , Мадрид , Рим ... Да видим какво ще стане , а?!?! За максимум един час - тамошната Полиция знаете ли колко "бързо" ще им "обясни" правата и ще освободи блокажа !!!

89

Анонимен

преди 3 години

Боко Тивата е умрял от страх да не бъде арестуван веднага след изборите. Ама той е толкова ***, че не осъзнава, че това е единственият му шанс да остане жив. Неговите бивши авери не ще му простят, ако ще и с 20 гавази охрана да ходи. Снайперът и от 500 метра цели без проблем.

88

Истукан

преди 3 години

Скъпо ще им излезе на платените протестери

87

Яким Вълев Донев

преди 3 години

Какви "права" са Ви нарушили , бре , Платени Клоуни ?!?! "Правата" да взимате между 50 и 70 лева на ден за НИЩО ПРАВЕНЕ и кибичене по цял ден на безплатна бира и кебапчета ли ?!?! Що НЕ ходите да бачкате , като нормалните изтормозени Българи , да видите как се вадят пари ?!?! Още малко ще станете - "ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОТЕСТЪРИ" ... на доста висока заплата !!! НЕ ВАШИТЕ ПРАВА БЯХА НАРУШЕНИ. А ВИЕ БРУТАЛНО НАРУШИХТЕ ПРАВАТА НА ДРУГИТЕ ХОРА !!! Късно беше тази Акция ! Трябваше по рано! ...

86

В тухларната

преди 3 години

Никакви актове, ами 15 дни да ходят да чукат тухли! Това може да се окаже единственото им смислено нещо, което да са направили през целия си жалък живот! А най-голямата пародия е, че начело на протестите е един....арменец! Щом арменец е там, то плюскането и далаверата е голяма!

85

Анонимен

преди 3 години

Борисов е страхливец. Грубо наруши гражданските права на всички българи. Не е нормално в демократична държава да изхвърлят хората заедно с имуществото им докато упаржняват гражданските си права.

84

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен ... Откъде ще ги вземеш тези милиони, на Бузлуджа и яз.Копринка няма толкова, там се събират има няма десетина хиляди пациенти ... и тези от партия Възраждане няма да стигнат, Черепа ще трябва да развъже кесията, че тя тълпата струва пари ... !!!

83

Иванов

преди 3 години

Браво за арестуването на платените палаткаджии и Божков, Радев и руската нафия в България.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111"един милион"Хохохо.

81

Анонимен

преди 3 години

Ще видим довечера как ще арестувате 1 милион софиянци или ТЕ вас ще арестуват...

80

Анонимен

преди 3 години

Мутрите сега ще отмъщават... Горко на народа.

79

Калеко Алеко

преди 3 години

Арестуваните трябваше да бъдат, тези от отровното трио, Мая Костинбродска, Морския тюлен с гумената лодка от плажа в Росенец, както и тези от РеМеДето на Позитано 20 ... Фигуранта ще почака малко, заради имунитета си ... !!!

78

Анонимен

преди 3 години

До До 100/106Смотани сте и смотани ще си останете. Няма как да знаеш, кой какво е вършил освен ако няма разсекретяване на досиета, а това вече от 30 години не се прави. Да ми обяснявате, че Боко бил комунист, щото имал партийна книжка е смешно. Всички в службите имаха такава, щото ако не се кълнеш в партията ще видиш кариера през крив макарон.А Боко е най-обикновен Бай *** и мутра. Не е приятно, но не е същото.

77

Атанас Велмазов

преди 3 години

Айдееее затваряне на ка.ту.на ! Няма как 5-*** нарко.зависими и платен и бездомници да определят съдбата на 7 милиона граждани ! Похвала и респект за българската полиция, доста закъсняла, но наложителна акция !

76

До 100

преди 3 години

Не ми говори глупости.И добре де...хайде сега 8бясни каъо си големия антикомунист...как различаваш...кой по принуда е станал ченгр и парт член...и кой по желабие и убеждение?Ясно е...за теб...ако си от ГЕРБ...си добър комунист и ченге...ако си в БСП...си от лошите?Ти верно ли? Верно ли си вярваш?По жалка позиция от тази...едва ли има.Виж им действията на твоята любима мутра и ми кажи че се различават в момента от станишев/дпс митинга преди 10г.Жалки сте, пак ви го казвам. Че и си вярват

75

Анонимен

преди 3 години

Има ли един в Герб който не е бил комунист или дете на комунисти ама от тия най-червените.