74

Анонимен

преди 3 години

Най жалките гербаджии са тези, които вярват, че подкрепят антикомунизма.ГЕРБ са пълни с комунисти и ченгета.Бойко-комунист, цецка комунистка, г.матков ченге от дс, спас гърневски...пишещ поезия във възхвала на 9ти септември, лиляна павлова, дъщеря на Никола Павлов...всичките ченгета и комунисти.Ноо...нее. те са добрите комунисти и ченгета. Били са принудени да стават кокунисти и доносници...ноо не са искали.А в бсп са лошите комунисти и ченгета.Смеешни сте псевдо антикомунистчета

73

Анонимен

преди 3 години

До До 86/91За земеделците не се изискваше да са членове на партията, но всеки, който искаше да стане нещо повече от *** работник трябваше. А за хора от службите беше направо задължително!

72

Анонимен

преди 3 години

Божковистите, нещо много меки дойдоха. Очаквах да се бият малко с полицията. Айде по домовете мухльовциии.

71

Анонимен

преди 3 години

До 94Много си елементарен да говорим за такива неща.

70

Анонимен

преди 3 години

Е нали уж бяха хиляди? Оказа де, че са 20тина човека...

69

До 86

преди 3 години

Не ми ги разправяй на мен тези глупости, комунистическо гербаджийско ммееккеренце.Разлика между БСП и ГЕРБ няма, защото всичките са к9мунисти. А, че вярвате на тази мутра си е ваш проблем. Само не ми се правете на антикомунисти.И не с това оправдание, че всички били принудени да стават партийни членове, преди 89г. Аз и родителите ми как не станахме партийни членове, бе?Аа...значи ако си комунист и ченге от герб...не си комунист? А ако си комунист и ченге в БСП, си комунист?Жалки сте, смешни

68

1

преди 3 години

Да се хванем ли на бас, че скоро пРецедента ще излезе с декларация предупреждаваща да не се нарушават гражданските права на мутрестиращите? Обединителя на нацията.:))))))))))))))))))))))))))))))

67

кдас

преди 3 години

До ЕдинЕ па *** щом ти се ходи !

66

Анонимен

преди 3 години

Червените ***, как цвърчат :) Кеф голям.Чакам сега главния цвърчящ шапкар да излезе и пак да се опита да провокира сблъсъци.

65

man

преди 3 години

Протести не се правят лятото. На хората им е хубаво, времето е чудесно и последното нещо, което мнозинството иска е да се инициира хаос. Зимата идва и кризата ще е тежказ не само в България, а повсеместно. Умните хора сега пестят и се подготвят.

64

Баи

преди 3 години

Здф определи наи точно мястото в което живеем

63

аз

преди 3 години

до платените *** долу.а вашите протестиращи какви са, шепа платени тъмно кафяви и СОТ-адждий нацепени амеби, начело с главната амеба пожарникарска! съвсем скоро ще изгорите и няма кой да ви плаща фитнес картите и парите за анаболи и наркотици!

62

Анонимен

преди 3 години

До 79Когато си живял в комунистически режим, нямаш опция да НЕ си комунист. Толкова ли си ***? :)

61

АНТИФА - БГ

преди 3 години

Да ама не, от днеска преминаваме към силови действия. До вечерта ще сме блокирали още повече кръстовища от досега! Алерта, Алерта, Антифашиста!

60

ЕфЕсБе

преди 3 години

Хехехе палаткарите момчета тея Ви разкараха по - бързо от времето за което някой от тея протестанти изпушва един жойнт :) Потърпяхме Ви панайра айде сега у лево и да си седите в парковете с масурчето и двулитровката бира безделници !

59

Един

преди 3 години

Ами сега вече и тия дето не ходеха много редовно на протестите, вече ще отидат. Автогол след автогола. Мислех, че Борисов е малко по-умен.

58

До 75

преди 3 години

Абе, гербаджийо смешшен, виж кои са в герб и тогава ми говори гллупости.Всички до един са бивши комунисти, ченгета и деца на комунисти. Включая вашия велик вожд.герб е БКП 2.Ще ми разправя той, че тези ченгета били антикомунисти.На твоята велика мутра идола и е бай Тошо...и той го копира на 100%. Провври биографиите на гербаджиите и тогава ли се плююнчи и прави на големия антикомунист.

57

Анонимен

преди 3 години

България е свободна от олигархския тероризъм. Сега полицията да разследва всички там за антидържавна дейност.

56

Анонимен

преди 3 години

До 72Да забравих че герб окопира България 45та и взриви църквата в София :) Айде ходи да си учил историята невеж червенюха

55

А

преди 3 години

в Пловдив се оказа, че няколко от къмпингуващите са доста пияни, а друга част със сериозни криминални регистрации. Такива ли са ви протестърите бе, к0муняги?