114

Пич с Москвич

преди 3 години

От идването на така наречената - "Демокрация" минаха точно 30 години. Другите страни от бившия Социалистически Блок вече забравиха за промените и са на светлинни години пред нас! Какво става тук? Така че не знам защо искате отговори единствено от Борисов. Като сте "Голяма работа" поискайте отговори от всички - от 1990 до 2020 година ! Най вече Другарят Костов !!!!!! Мутренската "МАСОВА ПРИВАТИЗАЦИЯ" , Мистър 10 ПРОЦЕНТА, "Балкан" , "Кремиковци" да не продължавам - БОРИСОВ ЛИ Е ВИНОВЕН ?!?!

113

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне на 08.08.2020 г.

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 156Че кой ти е ограничил правото на придвижване, ограничено е само преминаването с МПС, не и придвижването, за разлика от 2-та месеца които прекарахме под блокада с КПП-тата тогава наистина ни беше ограничено придвижването

111

Пич с Москвич

преди 3 години

Спряха им кинтите на тия смешници от блокадите. Направо да се разплаче човек за тях... Ами сега? Откъде ще изкарват кинти? Ами безплатна бира , ракия и кИфтета? Така ПРОБЛЕМИ , трупани с 30 години "Криворазбрана Демокрация" НЕ СЕ РЕШАВАТ! Преди да дойде Борисов ... КОЛКО ПРАВИТЕЛСТВА И НАРОДНИ СЪБРАНИЯ ИМАШЕ? Защо искате отговори само от него? ЗАЩО НЕ ПОИСКАТЕ ОТГОВОРИ НАЙ ВЕЧЕ ОТ ИВАН КОСТОВ , ЕВГЕНИ БАКЪРДЖИЕВ И ФИЛИП ДИМИТРОВ ?!?! ЗАЩО НЕ ПОИСКАТЕ ОТГОВОРИ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ НИ "ЦАР" ?!?!

110

Анонимен

преди 3 години

Има си ред за провеждане на протестни мероприятия. Не живеем в джунглата. Не възприемам да се протестира срещу незаконни действия чрез незаконни действия. Това прави протестиращите същите като тези срещу които протестират.

109

поглед

преди 3 години

Много ви търпяхме а много лесно ви се размина. С по едно административно актче- докато си вършехте престъпление за углавно наказание против държавата и обществото. Прав ви път по тротоарите и около църквите. Като ви гледах колко сте умни точно за около арменската ви е мястото за протест.

108

Анонимен

преди 3 години

До ДачоВ Германия пич, Баце щеше да е приключил политическата си кариера още със случая Мишо бирата

107

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО ***!!!

106

Анонимен

преди 3 години

Силната власт не си купува лоялността на полицията с кинти от бюджета...

105

Анонимен

преди 3 години

мутрите се простреляха в крака, сещате се какво ще стане довече мутрички, ще Ви одрипат главите като баскетболни топки

104

анонимен

преди 3 години

Божков не е доволен от Фигуранта. Не се надявай за втори мандат. Бабунакиян и Ристу ще са новата президентска двойка. Те са новите фигуранти.

103

Само предполагам

преди 3 години

но след като лично си направих труда да надникна в палатките по кръстовищата преди няколко дни и установих, че няма никого, а само няколко стека вода са хвърлени вътре то едва ли в момента на акцията е имало там повече от 2-3 дежурни. Другите са дотичали в последствие още неумити и станали от леглото.

102

Анонимен

преди 3 години

Тук,в ГерманияПич, като си казал А, кажи и Б - в Германия колко от тия, срещу които протестираме, още ще са на власт след такива кражби и далавери? И дали въобще ще са на свобода още?

101

БМВ

преди 3 години

Оставка на националния предател Радев!

100

Протестър

преди 3 години

И ся кво стана?!?! Секнаха ли ни петдесетолевките за това , дека спахме над 20 дни на Орлов Мост и пред СУ ?!?! Аз бях събрал само половината пари за семестриалната такса.Ша съм студент у Софиата. Нема ли да се намери некаФ друг "Протест" да изкарам и за другата част на таксата ?!?! Много гадно стана снощи. Тъкмо бяхме заспали след няколко каси бира и безплатни кИфтета и Полицията дойде да ни "наруши правата" :( :( :(

99

Анонимен

преди 3 години

Някой ден, бацета, ще дойде и вашият ред. Като окошарят Баце и Валерката, като нищо и вие ще излезете на палатки. Е, надали ще издържите и пет дни, но поне ще усетите призивите си към полицията на собствен гръб :)Палачинката винаги се обръща, а в БГ напоследък се обръща с бясна скорост - днес си на власт, утре си на помощи. Питайте електората на Корнелия и Волен.

98

Иван Иванов

преди 3 години

Ако бяхме нормална държава полицията нямаше да докосне протестиращите. Не е нормално в цивилизована държава да потъпкваш правата на хората, които мирно протестират и изразяват гражданските си права! Не е нормално да се потъпква мнението на народа. Днес полицията показа, че в България няма демокрация. Има комунизъм в най-лошата му форма. Дори по времето на стария комунизъм полицията не си позволяваше такива волности.

97

Пилето

преди 3 години

Мафията не успя с платените палаткаджии да събори законно избрано правителство.Народът е с Борисов!

96

Ниш е България

преди 3 години

10 платени палаткаджии блокираха 2 милиона град.Срам и позор!Браво за действията на полицията!

95

Анонимен

преди 3 години

Крайно време беше да се вземат мерки срещу тези хулигани !Сега вече се живее спокойно и не се налага да излизам със страх и аз да не усъмна с изпочупена кола... или глава !