77

Анонимен

преди 3 години

Красимир Дончев КаракачановПартийна принадлежност:ДКМСКатегория сътрудник:Агент.Псевдоним:ИВАН.Структура:Шесто управление на ДС, отдел 03 за Борба с подривната дейност на противника по направление религия, ционизъм.

76

Анонимен

преди 3 години

Фирмата Артекс е продала апартаменти на нереално ниски цени не само на Цветан Цветанов, но и на Цецка Цачева и Вежди Рашидов, показва справка в Имотния регистър. Сделките са сключени през лятото на 2018 г.. Цецка Цачева е придобила 198 кв. м. за 670 евро на кв.м., заедно със сестра си. Фирма на Вежди Рашидов е платила малко повече 856 евро на кв.м. за 116 кв.м. в същата сграда и е придобила още един апартамент в нова сграда на ул. Тинтява.

75

Анонимен

преди 3 години

Аз ви предлагам да се придържаме, че нямаме такива измами и всичко е наред, защото иначе и това ще ни спрат. В крайна сметка ние изпълнихме това, което бранша искаше. Но сега да се хвалим какви измамници сме? Утре нали ще кажат, значи не трябва да получавате тази помощ!, заявява открито министър Танева.

74

Анонимен

преди 3 години

Не, няма да доведат. Ако обаче властите не намерят начин да възстановят реда в държавата, ще се стигне до саморазправа. Тези които ги интересува политиката, не трябва да налагат мнението си и да ограничават правата на останалите. За тези си права си струва да се борим с уличния терор.

73

Анонимен

преди 3 години

Шефът на Александровска болница Костадин Ангелов, новият здравен министър.Най затъналата болница в страната дължи над 70 млн лв.Самият Ангелов през 2019 си купува апартамент за 586 749 лв.Точно когато е е шеф на фалиралата болница

72

До76

преди 3 години

Визираш тиквуна в президентството и да прав си , носи объркал географията, Дубай не е в Сицилия ,а в Азия.

71

Избори 2017

преди 3 години

ИЗБОРИ 2017 ОТ ПРОТОКОЛИТЕ НА СИК УСТАНОВИ1. Брой на избирателите според избирателните списъци при предаването им на СИК 6 838 2352. ГЕРБ 1 147 292 гласа.Около 20 процента от имащите право на глас са избрали Герб.За по бавно загряващите герберюги,80 процента не са ги избрали.Айде чао. Оставка на Мафията

70

75

преди 3 години

До 75Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров подават безусловни оставки и се връщаш в жалкия си живот без барикади.

69

до 70тия

преди 3 години

Не само българите, и българките и българчетата са против мутрите. Как е тръгнало от Сицилия като нищо ще земат да му спретнат на тиквуница една образователно наказателно компинсираща акция за просташкото уронване на името, престижа и реномето на Мафията.Около бетонните възли в Костинброд е регистрирано усилено присъствие на италиянски граждани имащи силен сицилиянски акцент.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70Ти твърдиш, че болшинството българи подкрепят протеста, но протестиращите са една шепа хора, а цяла София е настръхнала срещу тях и ако полицията не ги пазеше отдавна да сме освободили кръстовищата от тези навляци.като гледам по телевизията, в провинцията протестите не са просто рехави, а смешно малобройни.

67

Ауу

преди 3 години

11 починали за 24 !!! Шепата протести ще доведат до геноцид , но не и до оставка. Крайно време е съответните органи да си влязат в правомощията и да вземат мерки за опазването на човешкият живот и здраве.

66

Анонимен

преди 3 години

Борето яко се вълнува как белоруският пипон гейнерал тиква се срива въпреки северо корейските му конгреси, тип софийския ТехтеШак Рак, защото днес е публикувана провокацията на укр- белоруските КГБ служби с 30тината рус граждани, арестувани до Минск като терористи.У нас ТИКВАшенко, в Укр - ЗЕЛЕшенков Бел- КРОМИТшенкоАлл тугедъ раКутшенки

65

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

64

Чукундур

преди 3 години

Спете бре хъшлаци!С Герб или без него бедни сте били и бедни ще си останете бре.Все сте били фукари.Някой се борят да станат паши,бейове,кадии,аги,вие все рая ще си останете бре.Акъл у кафата(главата)имате те ли?Спете бре !!!

63

Анонимен

преди 3 години

Усещате ли колко малко хора подкрепят тези протести?

62

До 62

преди 3 години

Ама то не е до политика бе, акъл. То е до тотална съсипия на държавата на абсолютно всички нива и геноцид на българите. За каква политика дрънкаш? Крадци, силоваци, мутри и калинки политика не могат да правят, колкото и да го искат.

61

Анонимен

преди 3 години

Борисов да се измита, че само излага България Тиквата куха

60

Анонимен

преди 3 години

Борисов да взема целите доходи на гербаджиите да си пълни шкафа. Не съм гласувал за него, изход - оставка, съд и затвор.

59

Анонимен

преди 3 години

Герб ще фалира само от разходите, които прави за заплати на интирнет троловете си. Иначе вожда ви другата седмица подава оставка. Казвам го да си знаете.

58

Анонимен

преди 3 години

С тея темпове на лaпане на хунтата ще настигнем Ботсвана след 40 г. Без да обиждам Ботсванците.