97

Анонимен

преди 3 години

Лапундрят здраво, баце ги изкара на 30 градуса да слушат глупости.Докарал ги от 500 км за нищо. Герберска работа

96

Ново 20

преди 3 години

НачалоДнесДНЕСМНЕНИЯРазследване на Narod.bg: И сестрата на Бойко забъркана в КОРУПЦИЯ! С обществени поръчки чрез софтуерна фирма и лице бушон, спечелила 11 млн. лв. за 2019-а? (ДОКУМЕНТИ)От Admin на 06.08.2020 0 22,864 СподелетеПипалата на грабежа, които хунтата на ГЕРб е пуснала в цялата българска икономика, достигат дори до роднините на Бойко Борисов, показа разследване на Narod.bg.Чрез сложни фирмени взаимовръзки в кацата с мед бърка и сестрата на премиера д-р Красимира Иванова. Номерът е, че корупцията става чрез печелене на обществени поръчки през софтуерна фирма на по

95

До 101

преди 3 години

Факти моля, не твои видения. Потърси помощ !Писанието ти , е признак на огромен ментален проблем.

94

Ново 20

преди 3 години

Чрез сложни фирмени взаимовръзки в кацата с мед бърка и сестрата на премиера Борисов д-р Красимира Иванова. Номерът е, че корупцията става чрез печелене на обществени поръчки през софтуерна фирма на подставено лице.По тази схема само за 2019-а година са спечелени близо 11 млн. лева

93

До 67

преди 3 години

Такива ПЪРВЕНЮТА като теб подлагат на геноцид хората по време на пандемия. Я *** си направи тест,че ковид уврежда мозъкът.

92

Анонимен

преди 3 години

Със същото решение на Комисията по досиета, с което през 2007 г. е обявена принадлежността на Красимир Каракачанов към Шесто управление на ДС под псевдонима ИВАН" при проверката на народните представители, сред другите сътрудници на ДС е обявен и Дончо Каракачанов, народен представител в 7-то Велико Народно събрание (1990-1991), издигнат от казионния БЗНС. Той е баща на Красимир Каракачанов.

91

Анонимен

преди 3 години

Официалното обявяване на Каракачанов за агент на Шесто управление на ДС става от Комисията по досиетата през есента на 2007 г. при проверката на народните представители.

90

Анонимен

преди 3 години

За първи път принадлежността на Красимир Каракачанов към Държавна сигурност става известна през май 2006 г., малко след скандала с изваждането на досиетата на група журналисти от тогавашния министър на вътрешните работи Румен Петков. Огласяването му е в резултат на отговор на министър Петков на въпрос на журналиста Николай Бареков от bTV за общо 47 водещи политици и духовници. Съдържанието на документите за Каракачанов тогава не е огласено.

89

Анонимен

преди 3 години

Досието му не съдържа данни кога точно е преустановена работата с него. Материалите в досието на агент ИВАН" са прошнуровани и подпечатани едва през август 2007 г. Почти всички страници в него да преномерирани, което дава основания да се предполага, че до този период върху съдържанието му е могло да бъде извършвана интервенция.

88

Анонимен

преди 3 години

В досието на агент ИВАН" са запазени общо 5 ръкописни донесения, отнасящи се основно до организационния живот на КПК Гоце Делчев". В едно от агентурните си донесения ИВАН" информира за създаването на Независимо македонско дружество Илинден". То е последното и е от 13 декември 1989 г.

87

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов притежава необходимите лични качества и естествени възможности да съобщава оперативно интересна информация по линия промакедонски национализъм", е заключението на оперативните работници от Шесто управление.

86

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов заяви, че е съгласен с направеното предложение и подчерта, че съобразно силите и възможностите си ще оказва съдействие на органите на ДС и занапред", е отбелязано в строго секретния рапорт за вербуването му. По преценка на началника на отделение 03 на отдел 03 на Шесто управление на ДС, присъстващ на вербовката, от Каракачанов не е взета декларация.

85

Рехави протести

преди 3 години

Снимани от дрон протестиращите в София са по 5-6 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 15-17 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 1500 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София.Тогава нещата се случват.

84

Анонимен

преди 3 години

Три месеца след първоначалния оперативен контакт Красимир Каракачанов е вербуван за агент под псевдоним ИВАН" от оперативен работник от отдел 03 Борба с подривната дейност на противника по направление религия, ционизъм, белоемиграция и техните задгранични центрове" на Шесто управление на ДС. При вербовката присъства и началника на отделение 03 на отдела. Вербуването се извършва в хотел Родина" в столицата.

83

Анонимен

преди 3 години

Донесенията на к. аг. ДОНЧО" са запазени в досието на Каракачанов. Те се отнасят до хора, свързани с (КПК) Гоце Делчев" или югославски граждани, както и за организационното състояние и дейността на клуба.Вербуван по линия на промакедонски национализъм"

82

До 70

преди 3 години

Кой те е упълномощил да говориш от името на "болшинството българи " ,а ?! Я не ме обиждай и принизява до тия жалки търтеи които тероризират нормалните хора! Скоро прокуратурата и общините ше ви изринат ,като гниене ***!!!

81

Анонимен

преди 3 години

Оперативен контакт с него е установен на 5 февруари 1989 г. В този период Шесто управление на ДС го води като кандидат агент под псевдоним ДОНЧО". С него са проведени пет срещи и това си качество Каракачанов предава в писмена форма четири сведения, които ДС определя като представляващи оперативен интерес".

80

Анонимен

преди 3 години

Красимир Каракачанов е набелязан от Шесто управление на ДС за борба с идеологическата диверсия. Той е определен за подходящ" при проучване за придобиване на агентура по линия на промакедонски национализъм" от средите на младежта. По това време е студент III курс и проявява интерес към македонския въпрос. Заедно със свой състудент посещава редовно сбирките на Културно-просветен клуб (КПК) Гоце Делчев", където е избран за зам.-председател на младежката секция.

79

Анонимен

преди 3 години

Подготовка:Подготвя и предава на Шесто управление на ДС собственоръчно написани донесения още докато е проучван в качеството си на кандидат агент под псевдонима ДОНЧО. Спазване на конспирацията и определяне на начин за бърза връзка.Дата на обявяване на принадлежност:31 май 2006 г. с изявление на министъра на вътрешните работи Румен Петков в отговор на запитване на журналиста Николай Бареков; официално 4 септември 2007 г. с решение 14 на Комисията по досиетата при проверката на народните представители.Документи за принадлежност:Собственоръчно написани агентурни сведения; документ

78

Анонимен

преди 3 години

Дата на привличане/назначаване:11 май 1989 г.Вербуван от:ОР Новак НовевХарактеристика:Притежава задълбочени познания и интереси по т. нар. македонски въпрос. Активно се включва в живота на младежката организация на Културно-просветния клуб Гоце Делчев" и стои на правилни партийни позиции по националния въпрос. Контактен е, съобразителен, наблюдателен и има положително отношение към органите на ДС", Шесто управление на ДС, 1989 г.